Dodaj do ulubionych

Hotel Bone Club Sunset

17.10.14, 21:12
Moje pytanie kieruję do osób,które tam już były.
Mam w planie wyjazd do tego hotelu.
Na zdjęciach pokoi wszędzie łóżka małżeńskie,a mnie zależy akurat na pojedynczych.
Czy w tym hotelu są takie pokoje 2-osobowe?
Itaka na moje zapytanie miała odpowiedzieć i cisza,email wysłany do hotelu też pozostał bez odpowiedzi.

c
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Hotel Bone Club Sunset IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.14, 12:49
      Niedawno wróciliśmy z tego hotelu - mieliśmy łóżko małżeńskie....
      Jak masz inne pytania - chętnie odpowiem.
      • Gość: ania Re: Hotel Bone Club Sunset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.14, 22:12
        Proszę o jak najwięcej info na temat tego hotelu.Mam zamiar wybrać się tam w 2015 r we wrześniu,Jaka tam jest temp wody w morzu.,czy są duże fale,czy bar na plaży ma napoje i coś do jedzenia czy tylko napoje?.Oglądając ten hotel mam wrażenie ,ze jest ciasny.Chyba jest tam mało zieleni.Czy słychać hałas z ulicy będąc na basenach?Dziękuję za info.
        • Gość: XYZ Re: Hotel Bone Club Sunset IP: *.dynamic.chello.pl 29.10.14, 12:46
          Byliśmy na przełomie września i października.
          - Woda ciepła ( jak to na Riwierze ), fal brak, choć dzień po "załamaniu pogody" przez jeden dzień trochę wiało i były fale ;)
          - Na plaży są zarówno napoje, woda, piwo jak i jedzenie - "coś" na ciepło - nagetsy, frytki, zapiekanki, gulasz z kurczaka, ryba, warzywa na sałatkę, owoce, ciastka.
          - Hotel jak na warunki tureckie ciasny nie jest, choć jak go porównać do Egiptu czy Tunezji to rzeczywiście przestrzeni w nim mało..... Rzeczywiście - zieleni nie ma wcale.
          - Basen rzeczywiście jet obok ulicy - ale tą ulicą przejeżdża jeden samochód na kilka godzin..... Poza tym basen jest jakby piętro niżej.
      • Gość: awa Re: Hotel Bone Club Sunset IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.15, 11:43
        Podobno w pobliżu tego hotelu jest lokalny bazar, możesz powiedzieć gdzie mniej więcej? w którym kierunku od wyjścia z hotelu?
        • sch77 Re: Hotel Bone Club Sunset 19.04.15, 16:57
          witaj!
          Byliśmy w tym hotelu w ubiegłym roku. Z tego co wiem sa pokoje 2-os z oddzielnymi łóżkami-niewiele ale na pewno sa tylko wydaje mi się ze sa bez balkonu ale nie jestem pewna. Htel godny polecenia- wszystko ok, jedzenie świetne, animacje też. Jedyny minus-brak zieleni i mały teren hotelu. Bliskość drogi nie przeszkadza
          • rubin777 Re: Hotel Bone Club Sunset 20.04.15, 20:44
            Dzięki za wpis,to w takim razie nie wygląda to ciekawie.Spędzić 2 tygodnie w czerwcu w pokoju bez balkonu to sobie nie wyobrażam.
            Przeglądałam wszystkie dostępne strony tego hotelu,jest tylko 1 zdjęcie z pojedynczymi łóżkami i faktycznie tylko okno,ale sądziłam że to może apartament z oddzielną sypialnią.
            • sch77 Re: Hotel Bone Club Sunset 20.04.15, 23:06
              Też widzialam to zdjęcie i raczej jest to mały pokoik nie sypialnia. Poproś biuro może ustali Ci jak naprawde to wygląda. Poza tym jest to fajny hotelik, super animacje (bynajmniej ubiegłoroczne, dobre jedzonko, fajna plaza) powinniście być zadowoleni. Plusem jest dobrze funkcjonujaca klima. Jak zwykle polacy nie maja super lokalizacji pokoi (tzn na górze lub mało fajny widok) Ale tak to już bywa. Jeżeli masz jakieś pytania chetnie odpowiem.
              • rubin777 Re: Hotel Bone Club Sunset 21.04.15, 13:30
                Ja już pisałam do hotelu mejla oraz pytałam na stronie hotelu,w obu przypadkach nie odpowiedziano.Trochę już jeżdżę,czasem trafiał się pokój z łóżkiem małżeńskim ale bez problemu zawsze załatwiałam zamianę.Niby z Itaki mam odpowiedź,że są różne pokoje,ale te zdjęcia przeczą temu.
                Region znam,2 lata temu byłam niedaleko w Kumkoy.
    • sch77 Re: Hotel Bone Club Sunset 22.04.15, 14:49
      To podobnie jak my!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka