Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Turcji - Triada 7+7

IP: *.pl / *.pl 12.10.05, 14:19
Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 -podzielę się wrażeniami
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 IP: *.acn.waw.pl 12.10.05, 17:01
      ja tez wrocilam w poniedzialek. Jestem zachwycona. Szczegolnie odjazd byl
      super. Bardzo ladne hotele, dobre jedzenie, polecam.
      • Gość: ania Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.10.05, 09:15
        Ja właśnie się zastanawiam czy jechać na taka wycieczke (Z Triadą czy Jet
        Touristic). Proszę o opis jak jest ze zwiedzaniem, czy nie jest to marnotrawiony
        czas szczegolnie podczas pierwszych trzech dni, gdzie w programie są głównie
        muzea, których nie lubię zwiedzać, a tak poza tym w programie nie ma wogóle
        zwiedzania Ankary
        • croma Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 13.10.05, 12:52
          ...ktoś juz tutaj dokladnie opisywal objazdówkę Triady. Poszukaj w historii -
          powiem jedno - marnowania czasu to tam jest bardzo duzo :(

...a Ankara jest zwiedzana "z lotu autobusu" :) bo Traiada zajezdza tam tylko
          do Muzeum Cywilizacji Anatolijskiej. Jest to mala przerwa (1-1.5h) w
          calodziennej podrózy autobusem....

...aha, co zapomnialem dodac a uwazam, ze jest szczytem glupoty to to, ze
          triada na trase puszcza jednego kierowce. Wyzysk wiekszy niz w biedronce!
          kierowca momentami pracuje od 4:00 do 20:00 - a na uwagi zglaszane rezydentom,
          odpowiedz jest jedna "ze zaraz mozna zatrzymac autobus i wysadzic gosci na Pana
          żadanie" - koszmar.

pozdrawiam!
        • nbardzik Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 17.10.05, 12:15
          Ja byłam w Turcji z Triadą, ponieważ na forum wakacje.pl przeczytałąm bardzo
          wiele złych opinii o Jet Tourist Wróciłam zachwycona, mogę polecać dalej. Ale z
          tego co się zorientowałam w autokarze, należy jednak wybraC hotel, ponieważ nie
          wiadomo co się trafi w wersji "traf"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka