serowka 28.04.05, 13:35 Czy ktos byl w Nemrug Dag. Chcialbym znac opinie , czy miejsce to warte jest naprawde odwiedzenia. Pozdrawiam Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B:&G. Re: Nemrug Dag IP: 213.153.161.* 03.05.05, 15:42 powiem tak Nemrut nazywany jest przez niektorych osmym cudem swiata wiec trudno byloby go nie zobaczyc powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
michal_stolica Re: Nemrug Dag 04.05.05, 15:14 Ósmym cudem świata to jestem nazywany ja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuchcik77 Re: Nemrut Dagi 07.05.05, 20:45 Ktury nemryt dahi? te pare małych posążków na wielkim kopcu obleganym przez Japończyków z cyfrówkami,w widłach dwóch wielkich rzek, czy Jezioro w kraterze wulkanu nieopodal j Van?! Byłem w obu miejscach, a ponieważ okazało sie ze namiot mialem zepsuty a do hotelu ponizej Namrutu nie chciałem schodzicto spedziłem jedna z najlpeszych nocyw schronie tureckich strazników , na szczęscie znali troszke angielski a gwiazdzista noc w tym klimatycznym miejscy byla jednym z 'cudów swiata'kolejnym byla gra w karty z pasterzami nad brzegiem jeziora w kraterze wulkanu...tak wiec OBA Nemrutu extraaaaaaa jaskier77@wp.pl napisz Odpowiedz Link Zgłoś
serowka Re: Nemrut Dagi 09.05.05, 21:26 Mialem na mysli Nemrut Dag z posagami na gorze. Z tymi malymi posazkami to chyba przesadzilas. Wiem, ze sa to sporych rozmiarow posagi. Czyli wedlug ciebie miejsce to nie jest warte zwiedzania. W Van bede we wrzesniu po trekkingu na Ararat. Pozdrawiam Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
kuchcik77 Re: Nemrut Dagi 10.05.05, 15:11 Jets warte. ja jechałem z Malatyi, jakims dolmuszem, facet -po drodze- nas podrzucil, przy okazji stwierdzilemz e wiem czemu urcy maja bronz w MS w pile. dzieciaki kopaly pile w dolinie polozonej miedzy wysokimi szczytami gor. NA oko to bylo 2000mnpm w skwarze w samych spodenkach..Moze rowno nei bylo ale za to jak bliskoprzyrody.natury. Polecam posagi, ciekawe czy dalej tam stoi dzwig. Fakt sa nie takie znow male alena widokowkach robia wieksze wrazenie. Mnie sie bardziej zapora ataturka podobala, i te mendry ktore twoerzy rzeka tam Odpowiedz Link Zgłoś