Dodaj do ulubionych

Blue Bay Platinum

IP: *.215.204.208-internet.zabrze.debacom.pl 09.03.15, 10:35
Witam, czy był ktoś w tym hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jola Re: Blue Bay Platinum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.15, 14:49
      Byłam i mam mieszane uczucia, hotel w sumie niezły, z dobrym jedzeniem w ogromnym wyborze, ale straszliwie zatłoczony, w basenie ludzie ściśnięci jak sardynki i przeraźliwie głośno, hotel przy głównej ulicy wciśnięty pomiędzy podobne po sąsiedzku. Pokoje (słabo wyciszone) najładniejsze w budynku głównym (wyremontowane),w pozostałych budynkach (są 4) można różnie trafić, a jeden w ogóle był przed remontem, więc standard bardzo nierówny. Do plaży ok 500 m i też za mało leżaków. Podsumowując ja była trochę rozczarowana, bo czytaliśmy przed wyjazdem bardzo dobre opinie, ale jak ktoś szuka spokoju i relaksu to z pewnością nie w tym hotelu. To hotel dla szukających rozrywek (dobra lokalizacja niedaleko centrum Marmaris)
    • Gość: gość Re: Blue Bay Platinum IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.15, 11:09
      To jest hotel miejski , każdy chyba ma świadomość wykupując do niego wczasy. Mało miejsca, mało zieleni i tłoczno. Plaża brzydka , ale za to miejscowość i okolice piękne (warto wybrać się na wycieczkę 12 wysp) Jedzenia dużo i dobre, ale mam porównanie do innego hotelu w Side i tam to dopiero było jedzenie :) Pokoje czyste, ładne, walka o leżak (ale to chyba normalne w każdym hotelu) Ja polecam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka