alicjaoba
07.07.14, 19:27
Byłam w tym hotelu 12 dni od 21.06 do 02.07 2+2, hotel przereklamowany, tylko dla TUI i NAZAR (Szwedów, Niemców, Anglików) Polak tam jest nikim. Dla wszystkich innych gości w ciągu dnia lody są za free a dla Polaków 3 Euro skandal dzieci polskie stoją w kolejce po lody i są przeganiane odchodzą z płaczem. Jedzenie codziennie to samo tylko kurczaki, kurczaki, fasola na obiad na kolację. Jestem już 4 raz w Turcji a więc jedzenie oceniam najgorsze z moich pobytów.
Hotel ma piękną infrastrukturę zielony ogród, fajna plaża. Jak ktoś chce leżak musi wstać o 5 rano, jest za mało leżaków na tak wielką ilość ludzi w sezonie. Na stołówce wieczne tłoki, kolejki i hałas, przyjdziesz pół godziny przed końcem obiadu zastaniesz same pustki.
Nie polecam hotelu a już na pewno moje wakacje z Itaką po raz pierwszy i ostatni za dyskryminację polskich dzieci które nie dostawały lodów. Czuliśmy się w hotelu jak ludzie drugiej kategorii. Acha w paszport koniecznie trzeba coś dać bo Itaka ma fatalne pokoje zarezerwowane, albo bez balkonu, albo na ostatnim piętrze gdzie można się ugotować pomimo klimy.
W recepcji pan nam pokazał zarezerwowane pokoje przez Itakę. Dostał w paszport to podebrał pokój Szwedom mieliśmy familijny z pięknym tarasem, klimatyzacja psuła się codziennie przez 4 dni aż w końcu naprawili. Kochani trzeba czytać wszystko o hotelu do którego się wyjeżdża płacimy dużą kasę, a czujemy się jak biedaki, zdjęcia hotelu, piękny ogród to nie wszystko:-)