Dodaj do ulubionych

łaźnia turecka

IP: *.atrema.deloitte.com / 82.177.11.* 13.06.06, 14:34
Mam pytanko, czy warto płacić za wycieczkę do łaźni tureckiej jednemu z biur
podróży, czy może warto samemo się wybrać (np, dolmusem) - czy wyjdzie taniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: jolanda164 Re: łaźnia turecka IP: 85.98.212.* 14.06.06, 13:44
      Myślę ,że powinna Pani skorzystać z biura ponieważ jest transwer spod Pani
      hotelu po 3godz hammamie ma Pani powrót do swojego hotelu,a cena jest
      identyczna polecam Sułtam Hamam w Alanyi cena 20€
      • Gość: mg Re: łaźnia turecka IP: *.ins.pulawy.pl 14.06.06, 14:39
        20 euro to jest cena razem z transferem?A jak ktos ma hotel prawie w centrum to
        czy nie warto samemu tam pojsc? Ile wtedy to kosztuje?
        • jusytka Re: łaźnia turecka 14.06.06, 17:33
          Ja w Alanii płaciłam coś koło 20$ (nie Euro) za wycieczkę z transferem, bez
          pośrednictwa jest jednak taniej, dolmusze dojeżdżają niemal wszędzie i dość
          często, są bardzo tanie.
        • janan2 Re: łaźnia turecka 15.06.06, 09:53
          Gość portalu: mg napisał(a):

Ile wtedy to kosztuje?
          6-8 Euro przy bazarze.8-10 poza miastem w takim pałacyku,zresztą świetnym
          przystosowanym na łażnię.Wszędzie dojaz dolmuszem 90 kuruszy,lub spacerkiem do
          tej bliższej przy bazarze.
          • Gość: Jaaa Re: łaźnia turecka IP: *.chello.pl 17.06.06, 11:23
            Pamiętacie może dokładną lokalizację tych łaźni? Może adres, może mapka. Bo w
            polskich przewodnikach nic na ten temat nie ma (Pascal)
            • pariss1 Re: łaźnia turecka 17.06.06, 12:45
              Wiecie co, byłam w łaźni jakiś tydzień temu i nie wiem czy jest się czym
              zachwycać. A może tylko źle trafiłam? Jak dla mnie to jest tam zero higieny. NO
              i te wszystkie Turasy patrzące wzrokiem pożądania. Całe szczęście, że na masaż
              trafiła mi się kobitka. Nie wyobrażam sobie żeby obcy facet masował mi piersi!!!
              A koleżance to nawet majtki obsunął do połowy pupy. Po co????? Moja masażystka
              nie odczuwała takiej potrzeby.
              W przebieralni gdzie były szafki na kluczyk stała z nami dziewczyna (małolata),
              która zaczęła nas rozbierać z bielizny!
              Byłam w Konakli w Hamam Harem. Nie polecam. Wracając do domu rozmawiałam z
              babką w samolocie, która w Turcji była juz 8 razy, że najlepiej jednak iść do
              hotelowych łaźni. Nie ma tam tak dużo ludzi i nie ma masówki. Masz dużo czasu
              na relaks. U mnie w hotelu (Aura Beach) było za 15 $ z maseczką, w Doganayu
              obok za 20 dol. z maseczką z glinki. Widziałam ładną łaźnię w Konakli. Nie
              pamiętam jednak nazwy. Taki duży pałacyk z wielkim basenem i leżakami na
              zewnątrz.
              • jusytka Re: łaźnia turecka 17.06.06, 14:20
                E tam, własnie po to chba jedziemy do Turcji, aby poznać ich kulturę, a łaźnie
                to jej część. Moim zdaniem najlepiej trafić do prawdziwej tureckiej łaźni, jak
                najmniej skażonej cywilizacją, a te hotelowe na pewno sie do nich nie zaliczają ...
              • janan2 Re: łaźnia turecka 17.06.06, 17:55
                pariss1 napisała.
                Ta Lażna w Konakli to pewnie ta w karawanseraju przystosowanym do tego
                celu.Dopiero w hotelowych łażniach może traić się niespodzianka,a Konakli nie ma
                łażni z prawdziwego zdarzenia,nie znam też przypadku aby ktoś czymś się zaraził
                lub złapał jakieś paskudztwo.Strasznie jesteś krytyczna sam byłem kilka razy
                teraz dla relaksu zazwyczaj po licznych wycieczkach i było świetnie wychodziło
                się zrelaksowany z ochotą do dnia następnego.Nie ma się co dziwić Turkom że
                patrzą na Polki z pożądaniem u nich to towar deficytowy.Ciekaw jestem jak by
                zachowywali się w takiej sytuacji Polacy...czy aby lepiej?A nie o to przypadkiem
                kobitkom chodzi aby się stale podobać budzić zainteresowanie izazdrość u
                koleżanek?Chyba nie jesteś odmieńcem innym niż większośc,ze masz tak
                sarkastyczny pogląd na tak miłą sprawę.
                • pariss1 Re: łaźnia turecka 18.06.06, 11:21
                  Nie widzę NIC przyjemnego w spojrzeniach Turków i macaniu mnie podczas masażu.
                  Ciekawe czy Twojej partnerce to się tak podobało. Widać każdy ma inne wrażenia.
                  Jesteś mężczyzną i takie atrakcje sie Tobie nie przytrafiły a nie znaczy to, ze
                  jak jestem "towarem deficytowym " jak kreśłiłeś, ze mogą robić coś co jest
                  powyżej ich kompetencji.
                  • janan2 Re: łaźnia turecka 18.06.06, 13:01
                    pariss1 napisała:

> Nie widzę NIC przyjemnego w spojrzeniach Turków
                    Ja też nie widzę nic ciekawego w natarczywych,wręcz świdrujących spojzeniach i
                    zasadne wydaje się pytanie jak zachowali by się Polacy w takiej sytuacji.Nieraz
                    widzę jak patrzą na was tu w Polsce kiedy kobitka ponętna i ładnie
                    ubrana.Rozbierają wręcz wzrokiem,choć mniej więcej wiadomo co jest pod
                    ciuszkami.Więc czemu dziwić się Turkom w sytuacji bardziej komfortowej do
                    tego.Czym innym jest przekraczanie pewnych granic intymności i za to powinno po
                    prostu chlasnąć go w mor...Tak zrobiła moja partnerka a raczej koleżanka z którą
                    byłem.Była też afera bo wyleciał z roboty,znają doskonale zasady.Druga nie
                    widziała nic zdrożnego w masowaniu piersi i dziwiła się tej pierwszej.Ciężko to
                    pojąć gdzie i u kogo przebiega granica.Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka