Dodaj do ulubionych

Wróciłam z Marmaris,Honeymoon hotel Triada

IP: *.stk.net.pl 10.07.06, 22:27
Jestem zachwycona, za taką cenę fantastyczne wakacje. Triada spisała się na
medal, a hotel nikomu nie znany okazał się miejscem do któego wracałam jak do
prawidziwego domu, a restauracja ze swoją obsługą..... bajka. POlecam
Obserwuj wątek
    • go_go_yubari Re: Wróciłam z Marmaris,Honeymoon hotel Triada 11.07.06, 13:12
      Hurra :D

Ja jade do tego hotelu 17 lipca i szukalam roznych opinii. Widzialam Cie juz na
      forum i z niecierpliowoscia czekalam na Twoj powrot. Czy bylabys tak uprzejma i
      opdowiedziala mi na kilka pytan?

Jak wyglada plaza, czy naprawde jest taka waska i plazowice sa zmuszeni do
      korzystania z lezakow- czy mozna gdzies usadowic sie na kocyku? Bo prawde mowiac
      rok temu w Alanyi wolalam sobie siupnac na reczniku, bo przy moim kursowaniu
      hotel-plza-hotel-plaza to najwygodniejsze.

Co z woda:D jestem troche spanikowana <kocham panikowac> ze woda zimniejsza niz
      w innych rejonach Turcji? Wiec jak to jest?

Hmm i moze jeszcze pare slow o hotelu i lokacji. Bylabym wdzieczna

Pozdrawiam!!!
      • Gość: olaela Re: Wróciłam z Marmaris,Honeymoon hotel Triada IP: *.stk.net.pl 11.07.06, 14:16
        HEJ!
        Juz ci wszystko opowiadam o tym hotelu.
        Oczywiście te 3gwiazdki w katalogu to nie adekwatne do takiego standardu bo tak
        na prawdę to nie hotel tylko otel:) bardzo skromny i pokoiki dosyć ciasnawe. My
        poprosiliśmy o dodatkowe krzesło zeby sobie na nie rzucać ciuchy.Pani
        sprzatająca dobrze sie spisywała, nie możemy narzekać, klimatyzacja działała
        wiec z tym też nie ma problemu. Hotel jest mały i bardzo przytulny, a co
        najwazniejsze ma reestauracje, w której są posiłki dla nas i w żadnym innym
        tego nie ma. W katalogu było ,że jest w formie bufetu ale a takiej restauracji
        która obsługuje nie tylko klientów hotelowych ale jest to restauracja głownie
        dla gości z zewnątrz z tego względu, że zjaduje sie przy plaży i promenadzie.
        Kelner (nasz ukochany Fetih)podaje 3 propozycje z menu i sobie wybierasz co
        chcesz. przez cały tydzien inne rzeczy tak, że w ciągu 2 tygodniu może ci sie
        nie powtózyć w ogóle to co jadłaś.Śniadania w formie bufetu, zawsze to samo.
        Szef hotelu z groźną miną ale traktował nas po króelwsku, siadał często koło
        nas, postawił jakiegoś drinka, pytał o opinie. Cała załoga restauracji, zarówno
        naganiacze, kelnerzy i pomocnicy to na prawdę chłopaki przekochane i strasznie
        brakuje mi ich tutaj. Nigdy sie tak nie uśmiałam jak tam (dodam,ze byłam z
        mężem:-)
        Z resztą poznasz ich to ocenisz. Jak poznasz lodziarza-tancerza to pozdów go
        ode mnie powiedz ze od polskiej koleżanki, któa mu pisała smsa i była tam z
        mężem.
        Plaża niestety nie najciekawsza w całym Marmaris. Ja bym zawiedziona przez
        pierwsze 2 dni, a potem sie przyzwyczaiłam. MOżna tylko na leżakach, jest
        miejsce dalej w mieście gdzie można rozłożyć kocyk, ale szczerze mówiąc nie
        wyobraąm sobie bo ten żwirek-piasek wygląda tak brudno. Za leżaki sie nie
        płaci, wystarczy zamówić sobie coś do picia i spokojnie leżeć. Woda zimna :-)
        ale ponoć to tak sie wydaje bo temperatura powietrza strasznie wysoka i stad
        takie wrażenie no ale przygotuj sie że nie wchodzi sie do niej jak do rosołku.
        Nie jest też kryształowo niebieska bo to zatoka i przypomina mi Bałtyk :-)
        A można wiedzieć w jakim wieku jesteś i z kim sie tam wybierasz?
        Bo przy hotelu gra muzyka do 1 w nocy i takim 3 babciom któe przyjechały
        tydzien po nas to strasznie przeszkadzało. NIe jest to hotel dla ludzi którzy
        wieczorem chca w ciszy wypoczywać. Ale za to siedząc na dole w restauracji
        można poszleć z tańczącymi kelnerami.
        aha, hotel usytuowany w centrum, blisko do supermarketu Gima.
        Ja nastawiona byłam na taki własnie standard hotelu bo czego można oczekiwać za
        1640zł od osoby za 2 tygodnie i jestem usatysfakcjonowana tym co tam było. Mam
        zamiar napisac podziekwoanie do triady za wspaniałę wakacje
        pozdrawiam i pytaj o co chcesz!
        • go_go_yubari Re: Wróciłam z Marmaris,Honeymoon hotel Triada 11.07.06, 14:37
          Obiecuje pozdrowie, przyznam, ze tez mam wspaniale wspomnienia jesli chodzi o
          obsluge hotelu :).

Mam 17 lat, jade z rodzicami. Jestem nastawiona glownie na plazowanie i kapiele
          w morzu, wycieczka na Rodos. Zmartwilas mnie ta woda, bo jestem strasznie
          drazliwa na tym punkcie- w Alanyi byla zupa i bylo idealnie...tu dostaje szalu
          na mysl o tym, ze moze byc zimna. Prawde mowiac- zalamalas mnie. Nawet bardzo
          :/, bo ciepla woda jest dla mnie kryterium wyboru. Spodziewalam sie, ze przy
          takim polozeniu Turcja mi to zagwarantuje. Jade tam glownie, zeby wypoczac <ale
          nocne zycie miasta absolutnie mi nie przeszkadza- jest raczej zaleta, ze duzo
          sie dzieje i mozna sie zrelaksowac i zabawic>. Powiedz mi co z basenem, z
          zagranicznych serwisow wiem juz, ze podobno obok w hotelu jest jeden duzy, z
          ktorego mozna korzystac, ale jak to wyglada w praktyce?

Absolutnie nie spodziewam sie luksusow i wiem czego moge sie spodziewac za
          naprawde male pieniadze, ale sama rozumiesz, chcialam sie upewnic jak to
          wyglada, bo rozne rzeczy sie slyszy. Tak jak uspokoilas mnie co do hotelu, tak
          zmasakrowalas moje wyobrazenie o kapielach w morzu, ale i tak bardzo Ci dziekuje
          i klaniam sie nisko za te niezwykle przydatne informacje.

Pozdrawiam
          • Gość: olaela Re: Wróciłam z Marmaris,Honeymoon hotel Triada IP: *.stk.net.pl 11.07.06, 15:03
            a może ja jestem bardziej drażliwa co do wody w morzu? no ale wole podac moje
            odczucia,zebyśnie była zawiedziona jakbym ci powiedziała, że jest woda super
            ciepła. MOżna sie przyzwyczaić.
            Basen jest z tyłu hotelu, nie nalęzy bezpośrednio do Honeymoon ale bez
            przeszkod mozna korzystac.na prawde zazdroszcze ci tych wakacji w Marmaris... z
            checia tam powroce.
            pozdrawiam
            • go_go_yubari Re: Wróciłam z Marmaris,Honeymoon hotel Triada 12.07.06, 13:37
              Dzieki za wszystko i zaczynam powoli przygotowania... Juz sie nie moge doczekac...

Pozdrawiam
            • pawel_37 Re: Wróciłam z Marmaris,Honeymoon hotel Triada 12.07.06, 17:03
              Witam serdecznie
              ja zazwyczaj przed wyjazdem korzystam z uslug agencji.
              Moge to polecic jako jedynna metode by ominac co niektóre chałupy ktore mają
              czelność nazywac sie hotelami.

Takie agencje unoszą sie na powierzchni jedynie dzięki stałym klientom, więc
              mają w swej ofercie możliwie najlepsze hotele.
              Najlepiej do nich zadzwonić, wtedy można dowiedzieć sie jaki hotel jest
              najlepszy w okolicy do której sie wybieramy. Zreszta musze przyznać ze Ja pytam
              praktycznie o wszystko haha.

Polecam -Discount City Hotels- z kilku powodow. Mają w swojej ofercie chyba
              najwiecej hoteli i nie tylko w Wielkiej Brytani lecz na calym świecie( w Polsce
              również.
              Pozatym pewnego razu miałem dośc przykrą niespodziankę. Hotel zawiódł ( pewnie
              ktoś zapłacił więcej za mój pokój ) i zostalem na ulicy z żoną i córeczką.
              Zadzwoniłem wzburzony do tej agencji ... po 5 minutach oddzwonili do mnie z
              nowym Hotelem dla Nas. Więc potrafią zadbac o klienta w przeciwienstwie do
              niektórych hoteli...
              Jeszcze co zabawne, jest tam osoba która mowi także po polsku ha:)

Zapomnialbym, co ciekawe maja wlasne kontrakty z hotelami wiec mozna u nich
              zabukowac taniej pokoj.

Podaje strone gdyby była taka potrzeba

www.discountcityhotels.net
              a telefon to +44 20 8680 3001

Pozdrawiam
              Paweł
    • etrusek Honeymoon (***) - Marmaris 13.07.06, 11:51
      olaela, pozwoliłem sobie na przekopiowanie twojej opinii na forum turcja-hotele
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=45064803
      twoj opis okazal sie tam bardzo przydatny - jest wiele podziekowan, ale musze
      je niestety usuwac z forum ze wzgledu na jego przejrzystosc.
      • pawel_37 Re: Honeymoon (***) - Marmaris 24.07.06, 17:01
        czyli jesli zareklamuje dentyste z ulsug ktorego korzystam i cenie to to tez
        bedzie odebrane za przejzysta reklamę?:)

Sadzilem ze na forum mozna pisac o wszystkim. A najlepsza metoda by nie czekac
        zbyt dlugo na ciekawe odpowiedzi to je powielic .. prawda Honeymoon?

pozdrawiam :):)
        • Gość: olaela Re: Honeymoon (***) - Marmaris IP: *.stk.net.pl 24.07.06, 20:53
          wiesz co, widziałam ze na innym forum ktoś szukał info o tym hotelu i ktoś
          polecił link do strony z moim opisem. Nastepna opinia byłą taka, że ja to
          pewnie pracownik Triady.
          Na prawde już nikt w tym kraju nie może być zadowolony? Każdy przejaw
          zadowolenia odczytywany jako reklama albo powiązania rodzinne...
          Napisałam faktycznie jak było,przecież nie rozpisywałam sie że pokoje
          przepiekne itd a że byłam zadowolona z atmosfery to moje odczucia.
          Już sie nie bede udzielać na forum bo widze że oprócz narzekania to inne opinie
          sie nie licza bo zaraz podejrzenie o reklame itd...
          • gonia224 Re: Honeymoon (***) - Marmaris 12.10.06, 14:14
            olaela,
            czy można się z tobą skontaktować jakoś mailem w sprawie twojego pobytu w
            Marmarisie?
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka