Gość: Gabik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:19 Wybieram sie do tego hotelu i chciałbym się coś więcej o nim dowiedzieć: o obsłudze, jedzeniu, wnoszeniu jedzenia, warunkach itp Dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etrusek Forum TURCJA - HOTELE 06.09.04, 12:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13986331 Odpowiedz Link Zgłoś
jola27 Re: Hotel SWEET - co o nim wiecie? 06.09.04, 13:17 nie sluchaj etruska to jakis posrednik bo wciska wszytskie hotele Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Hotel SWEET - co o nim wiecie? 07.09.04, 15:40 jola27 napisała: > nie sluchaj etruska to jakis posrednik bo wciska wszytskie hotele Rozbawiłaś mnie jolu do łez. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shiva Re: Hotel SWEET - co o nim wiecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 08:00 Cześć! Polecam gorąco hotel Sweet! Byłam w nim w lipcu. Hotel czysty, zadbany, miła obsluga, blisko do centrum (ok.15 minut piechotą) i na plażę. Ps. Poduszki mi nie przeszkadzały:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazbi Re: Hotel SWEET - co o nim wiecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:24 Shiva dziękuję bardzo! A jak z czystoscią plaży? Jadę z 2-letnim dzieckiem i trochę się o to martwię....Słyszałam coś o trudnowyleczalnym zapaleniu pęcherza po syfiastej wodzie przy Sweet-cie. Aha, czy w samolocie dali coś do jedzenia? Będę wdzięczna za inf. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shiva Re: Hotel SWEET - co o nim wiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 19:49 Plaża była czysta, woda niezbyt ale mnie nic po niej nie było... Jak na nią zareaguje dziecko to nie wiem... W samolocie dostaliśmy ciasteczko i do wyboru kawę, herbatę i sok:) Z hotelu na pewno będziesz zadowolona:) Można do niego wnosić jedzenie i picie:) Życzę udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gazbik Re: Hotel SWEET - co o nim wiecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 13:24 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś