Dodaj do ulubionych

Hotel Sunset Bay (Leandra)

IP: *.uwm.edu.pl 14.02.05, 12:11
Proszę o opinie na temat tego hotelu
Obserwuj wątek
    • Gość: ola993 Leandra IP: *.proxy.lucent.com 14.02.05, 12:40
      Hotel od zeszłego roku nazywa się Leandra:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=14360472
      • kkus10 Re: Leandra 14.02.05, 12:45
        A czy mozna uzyskac trochę więcej informacji na temat tego hotelu, bo własnie
        tam się wybieram w lipcy 2005. dzieki
        • Gość: ola993 Re: Leandra IP: *.proxy.lucent.com 14.02.05, 14:40
          a kliknąłeś na link z poprzedniego posta?
          • Gość: KK Re: Leandra IP: *.uwm.edu.pl 15.02.05, 08:30
            Strona www jest dość skromna, w zasadzie dalej nic nie wiadomo. Interesują mnie
            informacje, jakie jest położenie hotelu, warunki, zejście do morza itd. jeśli
            masz jakieś info to napisz
            Pozdrawiam
            • Gość: ola993 Re: Leandra IP: 192.11.224.* 15.02.05, 09:16
              Niestety nie wiem nic o tym hotelu, ale przecież oprócz linku do hotelu są tam
              dwie opinie opisujace warunki w hotelu - czytałeś je zapewne. Niestety musisz
              nadal poczekać na jakieś ekstra opisy.
              Pozdrawiam
        • Gość: :) Re: Leandra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:11
          a kiedy dokladniej sie wybierasz... bo ja tez lece w lipcu...
          • Gość: gość Re: Leandra IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 22:16
            Ja tez lece w lipcu poogladałam zdjęcia poczytałam na forum i...zobaczymy mam
            nadzieje ze będzie ok
            • luna15 Re: Leandra 19.05.05, 14:33
              Hej, bylam na pobytówce w maju.Hotel 3 gwiazdki, 2 baseny, sauna.Czysto pokoje
              sympatyczne, łazienki czyste, tv.Duza jadalnia z tarasem.Połozony jest na samym
              początku miasta, piechota 2 km do centrum, stoi koło ulicy, ale zaraz za ulica
              jest morze i plaża Kleopatra.Jedzonko bardzoooooooooo dobre, duży wybór,
              podobno dlatego że dużo w hotelu holendrów i belgów.Dostep do internetu za 3,5
              liry.Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania pisz.
              • Gość: Aga Re: Leandra IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 23:44
                czy znasz dopłate do all inclusive
                jak nie to jakie sa ceny napojów w hotelu
                jakie są ceny korzystania z sauny i łazni tureckiej bo podobno są dodatkowo
                płatne
                ile za jednego euroka jest lirów
                czy lepiej wziąć euroki czy dolary
                czy jest tam zwyczaj zostawiania napiwku Pani sprzątającej jak tak to w jakiej
                wysokości
                czy w pobliżu jest jakas wypozyczalnia samochodów czy moze z jakąs hotel
                wspłpracuje?
                czy są organizowane jakieś animacje w hotelu i czy jest coś dla dzieci oprócz
                brodzika (jade z trzy-letnim maluchem)

Będę wdzięczna za wszystkie informacje
                pozdrawiam
                • luna15 Re: Leandra 20.05.05, 14:18
                  Witaj
                  Doplaty nie znam, jesli chodzi o napoje to do sniadania za darmo (woda, napoj
                  owocowy, kawa, herbata), do kolacji juz platne np; sok pomaranczowy - 3 liry,
                  wina ok 4-6 lirow za kieliszek.
                  Sauna i laznia o ile dobrze pamietam chyba 10 euro.
                  Za jedno euro bylo 1,75 liry.Wez dowolnie albo liry albo dolary (1 dolar-1,33
                  liry)ale lepiej na biezaco sobie wymieniac w kantorach na miescie i placic
                  lirami bo inaczej w sklepach sobie "zaokrąglają".Napiwki wypada zostawiac
                  wszedzie (niestety), ja dawalam roznie w zaleznosci od sytuacji i zasobow,
                  generalnie mialam troche drobnych i nimi dysponowalam.Chodzi o to by nie byc w
                  glupiej sytuacji ze masz w portfelu same :"grube" a boy czeka na napiwek za
                  wniesienie walizki.
                  Wypozyczalnie są ale nie korzystalam wiec nie znam szczegolow.
                  W hotelu byl pokaz mody, wieczor turecki itp;
                  Dla malucha cięzko bo faktycznie chyba tylko brodzik, jest ewentualnie jeszcze
                  taras.Chyba ze czegos nie zauwazyłam (nie mam dziecka).
                  Jak jeszcze cos cie interesuje to pytaj.Pozdrawiam
                  • Gość: aga Re: Leandra IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 22:36
                    bardzo Ci dziekuje za wszystkie informacje,
                    mam jeszcze pytanie czy fitness działa?na zdjęciach niby jest i jeszcze jedno
                    moze głupie ale juz tyle się naczytałam na forum ze sama nie wiem czy są
                    ręczniki w tym hotelu?-
                    ile kosztują leżaki na plaży, z jakiego byłas biura i ostatnie czy korzystałas
                    z jakis "rozrywek" w pobliżu hotelu badz w samej alanyi i czy mozesz cos
                    polecić? wiem że moge sobie to poczytac w przewodnikach i to robię ale nic jak
                    zwykle nie zastapi "naocznego świadka"
                    mam nadzieje że to nie kłopot
                    i jeszcze raz dziękuję za wszystkie informacje
                    • luna15 Re: Leandra 23.05.05, 15:27
                      Reczniki są i sa codziennie zmieniane jezeli rzucasz je jako zużyte na
                      ziemie.Pani sprzatajaca sprzata codziennie.
                      Fitnes dziala (kilka maszyn-raczej pod facetow).Bylam z Triady, co do lezakow
                      nie wiem bo nie korzystalam.Rozrywki sa (mnostwo) raczej w centrum, sporo
                      dyskotek, klubow itp, restauracji.Wszredzie sa łażnie tureckie i mozliwosc
                      zakupu imprez fakultatywnych :rafting, rejsy itp;Warto obejrzec grote ze
                      stalaktytami w samym centrum Alanyi i wejzc na Kale (wzgorze)- piekny widok.
                      • Gość: Aga Re: Leandra IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 23.05.05, 21:57
                        naprawdę bardzo Ci dziekuję za wszystkie informacje a zwłaszcza za info o
                        recznikach bo jadąc z małym dzieckiem to naprawdę wazne.
                        jeszcze raz dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka