Gość: ewuuu
IP: *.internetdsl.tpnet.pl
19.05.15, 10:31
witam serdecznie,
wiem, że zapewne takich pytań na forum było już milion, ale bardzo proszę osoby, które znają, odwiedzają Turcję o pomoc.
Na tegoroczne wakacje wybraliśmy ten kraj, od dwóch miesięcy czytam i czytam i już kompletnie zgłupiałam, nie mam pojęcia, który region Turcji wybrać na pierwszy wyjazd, jaką miejscowość...
Jeżeli chodzi o moje wymagania to zdecydowanie mi i mojemu chłopakowi zależy na pięknych niezapomnianych widokach, klimatycznym miejscu z piękną plażą i czystym morzem, w miejscu w którym jest gdzie pospacerować. Być może będziemy korzystać z wycieczek fakultatywnych, jednak chcemy, żeby miejscowość do której się udamy chociaż w minimalnym stopniu również miała nam coś do zaoferowania, po prostu, żeby było tam ładnie i magicznie. Ważny jest dla nas również klimat, nie chcemy jechać w region Turcji gdzie wilgotność powietrza jest duża, raczej wybierzemy miejsce gdzie jest sucho i gorąco bo nie chcemy się męczyć. Wyjazd planujemy na wrzesień. I o raczej tyle, chociaż wiem, że to pewnie i tak dużo. Jeżeli jest tu ktoś kto zna Turcję, był w jej wielu regionach i coś może nam podpowiedzieć bardzo proszę o odpowiedź, będziemy bardzo wdzięczni bo naprawdę mamy mętlik w głowie. Pozdrawiam ciepło.