Dodaj do ulubionych

Biura w Oludeniz

IP: *.fucio.net 25.07.14, 10:24
Dzień dobry,

Wybieram się z rodzinką do Oludeniz. Proszę o informację w jakich lokalnych biurach możemy kupić wycieczki. Szczególnie interesuje mnie Dalyan oraz paragliding. Są tam jakieś biura, w których można porozmawiać po polsku?

Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • jac.64 Re: Biura w Oludeniz 25.07.14, 10:51
      My korzystaliśmy z biura Hector.Gość nas przywiózł i odwiózł do Fethiye -zaprosił nawet na obiad (ale to nie reguła :).Biuro mieści się od strony drogi dojazdowej (od zbocza)z Fethiye (1-2 równoległa ulica do plaży).Oprócz paraglidingu (SUPER ! tu masz efekt mojego lotu) mieli też inne oferty imprez.
      Nie było polsko-języcznej obsługi - załatwialiśmy wszystko z młodą Japonką zakochanej w Turcji.
      Oprócz "Hectora" latałi też z "Focus-a".
    • Gość: magda Re: Biura w Oludeniz IP: *.sgh.waw.pl 25.07.14, 14:26
      Kropko
      jest jedno w którym pracuje Polka. Biuro nazywa się Seaside Travel. jest przy głównym deptaku, mają transparent po polsku więc znajdziesz. Ja byłam z nimi na 3 wycieczkach. . Paragliding miałam 2 lata temu więc sobie w tym darowałam. Ale z Dalyan, raftingu i sakklikent jestem zadowolona. Zorientowałam się że ta kibitka mieszka na stałe w Turcji. np. rezydentka opowiadała o bazarze w Oludeniz, a tu psikus. Dopiero pani z tego biura wyjaśniła mi że bazar owszem ale w miejscowości obok....
      gdyby co to służę podpowiedziami.
      • Gość: mika232 Re: Biura w Oludeniz IP: *.opera-mini.net 16.08.14, 11:27
        bardzo prosze o podanie cen ww wycieczek...

• Gość: Joaśka Re: Biura w Oludeniz IP: *.30.9.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.08.14, 20:00
          heja
          moja podróż do Turcji skończyła się w piątek...niestety.
          Też byłam na wycieczkach z Seaside Travel

Tak na szybko i z pamięci ceny:
          Dalyan 19 euro,
          Saklikent 19 euro,
          Jeep safari 19 euro,
          Paragliding 70 euro,
          12 wysp 18 euro,
          Rafting 36 euro,
          Nurkowanie 32 euro,
          Rodos 60 euro,
          Pa6 wysp 17 euro
          Pmukkale 32 euro,

Są do wycieczek gratisy
          Hamam albo sunset cruise
          Albo market we wtorek

Ja dostałam hamam - bo chciałam, a znajomi popłynęli na zachód słońca łodzią.
      • bianka_1616 Re: Biura w Oludeniz 25.03.15, 19:33
        Mam pytanie do Magdy - biuro znajduje się w m. Fethiye czy w Oludeniz? Łatwo je znaleźć po wyjściu z dolmusza? Przyjedziemy do Oludeniz z Marmaris więc pewnie nie będziemy mieli za dużo czasu na szukanie, dlatego fajnie gdybyś mi trochę pomogła :) z góry dziękuję
        • Gość: gosc Re: Biura w Oludeniz IP: *.jjs.pl 25.03.15, 21:56
          W lipcu zeszłego roku dziewczyna zostawiła swój wpis na forum i ty sadzisz, że tu teraz nadal zagląda?
          Przecież podana została pełną nazwę biura i opis gdzie biuro można w Fethye znaleźć.
          Blanka ty masz z problem z samodzielnym korzystaniem z google ?
          Seaside Travel
          Çalis Beach - Under ER-ÖZ Hotel by the bridge - Fethiye - Türkey
          Telephone : +90 252 622 08 40
          E-Mail : info@seasidetours.net
          www.facebook.com/seasidetravel
          • bianka_1616 Re: Biura w Oludeniz 26.03.15, 19:26
            dzięki, nie wiem czy tu zagląda, ale może dostaje powiadomienia-nieważne.. na stronie seaside oczywiście byłam i ten adres również znalazłam, ale odnalazłam też wpisy na forum, że polka niejaka Pani Wiesia jest w Oludeniz, dlatego chciałam się upewnić gdzie dokładnie czy ma jakieś stoisko przy plaży czy w Olu jest też drugie biuro Seaside. Napisałam już do biura, może odpiszą.
            • Gość: gosc Re: Biura w Oludeniz IP: *.jjs.pl 26.03.15, 20:03
              ani "magda", ani "Iza" nie były zamieszczając swoje posty zalogowane (ich loginy nie są boldem) nie może więc do nich przyjść powiadomienie na pocztę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka