Dodaj do ulubionych

Biura w Calis/Fethiye

IP: 217.97.148.* 24.04.06, 11:09
Czy ktoś mógłby mi podać namiary na biura w Fethiye organizujące wycieczki z
przewodnikiem mówiącym po polsku
Obserwuj wątek
    • Gość: matti Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.elb.vectranet.pl 24.04.06, 14:15
      witaj Paola. Podczepiam się pod ten wątek bo też mam taką prośbę też bedę w Fethye/Calis. Pozdrawiam.
      • Gość: madziula Re: Biura w Calis/Fethiye IP: 88.240.86.* 23.05.06, 13:09
        Przyznam szczerze, ze od tamtych wakacji czytam opowiesci o lokalnych tureckich
        biurach podróży z kwaśnych usmiechem. Byłam w czerwcu 2005 roku w Fethiye.
        Skorzystałam oczywiście pod wpływem wypowiedzi na forum z ulicznego, polecanego
        biura podrózy. I wiecie co? Załuje.Teraz otwieram oczy ze zdumienia. Nikt nie
        pisze na forum o odwolanych wycieczkach, o dochodzących do dwóch nawet godzin
        spóźnieniach, o bardzo starych, głośnych i nieklimatyzowanych autokarach, o
        przewodnikach opowiadających banialuki, o nie zapowiedzianych płatnych extra
        lunchach...Powiecie ze ja tak trafiłam, ze to ja jestem niezdara. Otóz nie.
        Tylko innym głupio sie przyznac przed samym soba a co dopiero przed innymi, ze
        chcąc byc sprytniejszym od innych ( zaoszczędzając na tym śmieszne pieniądze)
        dali się zrobić w bambuko tureckim naganiaczom.Wiec wszystkie usterki sie
        przemilcza, zakrywa usmiechem i pocieszeniem, że przeciez było tanio. Być
        oszukanym przez Turka to tak przecież nie pasuje do image'u sprytnego, mądrego
        Polaka...
        Z zazdroscia patrzyłam jak moi przyjaciele punktualnie odjezdzali spod hotelu
        do Pamukkale z polską firmą podczas gdy my czekalismy juz od kilkudziesięciu
        minut. Zamiast obiecanych dwóch godzin w PAmukkale dostaliśmy 40 minut czasu
        łacznie ze zwiedzaniem Hierapolis!!!Na same wapienne tarasy zostało nam 15
        minut!!A przecież mieliśmy opóżnienie z winy biura! Zdziwiłam się jak zaządano
        ode mnie 5 euro za lunch, z którego ostatni kęs własnie
        przełykałam.Tymbardziej, że przy zakupie wycieczki pytałam o lunch.Nie chodzi o
        pieć euro tylko o ten niesmak, który już pozostał na całą wycieczkę.
        Wiecie co? Wkurza mnie teraz, że te tureckie lokalne biura sa całkowicie
        bezkarne i świetnie sie tym bawią. Bo co? Napiszecie skargę? Zażądacie
        odszkodowania? Zwrotu pieniędzy? Proszę bardzo...
    • Gość: mamajasia Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.sup.waw.pl / *.sup.waw.pl 24.04.06, 16:38
      Ja też się podłączam. Lokalne biura w Fethiye. Proszę o namiary. Będziemy tam
      na przełomie lipca i sierpnia.
    • Gość: Paola_3 Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:09
      Ponawiam pytanie o biura w Fethiye!!!
      • Gość: Piotr Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.icpnet.pl 02.05.06, 22:33
        A po co Ci biura tureckie? Z jakiego biura lecisz? Moge podpowiedziec jakie
        polskie (dobre) biura wybrac na wycieczki. Moge podac Ci tureckie biuro ale
        ono i tak robi wycieczki dla polskiego. Miejscowych nie polecam a dlaczego
        niech to zostanie moja slodka tajemnica. Pozdrawiam
        • Gość: Aga Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.c31.msk.pl 03.05.06, 16:38
          Też będę w Fethyie z Triadą.Wg katalogu Triada nie oferuje za wiele i do togo
          dość drogo.Wiem że Alfa star ma większą ofertę.W zeszłym roku korzystałam z
          wycieczek Triady,ale na rafting pojechalam z tureckim biurem i trochę się
          przejechałam-brak klimy w busie,i koszmarny lunch.
    • Gość: Paola_3 Re: Biura w Calis/Fethiye IP: 217.97.148.* 05.05.06, 08:40
      Poszukuję biura tureckiego organizującego wycieczki fakultatywne ponieważ
      zazwyczaj są one tańsze od tych organizowanych przez rezydentów. Lecę z Alfa
      Star. Mają oni dosyć duży wybór wycieczek ale jak zapiszę się na wszystkie
      które mnie interesują to zapłacę prawie tyle samo co za cały wyjazd:)
      • Gość: Turystka Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.volkswagen.de 05.05.06, 15:00
        Ja bylam w Calis w zeszlym roku.Z tego co wiem to nie ma biura tureckiego
        oferujacego wycieczki w jezyku polskim.W tym roku tez lece z biurem Axel na
        przelomie lipca i sierpnia.W jakim hotelu bedziecie?
      • Gość: Piotr Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.icpnet.pl 09.05.06, 23:56
        Skoro lecisz z Alfa Star to po co Ci wycieczki z biurami tureckimi? Jak
        wezmiesz wycieczki w pakiecie to dostaniesz jedna lub dwie gratis!!! A i recze
        za fachowosc rezydentow! Tu mozesz byc spokojna.
        • Gość: Mszczonka Re: Biura w Calis/Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 13:48
          Piotr. Byłeś z Alfą w Turcji? W jakim hotelu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka