Gość: asiątko IP: *.icpnet.pl 16.07.06, 21:10 Hej wiecie gdzie sie oplaca wymieniac pieniadze tzn czy na lotnisku czy dopiero na miejscu?? Bo jak bylam w egipcie to bylo bez roznicy stad moje pytanie :-)) Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Wymiana waluty IP: *.chello.pl 16.07.06, 21:58 Ja wypłacałem Euro z bankomatu Fortis Banku w Turcji i kurs był ok. 10 gr niższy niż przed wyjazdem z Polski w kantorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiątko Re: Wymiana waluty IP: *.icpnet.pl 16.07.06, 22:07 czyli rozumiem ze placic euro a nie wymieniac na ich walute?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wymiana waluty IP: *.chello.pl 16.07.06, 22:17 Ja na początku wymieniłem trochę euro na liry ale jak sie później okazało wszędzie mozna było płacić w euro. Trzeba się jednak liczyć, że jak się płaci w Euro to z reguły cena będzie zaokrąglona w górę ale jak dla mnie tak było wygodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiatko Re: Wymiana waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 11:35 Aha rozumiem dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wymiana waluty IP: *.metalplast / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:40 Właśnie wróciłem z Fethiye i polecam Ci wymienić Euro na Liry - przelicznik od 1.90 do 1.95. Najlepiej płacić kartą - przelicznik 1.99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alister Re: Wymiana waluty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 13:37 A jaki jest przelicznik z Dolara na Lira? 1,90 - 1,99 lira = 1 Euro ?? Lirów = 1 Dolar? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anna262 Re: Wymiana waluty 17.07.06, 13:54 LEPEIEJ WYMIENIC NA MIEJSCU I POSZUKAC KANTORU Z DOBRYM PRZELICZNIKIEM BO KAZDY MA INNY. I WYMIENIAC NA LIRY BO ZAZWYCZAJ MAJA PRZELICZNIK 1EURO, 1 DOLAR, 1 LIR. Odpowiedz Link Zgłoś