Gość: taxan IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 14.09.04, 13:29 Jako ze w czasie urlopu musze kontaktowac sie z firma, prosze o informacje na powyzszy temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magja2003 Re: Club Mermaid**** i dostep do internetu 15.09.04, 10:00 Nie wiem jak jest w tym hotelu z dostepem do netu ale wiem ze w centrum Alanii jest kilka kafejek internetowych. Mysle ze nie bedziesz mial klopotu z dostepem do internetu. Niestety nie pamietam ile kosztuje. Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: Club Mermaid**** i dostep do internetu IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.09.04, 22:27 W Side kosztule 1$, lub 1 500 000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Selma Re: Club Mermaid**** i dostep do internetu IP: *.lublin.mm.pl 21.09.04, 10:47 Hmm, dostępu oficjalnego raczej nie było, nie wiem jak zareagowałaby obsługa na Twoją indywidualną prośbę związaną z potrzebą dostępu do netu. Moja znajoma miała laptop w Mermaid,który nie za bardzo jej "odpalał" ze względu na słabą moc ( chyba ) prądu. Odpowiedz Link Zgłoś