Dodaj do ulubionych

Hotel Keskin okolice Dalyanu

IP: *.net / 82.160.62.* 12.07.06, 09:27
Witam!!
Wybieram się z Itaką do Hotelu Keskin. Proszę o kilka informacji jak
zorganizować sobie czas (zwiedzanie, wycieczki itp.)co warte jest zobaczenia.
Troche przeraża mnie odległość do plaży i transport rzeczny do niej.
Podaje dwa linki do zdjęć satelitarnych okolicy:
link.imgshare.us/7bb2xe
link.imgshare.us/7bbwcW
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ingrid Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.ilim.poznan.pl 13.07.06, 08:31
      rózwież mam zamiar wybrać sie do w/w hotelu, jednak cieżko o jakieś wiadomosci
      na jego temat:(. w jednym z portali przeczytałam, że odległośc jest duża do
      plaży i dośc uciażliwie płynie się stateczkiem wodnym. Jenak - plaże są
      prześłiczne i warto, pozatym sam rejon należy do najurokliwszych w Turcji.
      Gnębią komary-jednak off i wkłady do prądu minimalizują uciażliwość. Hotle -
      pono bardzo ładny, obsługa kompetentna, ajedzonko inapoje bardzo dobre.
      pozdrawiam
      I
    • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 13.07.06, 09:05
      Witam,
      Ja też pędzę już niedługo do Keskinu/Keksinu. Była już na forum mała dyskusja o
      tym miejscu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=44657011

Pozdrawiam,
      masza
      • Gość: Danielo Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.net / 82.160.62.* 13.07.06, 11:26
        Ja wybieram się 14 sierpnia - wylot z Katowic. Po przejrzeniu netu wydaje mi
        się, że będziemy zadowoleni(na plus jest to iż hotel ten jest w ofertach biur
        niemieckich, angielskich i holenderskich. Czy można tam zakupić dodatkowe
        wycieczki z lokalnych biur czy trzeba wybrać się do większej miejscowości?
      • Gość: Danielo Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.net / 82.160.62.* 13.07.06, 11:32
        My lecimy 14 sierpnia z Katowic. Przejrzałem świat netu i wydaje nam się, że
        będziemy zadowoleni. Wydaje mi się, że cała ta kraina Dalyanu będzie warta
        obejrzenia i nie zawiedziemy się. Za plus przemawia iż hotel ten jest w
        ofertach zagranicznych biur (niemieckich, holenderskich, angielskich). Czy ktoś
        wie czy można w pobliżu kupić jakieś wycieczki w lokalnych biurach czy też
        trzeba udać się do większych miejscowości??
      • Gość: Danielo Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.net / 82.160.62.* 13.07.06, 11:32
        My lecimy 14 sierpnia z Katowic. Przejrzałem świat netu i wydaje nam się, że
        będziemy zadowoleni. Wydaje mi się, że cała ta kraina Dalyanu będzie warta
        obejrzenia i nie zawiedziemy się. Za plus przemawia iż hotel ten jest w
        ofertach zagranicznych biur (niemieckich, holenderskich, angielskich). Czy ktoś
        wie czy można w pobliżu kupić jakieś wycieczki w lokalnych biurach czy też
        trzeba udać się do większych miejscowości??
        • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 13.07.06, 13:07
          Nie wiem nic o wycieczkach. Pewnie będzie można wykupić też z lokalnych.
          Obstawiam, że w Dalyan są jakieś biura.
          Czytałam gdzieś, że można np. dogadać się z mieszkańcami (rybakami?) i popłynąć
          tylko z nimi na indywidualną wycieczkę w jakieś urocze zakątki.
          Wracamy 7 sierpnia, więc po powrocie postaram się jeszcze coś napisać.

Pozdrawiam,
          masza
        • Gość: Bea Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:49
          Wycieczki są do kupienia także w lokalnych biurach. Są co najmniej 3 w samym
          Daylanie. Nic nie moge powiedzieć o ich jakości bo jeździliśmy na wycieczki z
          Itaką. Najbardziej podobała się nam wycieczka do wąwozu Sakliken. Można
          oczywiście także dogadać się z miejsowymi rybakami i samemu ustalić szczegóły
          tzn. gdzie i za ile. Mój mąż tak właśnie pływał na ryby na morze.
          Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku.
          • vc4r Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 13.07.06, 18:05
            A w ramach fakultetów przedwyjazdowych :) zapraszam na kilku zdjęciowy podgląd
            wodnej trasy Dalyan - Iztuzu.Półgodzinna podróż nie męczy, siadasz na dziobie z
            nogami zwieszonymi nad wodą i "robisz titanica" :)Ale ja płynąłem raz, za
            dziewiątym być może jest jak jazda tramwajem?
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=91&w=44190916&wv.x=1&v=2&s=0
            Też miałem być w Keskin...a wylądowałem w Torbie :)
            • Gość: Danielo Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.net / 82.160.62.* 14.07.06, 19:39
              Zdjęcia fajniutkie. Mam jeszcze pytanie czy można wybrać się gdzieś na piesze
              wycieczki i co można w okolicy zobaczyć ciekawego (jakieś starożytne
              pozostałości)?? W jakim hotelu byłeś w Torbie i jak możesz to napisz coś o nim.
              • Gość: bas Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.elopole.com.pl 15.07.06, 06:53
                www.dalyan.blog.onet.pl,stronka zrobiona przez gościa który tam był,fajne
                zdjęcia
              • vc4r Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 15.07.06, 17:54
                Z czasów gdy miałem jeszcze "wylądować" w Dalyan została mi taka stronka
                www.dalyaninfo.com , w planach miałem zdecydowanie Kaunos.
                W Torbie mieszkałem w Escape Beach ***, dość kameralnym i skromnym hotelu, ze
                znośnymi pokojami [jeśli były na piętrze :)], małą plażą kamienisto-piaszczystą,
                niezłym jedzeniem i kiepską obsługą :).Blisko Bodrum, promu na Kos i trzy
                godziny jazdy od Dalyan, gdzie wpadłem tylko z wycieczką.
          • bea2379 Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 19.07.06, 23:10
            Ja chciałam dowiedzieć się jak najlepiej z daylanu dostać się na rodos?
            Oczywiście promem. Planujemy taką jednodniową wycieczkę i chcemy wiedzieć skąd
            najlepiej płynąć i czy w daylanie można wykupić taki wyjazd już z dowozem do promu.
            Pozdrawiam.
        • dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 11.08.06, 20:01
          Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w
          Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport
          samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w
          godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena
          atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km.
          W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy:
          dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl
    • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 09.08.06, 14:05
      Witam ponownie,
      Wróciliśmy wczoraj z hotelu Keskin w Dalyan. Jesli macie jeszcze jakieś
      pytania, służę pomocą (w miarę możliwości).
      Pozdrawiam,
      Masza
      • Gość: blua Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.comarch.com 11.08.06, 14:06
        napisz prosze jak było - wybieramy sie 28 08?

• Gość: Mike Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.chello.pl 11.08.06, 19:56
          Ja też wybieram się 28.08 do Keskina. Mam nadzieję że będzie fajnie. Lęcę z
          Wawy. Pozdrawiam!
      • Gość: Mike Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.chello.pl 11.08.06, 19:58
        Czy są organizowane wycieczki na Kos z Dalyan? Ile kosztuje Rodos, a ile
        ewntualnie Kos w lokalnym biurze?
      • Gość: ewa Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: 193.30.160.* 14.08.06, 15:38
        Witam serdecznie
        Zwracam sie z prosba o opinie na tematokolicy, orientacyjnych cen
        i jak to możliwe info o hotelu Yeni Gol z Itaki będącego nad samą przystanią,
        być może coś państwo wiedzą
        jak z posilakami, transportem do morza i ogolny opis.
        Podaje równiez skrzynkę:
        ewa635@op.pl
        • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 16.08.06, 12:22
          Hotel Keskin jest uroczo położony i otoczony skalistymi górami, na tle których
          żółte domki hotelowe wyglądają niezwykle uroczo. Jest to bardzo spokojne i
          ciche miejsce. Idealne na prawdziwy wypoczynek. Do rzeki jest niedaleko, a
          statkiem płynie się na plażę 40 min. Taka wycieczka ma swój urok, ponieważ na
          rzece są labirynty trzcin, między którymi się płynie. Po drodze widać też
          skalne grobowce licyjskie. Można zrobić kilka ciekawych zdjęć.
          Nad morzem jest naprawdę fajnie. Wieje wiatr, więc nie czuje się aż tak bardzo
          tej wysokiej temperatury. Niestety po długich kapielach morskich na ciele
          pozostaje skorupka soli. Nie ma pryszniców ze słodką wodą, a nawet w toalecie z
          kranu leci słona woda. Ale i tak warto kilka razy wybrać się na plażę i
          powalczyć z falami. Statek hotelowy odpływa średnio dwa razy dziennie (o 9.00 -
          bez względu na liczbę osób zainteresowanych i o 12.00 - jeśli jest min. 10 osób
          na liście). Wraca o 15.00. Te kilka godzin na plaży mija bardzo szybko!! Na
          plazy są płatne leżaki i parasole (leżak 2,5 lira, parasol 2,5 lira, czyli za 2
          leżaki i parasol 7,5 lira). Jest tam też barek, w którym można kupić coś do
          jedzenia i picia.
          Miasteczko Dalyan jest również blisko hotelu Keskin (ok. 15 min. spacerku).
          Jest tam mnóstwo sklepów i knajp. Frajda dla wielbicielek i wielbicieli
          biżuterii (koralików, rzemyczków, kolczyków itp), bo są naprawdę niedrogie.
          Wycieczki warto kupować z lokalnych biu podróży. Jest ich sporo, a jeśli na
          wycieczkę chce pojechać kilka osób, można wynegocjować całkiem ciekawe kwoty.
          Można w zasadzie wykupić wszystkie wycieczki oferowane przez Itakę.

Pozostaje jeszcze temat jedzenia i obsługi w hotelu Keskin. Jest to oczywiście
          kwestia subiektywna, bo każdemu smakuje co innego. Ja osobiście miałam po dwóch
          tygodniach (a nawet wcześniej) dosyć jajek sadzonych, parówek i ziemniaków na
          śniadanie! Lunch był bardziej urozmaicony, ale czasem jadłam tylko owoce
          (przepyszny arbuz, melon i nektarynki!!!). Obsługa kelnerów bardzo miła. Trochę
          gorzej z dziewczynkami przy barze. Niestety ciągle miałam wrażenie, że all
          inclusive nie bardzo mi się należy (pomimo, iż za tę opcję zapłaciłam). Było
          kilka niemiłych incydentów, ale daliśmy sobie radę i po prostu staraliśmy się
          nie zwracać na nie uwagi!!
          Czy o czymś zapomniałam? Pytajcie.

Niestety nie posiadam żadnych informacji o hotelu Yeni Gol.
          • Gość: blua Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.comarch.com 17.08.06, 09:46
            czy moglabys napisac cos wiecej o wyzywieniu - jedziemy z dzieckiem wiec troche
            sie przestraszylam. jakie napoje sa w ramach all inclusive? czy na sniadanie sa
            tez normalne rzeczy - pieczywo, wedlina, sery? jak wygladaja kolacje? ile
            kosztuje statek na plaze jesli nie korzystasz z hotelowego? Czy barek na plazy
            jest drogi? moze moglybysmy sie skontaktowac na priva?

• kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 17.08.06, 10:42
              Jasne. Wyślij swojego maila na kongool@gazeta.pl. W wolnej chwili napiszę
              więcej.

Pozdr, masza
              • Gość: ewa Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: 193.30.160.* 17.08.06, 13:31
                witam Masza jak to mozliwe również prosze o cenne info jw. na priva
                ewa635@op.pl
                pozdrawiam gorąco
                ewa
              • atos111 Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 17.08.06, 16:13
                masza może tak hurtem będzie szybciej
            • atos111 Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 17.08.06, 16:12
              blua kiedy jedziecie?
              w jakim wieku jest wasza pociecha?
          • Gość: nafplio Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.08.06, 14:02
            Ja równiez mam goracą prośbe o dodatkowe informacje. Jedziemy do tego hotelu 4
            wrzesnia 06 z malutkim człowieczkiem. mój e-mail: nafplio@poczta.onet.pl
            pozdrawiam
            Katarzyna
          • atos111 Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 17.08.06, 16:10
            witaj kongool
            ja chyba jestm kolejna w kolejce na wyjazd do hotelu keskin , wyjeżdzamy 28.08.
            czy próbowaliście interweniowac u rezydentki?
            chyba barek zaczyna byc poważnym problemem bo juz czytałam na ten temat.
            jakby nie patrzec to takie sprawy potrafią zepsuć wyczekiwany wypoczynek.!
            • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 17.08.06, 16:54
              Hej,
              Próbowaliśmy. Rezydentka obiecała, że porozmawia z dziewczynami. Zmiana była
              taka, że... nie zauważyłam zmiany. Może tylko przestały być bezczelne. Niestety
              do końca turnusu czułam się z tym średnio.
              Nie chcę jednak, żebyście się nastawiali na najgorsze. Da się z tym zyć i
              dobrze bawić. Trzeba Panny po prostu olać (nieładnie mówiąc). My tak zrobiliśmy
              i już.
              Poniżej zamieszczam treść maila dot. wyżywienia. Prześlę oczywiście również na
              maile osób, które o to prosiły.
              Zazdroszczę Wam straaaaasznie, że tam jedziecie. Jest naprawdę uroczo, ciepło i
              niedrogo w porównaniu np. z Bodrum. Życzę wszystkim urlopowiczom FANTASTYCZNYCH
              WAKACJI. Gdyby były jeszcze jakieś pytania - słuze w miarę możliwości.

Co do wyżywienia, to wyglądało to tak:

8.00 - 10.00 śniadanie:
              tak jak pisałam 2-3 potrawy na ciepło, w tym głównie jajka sadzone
              lub coś w stylu omletów zwijanych jak naleśniki, parówki w sosie
              pomidorowym i ziemniaki smażone, a dodatkowo półmiski z serem
              żółtym, fetą, pomidorami, ogórkami, oliwkami (niestety, pomimo, iż
              jestem wielbicielką oliwek tych nie tknęłam po pierwszej próbie)
              wędliną, która przypomina naszą mortadelę, jakieś sosy, dżemy,
              nutella, miód, płatki i mleko i oczywiście pieczywo w
              nieograniczonej ilości oraz owoce (arbuz i melon) oraz kawa i
              herbata i soki z dystrybutora (w stylu rozpuszczalnego TANG, które
              kiedyś było dostępne w Polsce)

12.30 - 14.00 lunch:
              w różnych konfiguracjach: ryż, frytki, ziemniaki, a do tego
              również w różnych konfiguracjach: ryba, kurczak, gulasz z
              warzywami, uzupełniane kilkoma sałatkami i owocami (arbuz, melon,
              nektarynki - PYCHOTKA!!! SŁODKIE I SOCZYSTE!!!) oraz niewielkim
              wyborem słodyczy.

16.00 - 17.00 (lub 17.30 nie pamiętam) kawa i ciastko:
              chyba do wyboru kawa i herbata oraz kilka beznadziejnych suchych
              ciastek (hmmm... co kto lubi).

19.30 - 21.00 kolacja:
              kilka dań do wyboru na ciepło: kurczak, ryba, gulasz, zapiekanka,
              pizza oraz dodatki: sosy, warzywa faszerowane, oliwki, pieczywo.

Do picia w opcji allinclusive bar czynny w godz. 10.00 - 23.00:
              woda mineralna gazowana i niegazowana (również w dużych butelkach,
              więc warto zaopatrzyć się wieczorem przed wizytą na plaży), cola,
              tonic, soki z dystrybutora, sprite, piwo, wino, drinki. Czasem
              niestety zdarzało się, że obsługa hotelu doliczyła do rachunku
              napoje, które ktoś zamówił u kelnera przed godziną otwarcia baru.
              Jeśli będziecie mieli wypełnioną lodówkę w pokoju, to napoje te
              również są dodatkowo płatne.
              W barze można również zamawiać inne (nie lokalne) napoje oraz
              pożywienie (frytki ok. 4 lirów, hamburger podobnie lub 4,5 lira)

Hmmm jak czytam to co napisałam, to w zasadzie można by się
              zastanowić do czego się doczepiłam jesli chodzi o wyżywienie. Ano
              do małego wyboru i częstego cyklu powtarzania potraw. Mam po
              prostu porównanie z hotelem 4-gwiazdkowym w Turcji z zeszłego
              roku. Hotel był co prawda większy, ale wybór jedzenia, jego jakość
              i obsługa - nie do porównania.

Na plażę płynęłam tylko statkiem hotelowym. Rezydentka opowie Wam
              wszystko na spotkaniu.

Pamiętajcie, że wszekie wrażenia to kwestie subiektywne. Na pewno
              będziecie się super bawić!!! Ja się bawiłam!!!!!!!!

Pozdr,
              masza
              • atos111 Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 18.08.06, 08:42
                no własnie Masza
                wszyscy znajomi którzy byli w Turcji wracali zachwyceni- wszystkim ale także
                "żarciem" duzym wyborem, miłą obsługą... dlatego w tym roku po raz pierwszy
                wybralismy Turcję
                mam jeszcze pytanie dotyczące napojów do kolacji? były?
                może jeszce coś napisać o terenie wokól hotelu? jest plac zabaw?
                przepraszam za te chaotyczne pytania ale jesteś dla mnie nieoceniona skarbnicą
                wiedzy.
                pozdro
                • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 18.08.06, 09:59
                  W zasadzie gdyby mnie ktoś zapytał, to na pewno poleciłabym Turcję. Wróciliśmy
                  do tego kraju drugi raz, po wakacjach zeszłorocznych, które spędziliśmy w
                  hotelu Crystal (hotel również 4*). I naprawdę nie mogę powiedzieć, żebym się
                  źle bawiła w Keskin, czy żebym miała zepsute wakacje. Absolutnie nie!!! Że
                  jedzenie monotonne... da się przeżyć dwa tygodnie. Koleżanka była zachwycona
                  wyżywieniem. Jej wszystko smakowało (oprócz jajek sadzonych i parówek).
                  Widocznie jestem bardzo wybredna. Niestety obie zgodziłyśmy się co do atmosfery
                  tworzonej przez barmanki (do kelnerów nic nie mam! Bardzo miłe dzieciaki!
                  zorganizowali nawet mecz piłki nożnej między kelnerami a turystami!!).
                  Spróbowaliśmy jednak znieczulić się na krzywe miny dzewczynek za barem i nie
                  zwracać na nie uwagi!!

Takiego typowego placu zabaw chyba nie było, ale na rozległym terenie hotelowym
                  były rozstawione jakieś huśtawki, hamaki itp. Szczerze mówiąc nie zwróciłam
                  uwagi, bo nie byłam tym zainteresowana. Na basenie są natomiast takie
                  wydzielone miejsca - brodziki, w których male dzieciaczki mogą sobie plumkać.

Pozdr,
                  masza
                  • atos111 Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 18.08.06, 10:12
                    jeszcze jedno głupkowate pytanie
                    jak z napiwkami? czy jest tak jak w np. w Egipcie czy Tunezji- gdzie bez tego
                    ani rusz?
                    byliscie na rejsie 12 wysp?
                    • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 18.08.06, 10:45
                      W zasadzie napiwek zostawialiśmy tylko sprzątaczkom i w restauracjach. Nie
                      spotkaliśmy się z tym, żeby ktoś prosił nas o napiwek i patrzył krzywo jeśli go
                      nie daliśmy. Sprzątaczkom zostawialiśmy 1 lira, a w restauracjach różnie.
                      Czasem 10% a czasem sporo mniej.
                      Byliśmy na rejsie 12 wysp, ponieważ pamiętaliśmy taką wycieczkę z zeszłego
                      roku. Lubimy pływać i snurkować, więc dla nas to frajda. Jednak wycieczka w tym
                      roku podobała nam się mniej niż w zeszłym roku. Wydawało nam się, że wyspy przy
                      których się zatrzymywaliśmy były mnie urokliwe i mniej ciekawe. A może ta
                      wycieczka była po prostu za długa i męcząca? W zeszłym roku trwała od 9.00 do
                      16.00, a w tym roku od 8.20 (trzeba jechać do portu w Fethyie) do 20.00. Jednak
                      ludzie, którzy płyną na taki rejsik pierwszy raz są zachwyceni.
                • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 18.08.06, 10:37
                  AAA zapomniałam. Napoje do kolacji zamawia się u kelnerów lub bierze z baru.
                  Wszystkie możliwe z opcji all, o których pisałam przy opisie wyżywienia.

Otoczenie hotelu jest urocze, jesli patrzy się na nie z hotelu. Po wyjściu na
                  drogę... cóż... sucho, gorąco, brudno... Ale Turcja i tak jest piękna!!!

Pozdr, masza
                  • Gość: turist Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu IP: *.ztpnet.pl 24.08.06, 23:23
                    Witam wszystkich. Ja również wróciłam kilka dni temu z Dalyan. Hotel Keskin
                    bardzo fajny i tak jak pisano wyżej kelnerzy bardzo mili a barmanki hmmm
                    Patrycja nawet miła kilka razy udało nam się pogawędzić lecz jej koleżanka
                    niedość żę ma odpychający wygład to zachowuje się tak jakby była tam za karę i
                    za karę musi obsługiwać Polaków, dla Angoli była bardzo miła. My również
                    interweniowaliśmy u rezydentki ale bez skutku. Moja rada mieć ją w d... i
                    świetnie się bawić. O wyżywieniu zostało już napisane wszystko, śniadania
                    monotonne, ale lancz i kolacja super, mi wszystko smakowało, a szczególnie
                    smażona ryba i krem z pieczarek. Jeśli chodzi o desery to tylko owoce są godne
                    polecenia i ciasto z wiórkami kokosowymi, reszta nie do zjedzenia wszystko jest
                    bardzo słodki i ociekające miodem. 12 wysp męczące, raz że za długo, dwa że
                    wyjąca turacka muzyka z głośników przez pól rejsu jest nie do zniesienia,
                    najlepiej ze wszystkich bawił się kapitan. Polecam wycieczkę do wąwozu naprawdę
                    warto, po drodzę zwiedzanie fabryki dywanów, i lancz w niesamowitej restauracji
                    wśród potoków górskich, naprawdę trzeba to zobaczyć. Ja wróciłam 5 dni temu z
                    Turcji i już tęsknię
                    pozdrawiam
                    miłych wakacji
                    • atos111 Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 25.08.06, 13:25
                      po waszych opowieściam juz nie moge sie doczekac
                      ato juz w poniedziałek. hurrrrrra
                      • kongool Re: Hotel Keskin okolice Dalyanu 25.08.06, 16:03
                        Wróciłam 8 sierpnia, a mam wrażenie, że minęły wieki. Zazdroszczę wszystkim,
                        którzy wakacje mają przed sobą. Eh... ja co prawda swoje mam za sobą, ale czy
                        nie byłoby cudownie mieć więcej wakacji?

Pozdrawiam i życzę fantastycznego wypoczynku i zabawy!!!
                        masza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka