kedro-dasos 14.08.16, 23:48 Pomyliłam się i w rubryce we wniosku na e wizę nazwisko wpisałam drugie imie. Ponoć najważniejszy jest numer paszportu. czy wykupywac drugi raz e wizę, czy juz na lotnisku. Czy przejdzie taka e wiza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: błąd we wniosku wiza IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.16, 11:24 Dziwny błąd (nie znasz swojego imienia?), ale powinno przejść, bo w 99% przypadków i tak nikt ne sprawdza wydruku wizy i nie porównuje jej z paszportem. Ważne, żeby w systemie była przypisana wiza do konkretnego paszportu. A w przypadku zakwestionowania wizy, co moim zdaniem jest bardzo mało prawdopodobne, zawsze można dokupić wizę na lotnisku. Odpowiedz Link Zgłoś
kedro-dasos Re: błąd we wniosku wiza 15.08.16, 12:40 Dziękuję za odpowiedz. Wypełniałam wczoraj wnioski o 2 w nocy , chyba ze 3 razy, bo nie przychodziły maile z potwierdzeniem. i za 4 razem chyba już z nerwów, ze zmęczenia chlapnęłam głupi błąd. Czy przy wyjeżdzie też jest sprawdzana wiza? Odpowiedz Link Zgłoś
troompka Re: błąd we wniosku wiza 16.08.16, 08:06 na wize przy wjezdzie nikt nawet nie spojrzal (a zwrocilismy na to szczegolna uwage, bo wlasnie kolazanka podczas wypelniania wpisala zle miejsce urodzenia i na wszelki wypadek dokupila druga wize, a potem załowała :) ). Przy wyjezdzie tez. Odpowiedz Link Zgłoś
kedro-dasos Re: błąd we wniosku wiza 16.08.16, 08:47 Super, dziekuje. Jest mozliwoćc dokupienia wizy na lotnisku, to gdyby się czepiali dokupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: błąd we wniosku wiza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.16, 09:48 Nikt nie sprawdza wydruku wizy, odkąd są te wizy online, byliśmy w Turcji 6 razy ( na różnych lotniskach) i nigdy nikt nie chciał on nas wydruku wizy, nie widziałam też żeby ktokolwiek ją pokazywał, przy odprawie paszportowej urzędnik skanuje tylko paszport i sprawdza czy jest wykupiona do niego wiza. Moim zdaniem nie powinnaś mieć żadnych problemów ze swoją wizą. Wiza jest potrzebna żeby wjechać do Turcji, a nie żeby wyjechać, więc przy powrocie tym bardziej nikt jej nie sprawdza. A na przyszłość lepiej sprawdzić dwa razy co się wpisało we wniosku (jest na to przecież sporo czasu) żeby potem się nie denerwować, ze coś pójdzie nie tak i trzeba będzie ponosić dodatkowe koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
1gunia1 Re: błąd we wniosku wiza 10.07.17, 08:29 Witam, bardzo proszę Cię o info jak z ta wiza wyszło, bo właśnie koleżanka wpisała tylko jedno imię zamiast dwóch i też się zastanawiamy jak sprawdzają w Turcji na lotnisku..Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
1gunia1 Re: błąd we wniosku wiza 10.07.17, 08:29 Witam, bardzo proszę Cię o info jak z tą wizą wyszło, bo właśnie koleżanka wpisała tylko jedno imię zamiast dwóch i też się zastanawiamy jak sprawdzają w Turcji na lotnisku i czy wykupić kolejną na wszelki wypadek ..Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kedro-dasos Re: błąd we wniosku wiza 24.07.17, 13:59 wszystko było ok, nikt nie sprawdzał żadnych wydruków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: błąd we wniosku wiza IP: *.50.lubocka.net 16.07.18, 19:43 I co, przeszło? Bo zrobiłam dziś to samo.. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa0012 Re: błąd we wniosku wiza 09.09.19, 18:44 Przeszło? Zrobiłam to samo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
oliwiaaa0012 Re: błąd we wniosku wiza 09.09.19, 17:33 Jak wyszło z tą wizą? Mam taki sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: błąd we wniosku wiza 12.09.19, 08:03 Prędzej wygrasz w totolotka niż ktoś odpowie kto 2 lata temu byl na forum. Srejsbuki wykończyly forum Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: błąd we wniosku wiza 12.09.19, 10:14 Prawdopodobnie nie zrobią problemu. W najgorszym wypadku każą kupić na miejscu drugą (10% prawdopodnienstwa). Stąd dobrze mieć funty brytyjskie bo moze jest tak iż 20 GBP czyli 96 zł wyjdzie taniej niż 25 euro bądź 30 dolarów. Jeśli się mylę to funty i tak w każdym kantorze sie sprzeda około 10-12 proc.drozej niż euro (czyli tak Jak się kupilo w Polsce ) Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: błąd we wniosku wiza 13.09.19, 20:27 Oliwia sama weszlas na forum które olalas. Czego oczekujesz po innych? W 2021 zadam na tym watku pytanie do Ciebie żebyś sie odezwala Odpowiedz Link Zgłoś