Dodaj do ulubionych

Jet Touristic Plaza Hotel Alanya Kto Był?

31.01.05, 11:50
chcę się wybrać z Jet Touristic w maju na 2 tyg. do Turcji,
myślalem o Plaza Hotel w Alanya.
czy ktoś może mi coś podpowiedzieć odnośnie tej wycieczki i hotelu?
z góry dziękuje za info.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kali FORUM TURCJA-HOTELE IP: 192.11.224.* 31.01.05, 14:00
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=14634244
      • kebap Jet Touristic Plaza Hotel Alanya Kto Był? 31.01.05, 17:23
        dzięki kali ale to już czytalem,
        chętnie posłucham czegoś jeszcze.

pozdro
        • Gość: kali Re: Jet Touristic Plaza Hotel Alanya Kto Był? IP: 192.11.224.* 01.02.05, 13:16
          jasne, ale byłoby fajnie jakby ktos kto sie bedzie tu produkowal skusil sie na
          dolaczenie opinii na forum hotelowym.

regards
    • Gość: Pawel Re: Jet Touristic Plaza Hotel Alanya Kto Był? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.05, 20:39
      Mam nadzieje, ze myslisz o hotelu Aqua Plaza - 4*,all inclusive.
      W tym hotelu nie bylem.Czytalem na forum niemieckim opinie na temat tego hotelu:
      jak zwykle mieszanka za i przeciw.Smieszna skarga:all incklusive konczy sie o
      23,a o tej godzinie zaczyna sie dysko.Jezeli znasz niemiecki,moge Tobie puscic
      pare opini,ale czy beda one dla dla Ciebie miarodajne?Turysci niemieccy marudza
      bardzo,choc oczywiscie nie wszyscy.
      Moge sie zapytac o cene? Za 2 tygodnie (od 12.05.05)w tym hotelu przy wylocie z
      Berlina trzeba zaplacic 483 € .Organizator:GTI Travel.
    • ao22 Re: Jet Touristic Plaza Hotel Alanya Kto Był? 03.02.05, 17:10
      Ja byłam w Plazie 2 razy- w czerwcu 2003 i maju 2004. Nie narzekam absolutnie i
      szczerze przyznam, ze zdziwieniem czytam aż tak bardzo negatywne opinie o tym
      hotelu. No, chyba, ze ktoś nastawia się na luksusy, to się może zawieść. Ale za
      tą cenę ... jest ok. Tym bardziej przed sezonem (maj)- my miałyśmy zawsze
      bardzo ładnie wysprzątane, obsługa w porządku, żadnych zastrzeżeń. Jedzenie
      monotonne- ale tak jest praktycznie wszędzie w hotelach tej klasy, za to ani
      razu się nie zatrułam ani nikt ze "współtowarzyszy" z tego hotelu. Fatalny był
      tylko rezydent (w 2004 roku), imienia niestety nie [pamiętam, Turek ktory dość
      dobrze mowił po polsku, ale za to był tragicznie niekompetentny.
      Hotel jest w samym centrum Alanii (na wschód od góry) z pięknym widokiem na
      port i górę. Blisko do portu (dyskoteki, knajpki), sklepów (supermarket Afra),
      mniejszych restauracyjek i knajpek przy głównej ulicy. Klimatyzacja jest
      sterowana indywidualnie (duży plus), ale uwaga- przy meldowaniu pobieraja
      zwrotną kaucję za pilota do telewizora i klimatyzacji (bodajże 50 dolarów).
      Można nie korzystać (w maju raczej nie bedzie potrzebna :)i kaucji nie płacic.
      Przy okazji- w maju w nocy bywa chłodno, więc radzę zabrać coś cieplejszego, o
      ile planujesz nocne eskapady :)
      Aaaa, jeszcze jedno- hotel raczej się nie nadaje dla dzieci
    • Gość: Neva6 Re: Jet Touristic Plaza Hotel Alanya Kto Był? IP: *.tvgawex.pl 14.02.05, 10:20
      Tylko nie Jet Touristic!!!!!!!!!!!Bardzo kiepska obsluga rezydentow polskich
      moge powiedziec ze wogole ich nie maja. Wszystko dlatego ze nie placa swoim
      pracownikom. Bardzo zle hotele maja. Na folderach sa inne niz w
      rzeczywistosci.Ja polecam biuro GTI lub Bentour. Tam dopiero mozna wypoczac za
      ich posrednictwem. Lepiej troche wiecej zaplacic ale mic wczasy........... z
      klasa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka