donata72 27.10.04, 18:40 a ja juz bylam 3 raz w turcji 2 razy alania i teraz side z gti super hotel bylam w wielu krajach ale turcje wspominam najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: turcja IP: 195.117.37.* 28.10.04, 09:56 Ja podobnie kilka razy w alanyi, w kemerze i teraz planuje wczesną wiosną Side. Chcialabym blisko historycznego centrum, i blisko plaży. Jakie fajne hotele znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka z kraka Re: turcja IP: *.spine.pl 01.11.04, 17:25 A niemiałyście problemów żołądkowych w turcji. Bo ja miałem konkretnie biegunka przez prawie 2 tygodnie mój współlokator również a jak wracaliśmy do polski to wiele ludzie w autokarze (jadąc na lotnisko) też wspominało o problemach żołądkowych. Aha i jeszcze jedno jak wróciłem do Polski i udałem się do lekarza (nadal miałem biegunkę) wspominając że w Turcji byłem to lekarka powiedziała że nigdy by tam nie pojechała. :) Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: turcja 05.11.04, 21:14 w side bylam w 4 gwiazdkowym LINDA piekny super animacje dwa baseny korty mielismt all inclusive pelen wypas obsluga fajna polecam do moza 800m ale idzie sie pasazem pelnym straganow i niewiadomo kiedy a tu piekne morze biegunka nigdy w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjji Re: turcja IP: *.spine.pl 06.11.04, 02:57 عالم يتمتع فيه الفرد بحرية القول والعقيدة ولما كانت شعوب الأمم المتحدة قد أكدت في الميثاق من جديد إيمانها بحقوق الإنسان الأساسية وبكرامة الفرد وقدره وبما للرجال والنساء من حقوق متساوية وحزمت أمرها على أن تدفع بالرقي الاجتماعي قدمًا وأن ترفع مستوى Odpowiedz Link Zgłoś
asmoga Re: turcja 06.11.04, 06:41 Vad menar Du med det? Ar det kanske nagon forolampning??? Kan Du snart oversatta det till nagot vettigt sprak? For annars forstar ingen vad Du ville saga til oss... Odpowiedz Link Zgłoś