Dodaj do ulubionych

Turcja z Itaką

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 14:14
Co sądzicie o tym biurze podróży? Czy byliście zadowolenie z waszego wyjazdu
do Turcji z BP Itaka?
Obserwuj wątek
    • yooreck Re: Turcja z Itaką 08.03.06, 16:14
      bylismy w 2005 w Bodrum z Itaka, bylo super, zadnych uwag krytycznych.
    • Gość: ja Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:26
      w zeszlym roku bylismy w Oludeniz. Wszystko zgodnie z oferta.

Pozdrawiam Tomek
      • Gość: Art Re: Turcja z Itaką IP: *.ipaper.com 09.03.06, 13:49
        Tomku i jak tam Oludeniz? Ja lece w czerwcu - 12/06. Polecasz?

Art
        • Gość: Hiraga Re: Turcja z Itaką IP: *.vline.pl / *.89.rev.vline.pl 10.03.06, 13:59
          My tez bylismy w Oludeniz, jeszcze z biurem Ving ale one sie polaczyly wiec
          teraz jest to oferta Itaki. My bylismy b. zadowoleni, wada jest taka ze drinkow
          nie daja do zadnego posilku oprocz herbaty do sniadania a pic sie chce w koncu
          taki klimat. A do jakiego hotelu jedziecie? Moze cos wiecej bede mogla
          powiedziec...
    • Gość: Gosia Re: Turcja z Itaką IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 09.03.06, 20:06
      Byliśmy w Turcji z Itaka w zeszłym roku, było spoko.
    • Gość: hvr Re: Turcja z Itaką IP: *.wardynski.com.pl 17.03.06, 16:27
      Byliśmy na Orient Expressie, potemnzostaliśmy jeszcze na tydzień w Alanyi
      (niestety, w tegorocznym katalogu nie ma już tego hoteliku, a był świetny!)

Wycieczka super, tylko narzekaliśmy na pilotkę - to był ostatni objazd w
      zeszłym roku i już się pani Małgosi wyraźnie nie chciało.
    • Gość: rer Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 16:39
      Byłem z Itaką w Oludeniz.
      Bez zastrzeżeń.
    • marevi Re: Turcja z Itaką 19.03.06, 16:40
      Byłam z Itaką w zeszłym roku w Bodrum. Obsługa biura bez zastrzeżeń. Załączam
      link do zdjęć z tych okolic:
      galeria.turystyka.pl/thumbnails.php?album=28
      • Gość: Asik Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 21:58
        Byłam z Itaką w Oludeniz w hotelu Oludeniz było super a Błękitna Laguna cudowna
        tak jak w bajce serdecznie polecam a przede wszystkim na romantyczna podróże!
        Przepiękny mały hotelik wszędzie blisko i widoki super!!!! Teraz chciałabym
        pojecha do Bobrum hotel Trasel Beach też z Itaką może ktoś ma jaks opinie?
        Pozdrawiam
        • marevi Re: Turcja z Itaką 20.03.06, 17:26
          Podczas pobytu w Bodrum mieszkałam w innym, dosyć spartańskim hotelu, położonym
          na obrzeżach Turgutreis, ale byłam na wycieczkach z ludźmi z Tansel Beach,
          którzy chwalili zarówno warunki w hotelu, jak i jedzenie. Trzeba wziąć jednak
          pod uwagę jego odosobnienie i oddalenie od najbliższego miasteczka (Turgutreis,
          ponad 6 km)- jeśli tego własnie chcesz, to ok. Jesli jednak chciałabyś wieczorem
          powłóczyc się po miasteczku, wpaść do jakiejś knajpki, czy pobuszowac po
          sklepach, to juz gorzej...
        • marevi Re: Turcja z Itaką 20.03.06, 17:31
          I jeszcze w uzupełnieniu wątek n/t tego hotelu z forum wakacje.pl (jesli go
          jeszcze nie widziałaś):
          forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=206192&t=206192&dest=&id_oferty=&szukaj_w=body&select=tansel%20beach#ftw
          • Gość: Asik Re: Turcja z Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:33
            Bardzo dziękuję za pomoc uzyskałam wiele ważnych informacji, jest to hotel doś
            drogi i chciałabym miec pewnoś że dokonałam dobrego wyboru. A może byłaś w
            jakimś ciekawym miejscu i fajnym hotelu i możesz coś zaproponowac? Jeszcze raz
            dzięki! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka