Gość: asiątko IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 21:16 Hej Jade do Kleopatra Dream Beach 19.07 moze ktos tez w tym terminie jedzie?? A moze ktos wrocil z tego hotelu i ma jakies ciekawe fotki, rady jaki pokoj wziasc itp?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przekula Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:13 Ja jadę tam z mężem 21.06.,powrót 07.07.,więc na pewno napiszę swoją opinię na forum jak wrócę.Ale nie znalazłam do tej pory żadnej złej opinii o tym hotelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:49 Az spojzalem czy to nie moja zona pisze;) A zkad wylatujesz - przekula? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekula Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 11:36 Wylatujemy z Warszawy z biura Triada:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:12 jak posiedzisz tam dwa tygodnie to sie spotkamy, bo ja jade od 26.07 (o ile dokladnie pamietam). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:15 a swoja droga w triadzie na moj termin na 2 tygodnie nie ma juz miejsc i mam nadzieje ze to dobry znak :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.telpol.net.pl 19.05.06, 18:18 Ja również lecę z Triady do Dreams Beach od 26.07. z Katowic. Pewnie się spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekula Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 12:21 Wylatujemy z Warszawy z biura Triada:)A wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:17 Z pochmurnego Gdanska;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekula Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 15:42 To może się zobaczymy na miejscu...:) Też lecicie z Triady?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 19.05.06, 18:38 Ja z Poznania 19.07 :-) na 2 tygodnie :-) Oki Przekula bede czekala z niecierpiliwoscia na relacje Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:05 Tez z Triady, ale nie wiem czy mamy jakies miedzyladowania:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kleopatra Dream Beach IP: 193.24.196.* 19.05.06, 22:19 My lecimy 19 lipca z Katowic, z Triady, też do Kleopatra Dreams Beach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 20.05.06, 14:57 No to napewno tym samym samolotem :-) Bo z tego co sie orientuje to mamy miedzyladowanie w Katowicach :-) A z kim lecisz Basia?? Ja z chlopakiem :-) Bylas juz kiedys w Turcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kleopatra Dream Beach IP: 193.24.196.* 22.05.06, 21:47 Lecę z mężem. Nie byliśmy jeszcze w Turcji, ale dwa razy w Grecji. Mam nadzieję, że w Turcji krajobrazy będą podobne, bo bardzo nam się podobało w Grecji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimpiagr Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:17 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Kleopatra Dream Beach IP: 80.55.210.* 21.05.06, 16:20 byłam w zeszłym roku w tym hotelu. Jak na 4* jest oki - czysto, zadbany, miła obsługa, blisko do plazy, jedzenie troche monotonne... po 2 tyg ;P . Wadą była troche nudna najblizsza okolica, ale na wszystko są sposoby - polecam disco Robin Hood w porcie :D . Jesli chodzi o zakwaterowanie w pokojach, to z tego co wiem nie mamy wpływu na rozdział pokoi w głównym i bocznym budynku. Lepiej miec w głównym, ale z drugiego jest dosłownie 10m dalej do wszystkiego wiec w sumie egal.aha i polecam wykupic tam opcje all inclusive na miejscu. Pozdrawiam :)) miłego wypoczynku [turkish dreams :D] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 21.05.06, 23:16 Oki Dziekuje za info Moze ktos jeszcze sie podzieli swoimi wrazeniami z tego hotelu?? :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 24.05.06, 19:55 A wie ktos jak jest z wnoszeniem wody do hotelu tzn. czy jest z tym proble - czy sprawdzaja przed wejsciem bo jak bylam w egipcie to sprawdzali siatki, plecaki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Kleopatra Dream Beach 24.05.06, 22:41 czytalem gdzies (chyba nawet w opisie hoteli tureckich na tym forum) ze w tym hotelu nie bylo takiego problemu. W sensie ze nie przeszukiwali torebek, takze bez problemow mozna bylo przyniesc cos z miasta. Ale moze ktos to jeszcze potwierdzi kto byl w ostatnim czasie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:36 Musialas niefartownie trafic. Nas nie sprawdzali w zaden sposob w Egipcie i mam nadzieje ze w Turcji tez nie bedzie tego problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 26.05.06, 01:16 W Egipcie bylam w hotelu Roma - tam nas sprawdzali :-/ A to fajnie ze tu nie sprawdzaja :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 19:51 HOTEL DOBRY.PLAŻA BLISKO. BUSIKI NA KIWNIĘCIE.WSZĘDZIE MOŻNA DOJECHAĆ.POLECAM WYCIECZKI-EFEZ ,PAMUKALE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 29.05.06, 17:34 Oki dziekuje za info Wybieram sie wlasnie na pamukale, kapadocja, rafting i jeszcze chcialem sprobowac tej restauracji w rzece czy jakos takos :-) A no i na safari sie wybieram tylko nie wiem czy lepiej qadami czy jeepami?? A slyszalam ze sa organizowane wycieczki na Cypr. To prawda?? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.devs.futuro.pl 29.05.06, 20:50 jestem duza fanka turcji i co roku tam bywam ale z wielka nostalgia wracam wlasnie w ten rejon ktory wy jedziecie,bardzo polecam wam taka sliczna malutka plaze do ktorej mozna dojechac dolmuszem,plaza sie nazywa ulasz tak sie mowi,rozni sie od klepotrany ,nie ma takiego tloku jakby ktos chcial moge przyslac zdjecia tej plazy bo jest warto,nigdzie nie ma w calej turcji takiej plazy no chyba ta w daylan ale to tez duzy moloch,poaztym co do wnoszenia to sie nie martwcie jak nie ma a.i to nie ma rady tzreba kupowac w marketach ale to w plecak i oni przymykaja oczy,poaztym ja w tym roku tez wracam do mojej alany milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Kleopatra Dream Beach 29.05.06, 21:26 jak mozesz to podeslij mi fotki tej plazy na: stanik80@gmail.com A moze ktos cos powie wiecej na temat tej restauracji w rzece? bo pierwszy raz slysze a chetnie bym skorzystal jak cos fajnego :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:23 Ja tez poprosze - jesli mozna - zdjatka: zulus25@wp.pl Co do Cypru - gdzies wyczytalem ze 130$ taka imreska kosztuje. Jednak jak by wypozyczyc autko to moze by i taniej wyszlo? Tylko trzebaby sie w 2 pary np wybrac. Ktos moze probowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:22 envi - wielkie dzieki za ladniutkie fotki. Ale powiedz prosze, kolor wody taki jest rzeczywiscie? Bo na fotkach jest taki "baltycki" Liczylem raczej na sliczny lazur:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 12:34 zdjecia sa troszke przyciemnione ze wzgledu na przeksztalcenie do pracy,wyszlo troszku ciemniejsze,przepraszam nie rozjasnialam ich,a co do lazura to nie ma tam tak jak na dominikanie ale kolor jest sliczny,jesli tam bedziesz to nie pakuj sie na sam koniec bo tam zawsze malo ludzi ale wejscie do wody jest trudne,poaztym na kleopatzre pierwsza czesc wejscia jest jakby wybetonowane,ale kolor wody jest jasno zielony i fale takie ze nawet na baltyku takich nie znajdziesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:51 To mnie uspokoilas troszke;) Nie mialem na mysli dominikany, tylko egipt, i zachodnie wybrzerze wloch - bo na dominikanie to jeszcze nie bylem;) A mozesz polecic jeszcze jakies fajowe miejsca, o ktorych ciezko wyczytac na tym "reklamowym" forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 13:14 no do egiptu to tez troszku inna barwa ale nie am co marudzic palza jest piekna zreszta mozna posakakc ze skaly tylko laz tam gdzie miejscowi obys sobie lebka gdzies nie rozwalil oni znaja ta plaze dobrze,zreszta wszytskie sattaki wycieczkowe tam staja, pozatym owoce i cala reszte jedzonka warto kupic na targu ktory znajduje sie na tylach alany ale jak sie dogadasz z turkiem to cie tam dowiezie ale mozna tez tam dojsc,poaztym jest taka fajna knajpka w ktorej dzieja sie cuda,kelnerzy tancza,kucharze wygladaja z okna i tez wygibasy wyprawiaja a jedzenie jest ulala palce lizac szczegolnie plonoce miesko w winie to cos wspanialego,dokladnie nie pamietam jak sie to nazywa a drinasy take ze chodzi sie mieciutko po nich,knajpka to Queen's garden, co jeszcze aa bron boze nie kupuj tych ich perfum bo to woda z rzeki , aha pozatym jest taka piekna zatoczka do ktorej warto przeplynac zaraz od plazy jesli dobrze plywasz ;) zreszta co tu gadac jest pieknie :)i wy tez znajdziecie swoje miejsca no i nie zapomnij wybrac sie na rafting tylko nie kupuj u rezydentow bo obedra cie ze skory,w centrum alany jest tego pelno i taniej i obsluga taka sama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Kleopatra Dream Beach 30.05.06, 13:08 witam i dziekuje za fotki :) a powiedz jeszcze, daleko to jest od Alanii? i czy dojade na ta plaze bezposrednio z przystanku ktory jest w okolicach tego hotelu, czy tylko z centrum miasta z jakiejs pętli autobusików? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Kleopatra Dream Beach 30.05.06, 13:09 i moze jeszcze dla pewnoesic, ta plaza jest na wschod czy na zachod od Alanii? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 13:17 wybacz podpisalam sie wyzej pod toba a tego wszytskiego zapomnialam ci odp na twoje pytania owszem dojedziesz i z pentli i gdy machniesz raczka,a jest to nie daleko od alany jakies 3 km,powiesz tylko nazwe plazy i on cie zawiezie i wysadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:29 envi - jestes cudna:) Wielkie dzieki za takie rady. Tym bardziej sa dla mnie cenne, gdyz nie lubie robic tego co wszyscy, takze lubie znalezc sobie wlasne - mniej zatloczone miejsce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 13:42 a i zapomnialam grzechu a bron cie boze wynajmowac samochod w turcji (jesli byles juz to wiesz) jest jedno haslo "dobic pieszego" oni jedza jak szalency,w tamtym roku zginelo 2 polskich turystow wiec lepiej dolmuszem wszedzie jedzic albo z buta po co ryzykowac, a jak sobie cos przypomne to wam napisze bo ostanio jedzilam na wybrzeze egejskie ale teraz wracam do mojej alany ;) no proponowala bym jeszcze zobaczyc istambul no ale to troszku daleko ;) a i nie wiem jak teraz ale warto pojechac na darmowa wycieczke co prawda przegonia was po miescie jak krowki potem po centrach handlowych glownie skor ale zobaczyc palac sultaski caly w zlocie robi wrazenie dobra jak sobie przypone jakies zadupia alaniowe to napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 16:03 Envi to ja tez bym poprosila o fotki z tej plazy :-) moj adrest to asiatko.k@interia.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 16:05 A no i oczywiscie dziekuje za rady i wskazowki co warto zobaczyc i zwiedzic takiego "inszego" ;-) Pozdry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.devs.futuro.pl 30.05.06, 16:47 zapomnialam plaza jest na zachod asiatko zaraz wysle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 30.05.06, 20:30 Dziekuje za zdjecia :-) Uuu naprawde ladnie tam, hmmm juz nie moge sie doczekac wakacji :-D A mozesz cos powiedziec o tej restauracji w rzece?? Tzn czy warto tam pojechac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzech Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:17 A wlasnie - w rzece? a nie raczej na rzece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 01.06.06, 19:26 hmm no wlasnie jak to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: envi Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.devs.futuro.pl 01.06.06, 20:36 wiecie szczerze to nie slyszalam nigdy o czyms takim,az sie spytam znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 09:39 czy to przypadkiem nie chodzi o to: www.alanyaforum.com/alanya/viewtopic.php?t=564 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka-24@tlen.pl Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.net.autocom.pl 15.07.06, 12:29 wybieram się właśnie do tego hotelu w połowie sierpnia, jakbyś mogła przesłać zdjęcia z tamtejszych okolic-wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 16.07.06, 21:08 oka jak przylece - nie ma sprawy :-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:00 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:04 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Kleopatra Dream Beach IP: *.icpnet.pl 20.06.06, 20:20 Hej Jedzie ktos jeszcze 19.07.06 do Kleopatry Dream Beach?? Odpowiedz Link Zgłoś