Gość: Magda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.06, 10:18 Witam !21czerwca wybieram sie z rodzinką do Turcji do hotelu Malhun.Może ktoś był w malhunie i coś wie na jego temat czy warto czy lipa.Pozdrawiam madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iva Re: Hotel Malhun IP: *.wroclaw.mm.pl 20.04.06, 17:16 Ja tez tam jade ,tylko w sierpniu i chetnie sie czegos dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madame butterfly Re: Hotel Malhun IP: *.com.pl 29.04.06, 13:54 Witam, byłam w Malhunie w zeszłym roku. Hotel jest przyzwoity. Składa się z 2 budynków: jeden (starszy) znajduje się przy plaży i promenadzie, drugi (nowszy) w drugiej linii. Budynki oddziela droga o bardzo małym natężeniu ruchu. w starszym budynku wystrój trochę przypomina czasy naszego PRL -u, ale nie jest źle. Mieszkałam w nowszym budynku, ale widziałam także pokoje w tym starszym. Pokoje są standardowo wyposażone. Proszę nie zdziwić się brakiem kabin prysznicowych ani zasłonek pod prysznicami. W Turcji - nawet w hotelach wyższej kategorii zamiast kabin są jedynie zagłębienia w podłodze z odpływem.Najważniejsze, że w hotelu jest czysto. W starszym budynku znajduje się restauracja. Jeśli chodzi o jedzenie, to oczywiście kwestia smaku i upodobań. Na obiadokolacje było zawsze do wyboru danie główne (1 z 3: drób, ryby lub baranina) i bardzo dużo przystawek w formie szwedzkiego stołu.Osobiście nie smakowały mi wszelkiego rodzaju słodycze i ciasta - ale to nie tylko w Malhunie, ale też w sklepach i knajpkach. Polecam za to wszelkiego rodzaju placki z baraniną,warzywami, itp. Plaża jest żwirowa i trzeba korzystać z leżaków (płatne) - bo na samym reczniku raczej nie da się siedzieć. Polecam chociaż raz wybrać się na plażę na lagunie Olu Deniz do części należącej do parku krajobrazowego. Jest tam dosyć drogo, ale to najładniejsza plaża w Turcji jaką widziałam. Ogólnie hotel jest o.k. Nie ma powodów do obaw. Jeśli macie jeszcze jakieś pytania to piszcie na adres madame_butterfly1@gazeta.pl Z przyjemnością odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sepang Re: Hotel Malhun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:04 potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś