Gość: Basiula IP: *.pl / *.pl 12.10.05, 14:19 Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 -podzielę się wrażeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 IP: *.acn.waw.pl 12.10.05, 17:01 ja tez wrocilam w poniedzialek. Jestem zachwycona. Szczegolnie odjazd byl super. Bardzo ladne hotele, dobre jedzenie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.10.05, 09:15 Ja właśnie się zastanawiam czy jechać na taka wycieczke (Z Triadą czy Jet Touristic). Proszę o opis jak jest ze zwiedzaniem, czy nie jest to marnotrawiony czas szczegolnie podczas pierwszych trzech dni, gdzie w programie są głównie muzea, których nie lubię zwiedzać, a tak poza tym w programie nie ma wogóle zwiedzania Ankary Odpowiedz Link Zgłoś
croma Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 13.10.05, 12:52 ...ktoś juz tutaj dokladnie opisywal objazdówkę Triady. Poszukaj w historii - powiem jedno - marnowania czasu to tam jest bardzo duzo :( ...a Ankara jest zwiedzana "z lotu autobusu" :) bo Traiada zajezdza tam tylko do Muzeum Cywilizacji Anatolijskiej. Jest to mala przerwa (1-1.5h) w calodziennej podrózy autobusem.... ...aha, co zapomnialem dodac a uwazam, ze jest szczytem glupoty to to, ze triada na trase puszcza jednego kierowce. Wyzysk wiekszy niz w biedronce! kierowca momentami pracuje od 4:00 do 20:00 - a na uwagi zglaszane rezydentom, odpowiedz jest jedna "ze zaraz mozna zatrzymac autobus i wysadzic gosci na Pana żadanie" - koszmar. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nbardzik Re: Wróciłam z Turcji - Triada 7+7 17.10.05, 12:15 Ja byłam w Turcji z Triadą, ponieważ na forum wakacje.pl przeczytałąm bardzo wiele złych opinii o Jet Tourist Wróciłam zachwycona, mogę polecać dalej. Ale z tego co się zorientowałam w autokarze, należy jednak wybraC hotel, ponieważ nie wiadomo co się trafi w wersji "traf" Odpowiedz Link Zgłoś