turhotel Re: Grand Gul Resort - Kemer (****) 10.01.06, 12:38 Cześć wszystkim!!! Właśnie wruciłem z wakacyji w Turcji/ Kemer. Mieszkałem w hotelu Gul Beach i Gul Resort. Ogulnie hotel Gul Beach jest nowszy i nie jest jeszcze tak zniszczony. Na jedzenie nie można narzekać nawet potrawy grillowane podają. Przy plaży znajduje się Snac Bar czynny od 11-16 można tam zjeść naleśniki placki tureckie (całkiem całkiem) oraz makaron z sosem(ala spagetti) frytki nieraz się trafiają. Pokoje są czyste lecz widok z jednej strony na hotel z drugiej na zielone (zachwaszczone) pole. Przy basenie gra dosyć głono muzyka i jest zespół animation (3 rosjanki i 1 turek) który organizuje czas w południe a wieczorem wystawiają kabaret. Hotel Gul Resort hymm mam wrażenie że swoją świetność już przeżył ale nie jest taki ostatni ;-) jest w lepszym miejscu usytułowany ma ładny ogród na który co rano mogłem patrzeć z mojego okna. 3 Baseny i ogólnie wydaje się być hotelem dla spokojniejszych ludzi lubiących spokój. Oba hotele mają leżaki przy basenie które najczęściej są rezerwowane z samego rana )-: Kto to widział żeby wstać o 8 rano żeby załapać się na leżak przy basenie w szczególności w Gul Beach. Z hoteli do miejscowości Kemer jest 20-25min drogi piechotką. Napoje za free w hotelach to:Fanta, sprite, cola, soki, vodka, gin, raki(prawie jak uzo), no i piwko EFES :-) Język urzędowy to Turecki a może jednak Rosyjski he he ;-) Pozdrawiam rafael Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Grand Gul Resort - Kemer (****) 08.01.07, 22:21 Po prostu uwielbiam ten hotel , może poprostu dla tego, ze się zakochałam. A pozatym świetne warunki sportowe, szczególnie sporty wodne. Autor: Agata, wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Grand Gul Resort - Kemer (****) 20.03.08, 19:05 Byłam w tym hotelu 2 razy i oba bły ok co prawda za drugim razem mielismy problemy z pokojem ale potem było ok polecam. Do centrum ok 2 km ale jak już dojdziesz to mozna kupic sobie pamiatki jedzenie kartki i co jeszcze tam chcesz. Raz nad basenem było w cieniu 46 stopni ale obok basen z ciepła wodą i zimne napoje.................... PO PROSTU RAJ NA ZIEMI. Autor: Kicia wakacje.pl Z wielką przyjemnością wspominamy pobyt w tym hotelu. Wspaniałe i urozmaicone posiłki były ukoronowaniem każdego dnia. Miła, profesjonalna i dyskretna obsługa sprawiała, że czuliśmy się bardzo dobrze. Serdecznie pozdrawiamy właścicieli hotelu oraz całe Kemer. Taką samą opinię ma mój syn i jego narzeczona,którzy byli razem z nami. Autor: DANUTA HANDKE wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś