Dodaj do ulubionych

Eftalia Splash - kilka pytań

29.10.14, 13:44
Tak wiem, wiem, na forum są opinie. Już je wszystkie wyczytałam :-). Chciałabym jednak prosić forumowiczów, którzy byli w tym roku w Splashu o odpowiedź na konkretne pytania:

1. Czy każdy z Was miał problemy przy zameldowaniu ii propozycję przenosin do innej Eftalii? Bo czytałam, że w tamtym roku wielu urlopowiczów z Polski tak miało.
2. Czy tam są jakieś drzewa i choć trochę cienia?
3. Czy zjeżdżalnie są bezpieczne? Czy widzieliście jak np. ktoś uderzył tyłem głowy? Czy trzeba po prostu uważać i te największe sobie odpuścić? To samo pytanie dotyczy aquaparku Eftalia Island.
4. Bierzemy pokoje z 2 dostawkami, czy jakieś porady odnośnie lokalizacji pokoi mają sens?
5. Czy w tym roku były polskie animacje z TUI? Bo w tamtym wiem, że TUI nawaliło i nic nie było.
6. Jakieś rady od serca? Bo pozytywne nastawienie i odliczanie do sierpnia 2015 już rozpoczęte :-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasia2511 Re: Eftalia Splash - kilka pytań 29.10.14, 15:10
      Chętnie się podepnę pod wątek - też rozważam ten hotel ale w czerwcu
      Dobra cena, licząc że jedziemy z 2 nastolatkami
      • sim14 Re: Eftalia Splash - kilka pytań 29.10.14, 15:49
        Cena jest świetna :-)
        • Gość: Magda Re: Eftalia Splash - kilka pytań IP: 31.178.189.* 29.10.14, 17:49
          Eftalia Resort jest w prawie tej samej cenie w TUI, a ma dużo wyższe oceny na holidaychecku
    • jasmin80 Re: Eftalia Splash - kilka pytań 29.10.14, 19:08
      My z Eftali Splash zostaliśmy przekierowani do Eftalii Marin.
      Ogólnie dobrze na tym wyszliśmy.
      • sim14 Re: Eftalia Splash - kilka pytań 29.10.14, 19:14
        A można wiedzieć dlaczego?
        • jasmin80 Re: Eftalia Splash - kilka pytań 03.11.14, 12:29
          Bo na miejscu sie okazało że nie ma dla nas miejsca w Splash a Marin był otwarty 4 dni i większość turystów z różnych Eftalii przekwaterowywali.
    • Gość: kruszynka 78 Re: Eftalia Splash - kilka pytań IP: *.centertel.pl 09.01.15, 22:11
      witam bylismy w splashu to prawda przenosza do innych hoteli ale nas zostawili...co do zieleni...troszke ale malo jest zjezdzalnie super a jeszcze lepsze w island na plazu ...pilecam hotel lece w lipcu jeszcze raz
    • olciamik Re: Eftalia Splash - kilka pytań 20.01.15, 09:48
      My byliśmy w maju w Splashu więc problemu z przenoszeniem nie było ,ale raczej wszystkie eftalie są bardzo fajnie , nawet Village choć starsza też b. fajna( byli tam nasi znajomi więc mieliśmy możliwość zobaczenia od środka) , z drzewami gorzej , ale cień można znaleźć pod parasolem ;)
      Zjeżdżalnie bardzo fajne i bezpiecznie , szczególnie fajne są te na wyspie bardzo przypadły mojemu 4 latkowi do gustu ;) Wszystkie pokoje mają podobny standard ,są ładne , przestronne i nowe , co do animacji z Tui nie mam pojęcia bo byliśmy w maju z wezyrem . Pozytywne nastawienie jest najważniejsze , nie ma co szukać dziury w całym , hotel + wyspa naprawdę świetne, jedzenie bardzo dobre , pyszne lody .Jak najbardziej polecam!
      • Gość: kruszynka 78 Re: Eftalia Splash - kilka pytań IP: *.205.61.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.01.15, 22:48
        podpisuje sie pod tym. fajny hotel dla dzieciakow duzo atrakcji...hotel nie jest duzy...ale to co nsjwazniejsze pod reka jest to alanyii blisko dobry dojazd bazar w ndziele przy hotelu... fajne ciuchy...dobre ceny..polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka