Gość: fire IP: *.chello.pl 31.08.05, 22:09 witam, czy ktoś był w tym hotelu? jakie jest jedzenie? plaża itd. będę wdzięczny za wszelkie informacje, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: Hotel Sunberk - Side IP: 195.117.255.* 02.09.05, 15:13 mnie interesuje rowniez ten hotel bo lece do side 7.09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Hotel Sunberk - Side IP: *.elsat.net.pl 02.09.05, 21:24 my też lecimy 7.09 do Sunberka z Katowic. chcetnie kogos poznamy napiszcie nr gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hotel Sunberk - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 18:20 hehehe my z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
aniavas Re: Hotel Sunberk - Side 09.09.05, 21:47 2 dni temu wróciłam z hotelu Sunberk -pobyt 2 -tygodniowy. Mam pozytywne wrażenia, ale poniżej krótki komentarz: Po pierwsze - nie jest to hotel luksusowy,ale raczej dla trochę mniej wymagających Położenie - jakies 7 minut od waskiej piaszczystej plazy, 15 minut spacerkiem od centrum Side (bardzo ładne miasteczko), w sasiedztwie drugiego małego hotelu, jakis skromnych pensjonatów - na pierwszy rzut oka wydaje się nieciekawie wkoło, ale ma to swój urok, na terenie hotelu są piękne kwiaty, egzotyczne rosliny, naprawdę wyglada to tak jak na zdjeciach albo ładniej Pokoje - przestronne, czyste - codziennie sprzątane, z lodówką, TV (z polskich kanałów tylko TV Polonia), suszarką i klimatyzacją Obsługa hotelu - miła (z małymi wyjatkami), chętnie uczyli się po polsku Jedzenie - mieli wersję All Inclusive - 3 posiłki dziennie + podwieczorek (ciastka o 17 przy basenie) i napoje, w tym miejscowe alkoholowe. Niestety były zgrzyty, bo czasem managerowi hotelu nie podobało się że za często podchodzimy do baru i twierdził ze większosć alkoholu się skończyła, albo pilnował nas czy za duzo nie bierzemy do stolikow;-( Sniadania -co dzień to samo: biały i żółty ser, 3 rodzaje wędliny, pomidory, ogórki i oliwki, musli i platki, jajka czasem omlety lub jajecznica Obiady i kolacje - bardzo podobne do siebie - ryż, makaron, ziemniaki pieczone lub cos takiego, mieszanka gotowanych warzyw, czasem ryba, zwykle mięso w formie różnych gulaszów, raz był kebab i raz kurczak, kilka - kilkanascie półmisków z surowymi warzywami, sałatkami. Normalną praktyką jest przerabianie pozostałosci z poprzedniego posiłku na jakas sałatkę;-) Na kolacje dodatkowo była zupa i deser, do wszystkich posiłków był arbuz, czasem winogrona lub melon. Jedzenia było pod dostatkiem, ale z czasem trochę nam się nudziło, Atmosfera - sympatyczna, hotel jest mały co sprzyja nawiazywaniu kontaktow, Polacy szybko sie integrowali,poza tym do hotelu przyjeżdżają goscie z Niemiec i Turcji. Cały dzien przy basenie gra muzyka Podsumowując: hotel kameralny dla ludzi na luzie, którym zależy na miłym wypoczynku bez zbędnych luksusów, ale w dobrej atmosferze i czystych pokojach Dla zainteresowanych którzy mają dodatkowe pytania podaję maila: aniavas@gazeta.pl, dysponuję zdjęciami hotelu i otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaniaaa Re: Hotel Sunberk - Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 20:12 a zdjecia kalnerow tez masz bo moje nie wyszly pozdrawiam aaaniaaa Odpowiedz Link Zgłoś
aniavas Re: Hotel Sunberk - Side 11.09.05, 10:56 Mam, mam!!! (grupowe) - wyslę Ci mailem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Hotel Sunberk - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:11 ja tez chce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Hotel Sunberk - Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:12 mala07@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:11 wlasnie wrocilam z sunberka kelnerzy bardzo OK wszytko sie zgadza tak jak pisales ale mi hotel odpowiadal i masz racje- jak za duzo alkoholu sie lało to trzeba bylo przystopowac ale sadze ze to z powodu takiego ze nie chcieli tam rozrób ktore pewnie nie raz mialy tam miejsce pani z recepcji z bialo czarnymi wlosami - mala grubiutka - przemila osóbka, kelner Leo bardzo fajny typek i w ogole mam same mile wspomnienia z side i sunberka nie zapominajcie o bakszyszu dla sprzataczke i kelnerów na koneic pobytu - to biedni ludzie a pracuja 24 na dobe przez caly sezon a swoja prace zauwazylam wykonuja z usmiechem na twarzy i niesamowitą precyzją i dokladnościa Odpowiedz Link Zgłoś