Dodaj do ulubionych

Nemrug Dag

28.04.05, 13:35
Czy ktos byl w Nemrug Dag. Chcialbym znac opinie , czy miejsce to warte jest
naprawde odwiedzenia.
Pozdrawiam
Grzegorz
Obserwuj wątek
    • Gość: B:&G. Re: Nemrug Dag IP: 213.153.161.* 03.05.05, 15:42
      powiem tak Nemrut nazywany jest przez niektorych osmym cudem swiata wiec trudno
      byloby go nie zobaczyc powodzenia
      • michal_stolica Re: Nemrug Dag 04.05.05, 15:14
        Ósmym cudem świata to jestem nazywany ja. :)
        • kuchcik77 Re: Nemrut Dagi 07.05.05, 20:45
          Ktury nemryt dahi? te pare małych posążków na wielkim kopcu obleganym przez
          Japończyków z cyfrówkami,w widłach dwóch wielkich rzek, czy Jezioro w
          kraterze wulkanu nieopodal j Van?! Byłem w obu miejscach, a ponieważ okazało
          sie ze namiot mialem zepsuty a do hotelu ponizej Namrutu nie chciałem
          schodzicto spedziłem jedna z najlpeszych nocyw schronie tureckich
          strazników , na szczęscie znali troszke angielski a gwiazdzista noc w tym
          klimatycznym miejscy byla jednym z 'cudów swiata'kolejnym byla gra w karty z
          pasterzami nad brzegiem jeziora w kraterze wulkanu...tak wiec OBA Nemrutu
          extraaaaaaa
          jaskier77@wp.pl
          napisz
          • kuchcik77 Re: Nemrut Dagi 07.05.05, 20:46
            -Który- oczywiscie, wybaczcie .
          • serowka Re: Nemrut Dagi 09.05.05, 21:26
            Mialem na mysli Nemrut Dag z posagami na gorze. Z tymi malymi posazkami to
            chyba przesadzilas. Wiem, ze sa to sporych rozmiarow posagi. Czyli wedlug
            ciebie miejsce to nie jest warte zwiedzania. W Van bede we wrzesniu po
            trekkingu na Ararat. Pozdrawiam Grzegorz
            • kuchcik77 Re: Nemrut Dagi 10.05.05, 15:11
              Jets warte. ja jechałem z Malatyi, jakims dolmuszem, facet -po drodze- nas
              podrzucil, przy okazji stwierdzilemz e wiem czemu urcy maja bronz w MS w
              pile. dzieciaki kopaly pile w dolinie polozonej miedzy wysokimi szczytami
              gor. NA oko to bylo 2000mnpm w skwarze w samych spodenkach..Moze rowno nei
              bylo ale za to jak bliskoprzyrody.natury.
              Polecam posagi, ciekawe czy dalej tam stoi dzwig. Fakt sa nie takie znow
              male alena widokowkach robia wieksze wrazenie. Mnie sie bardziej zapora
              ataturka podobala, i te mendry ktore twoerzy rzeka tam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka