Dodaj do ulubionych

hotel ****

30.05.05, 10:36
Witajcie
Juz za miesiac wybieram sie do Turcji z BP Triada z opcja TRAF hotel ****
Alanya/Side.
Moje pytanie jest skierowane do osob, ktore byly w Turcji w tym samym
systemie. Do jakich hoteli czterogwiazdkowych kwateruje Triada w tych
miejscowosciach?
Dzieki za ewentualne informacje.
Obserwuj wątek
    • bort77 Re: hotel **** 30.05.05, 10:50
      dodam jeszcze ze chodzi mi o wersje HB
      • Gość: Lu Re: hotel **** IP: 193.111.166.* 30.05.05, 11:18
        Jeżeli chodzi o Biuro Podróży TRIADA, to oni w swojej ofercie nie mają Hoteli
        **** gwiazdkowych, a jeżeli jednak jakiś się trafi, to jest to naprawdę TRAF.
        Triada to Biuro niedrogie, ale Hotele ma niestety dla mało wymagających.
        Pozdrawiam Lu
        • bort77 Re: hotel **** 30.05.05, 11:29
          hmm... no nie wiem. w ofercie maja np. hotel Kleopatra Dreams Beach ktory jest
          bardzo chwalony na tym forum.
          • Gość: Lu Re: hotel **** IP: 193.111.166.* 30.05.05, 12:32
            W takim razie przepraszam i życzę Ci abyś trafił właśnie do tego hotelu. Miłych
            wakacji. Lu
          • Gość: Ania Re: hotel **** IP: *.wawzh.rdsas.com / 213.17.173.* 01.06.05, 09:48
            Potwierdzam! Byłam rok temu w Kleopatra Dreams Beach i hotel jest super! Jest
            nowy, zadbany, dobrze wyposażony i bardzo blisko plaży (po drugiej stronie
            ulicy). Owszem, Triada ma stosunkowo tanie oferty ale większośc hoteli jest
            dobra i zgodna z opisem w ofercie. I potwierdzam to obiektywnie, bo sama
            pracuję w hotelu 5* :)) Jeśli chodzi o TRAF, to można też być zakwaterowanym w
            hotelu spoza katalogu, więc trudno opisać możliwości.
    • Gość: gosia Re: hotel **** IP: 213.76.142.* 31.05.05, 11:43
      Ja też wybieram się za miesiąc z Triadą na traf****. W katalogu mają hotele 4*
      (to jeśli ktoś nie widział to widnieją jako pierwsze w katalogu).Interesuje
      mnie także jakie to mogą być te "trafy" , jakby ktoś coś wiedział to będę
      wdzięczna:)Pozdrawiam
      • lemnoss Re: hotel **** 31.05.05, 18:44
        Gość portalu: gosia napisał(a):

> Ja też wybieram się za miesiąc z Triadą na traf****. W katalogu mają hotele 4*
        > (to jeśli ktoś nie widział to widnieją jako pierwsze w katalogu).Interesuje
        > mnie także jakie to mogą być te "trafy" , jakby ktoś coś wiedział to będę
        > wdzięczna:)Pozdrawiam
        hej
        Tez wybieraM SIE W POLOWIE CZERWCA Z TRIADA NA TRAF NA KRETE, jak zdobede
        jakies informacje to dam znac. Milych wakacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka