Gość: Aga IP: *.tktelekom.pl 22.06.14, 00:07 Lecimy z mężem i z 12-latkiem 25 czerwca z Wrocławia. Ktoś może leci w tym terminie w podobnym składzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: Narcia Resort Side IP: *.smgr.pl 22.06.14, 18:33 Ja wylatuję 16 lipca z Gdańska . Będę w hotelu ok. 2:OO w nocy ( o ile nie zmienią lotu) .Sama jestem ciekawa tego hotelu... A też obawiam się czy od razu będziemy zakwaterowani do pokoju czy też będziemy czekać do godz. 14 by nas zameldowano ....bo i takie opinie krążą . Pani Ago jak wróci Pani proszę o informację. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Narcia Resort Side IP: *.tktelekom.pl 24.06.14, 01:25 Ok. Napiszę wszystko co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Narcia Resort Side IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.14, 10:04 Jeżeli masz wakacje od 16 to pokój dostaniesz w nocy, jezeli od 17 lipca to musisz czekać do 14. Chyba, że będzie coś wolnego i posprzatanego to dostaniecie wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Narcia Resort Side IP: *.tktelekom.pl 10.07.14, 22:07 Wczoraj wróciliśmy z wczasów 15 dni. W hotelu byliśmy ok 10 i musieliśmy czekać na klucze do 14, ale od razu dostaliśmy opaski all i zjedliśmy śniadanie. Walizki zostawilismy w specjalnym pokoju i mogliśmy korzystać z wszystkich atrakcji. Udało nam się i dostaliśmy pokój w hotelu głównym, chociaż mieliśmy być w cz klubowej. Hotel ładny, mało zieleni. Jedzenie przepyszne przytyliśmy chyba z 5 kg. Drinki dobre, ale jak się nie da napiwku to słabe, to samo sprzątaczki lepiej zostawić napiwek np 1 dolar dziennie. Jak się daje napiwki ma się lepiej :) Liry nie potrzebne, mieliśmy euro i dolary. Nie brać ciepłych rzeczy 1 bluza wystarczy. Ręczniki nie potrzebne, problem z leżakami już od 8 wszyscy kładą ręczniki i rezerwują to samo nad morzem. Animacje słabe. Nie brać wycieczek z Itaki 200 razy droższe. Byliśmy na Kapadocji z biura od Jolcia & Adams biuro w Alanya mówią po Polsku wystarczy podać Hotel i nr pokoju oddzwaniają Daleko 550 km w jedną stronę, ale raz w zyciu warto. Rafting super od Leny też mówią po polsku, Jeep safari nie polecam gorąco !!! zielony kanion przepiekny. Temp min przez cały pobyt 34 uffffffff. Mam nadzieję że trochę pomogłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Narcia Resort Side IP: *.smgr.pl 11.07.14, 09:13 P. Ago b.dziękuję. Proszę jeszcze o informacje dotyczące plaży bo słyszałam ,że jest kiepska. Jak nie będzie miejsc wokół basenów to trzeba będzie sie posiłkować plażą . Jak jak posiłki... słyszałam ,że panuje tłok i lepiej wychodnic na posiłki później. Czy korzystałam Pani z restauracji al'carta?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Narcia Resort Side IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.07.14, 20:07 Jeśli chodzi o plaże to nie ma tak pięknego piasku jak nad Bałtykiem, morze jest cieplutkie aż nie chce się wychodzić z wody, czasami fajna zabawa na falach. My chodziliśmy przeważnie na plaże po obiedzie, było nas w sumie siedem osób i zawsze jakieś leżaki się znalazły, fakt że leży się tam jak śledzie ale nie narzekam bo i tak większość czasu spędzaliśmy w wodzie. Przy plaży jest bar umieszczony pod winoroślami tam jest super, trochę chłodniej i w cieniu i obsługa fajna dla mnie było tam super! Na basenie faktycznie sporo ludzi ale też jakiś leżak zawsze się znajdzie. Faktycznie hotel nie posiada zbyt wiele zieleni, jest to taki mocno zwarty obszar w pełni wykorzystany, trawników, ogrodów itd - brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Narcia Resort Side IP: *.smgr.pl 12.07.14, 15:55 Dzięki za opisy. Na pewno są bardzo przydatne. Wiec jeśli nie basen przy hotelu to wybiorę cieplutkie morze :-). Bardzo dziękuję .... Odpowiedz Link Zgłoś