Gość: Paula_Pl IP: *.wro.vectranet.pl 19.08.06, 00:09 Wybieram się na początku września do Turcji. Czy można opalać się tam topless, czy jednak ich mentalność tego zabrania? Bardzo proszę o wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kagan Re: Turcja IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 19.08.06, 05:48 W Turcji mozna sie opalac topless tylko na specjalnych strzezonych plazach dla cudzoziemcow. Inaczej czeka cie ukamieniowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elikam.1969 Re: Turcja IP: *.net.telkonet.pl 02.09.06, 20:53 Witam! wróciłam z Side,bez problemu i sensacji można opalać się topless,nikogo specjalnie to nie rusza i nie dziwi.Miłego opalania więc życzę radząc czasami osłaniać czymś piersi,temperatury sa diabelskie,promieniowanie okrutne nie warto więc ryzykować zdrowiem i proszę koniecznie zabrać coś do opalania z dość wysokim filtrem,jeśli już topless to dobrze i często się smarować.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pytanko75 Re: Turcja 02.09.06, 22:18 W Alanii można opalać się toples bez żadnych problemów,ale te słońce... Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz855 Re: Turcja 06.08.13, 11:16 Turcja gwarantuje opaleniznę, ja byłem w zeszłym roku z salt travel i pamiętam, że wróciłem opalony jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Turcja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 11:46 Co to ma wspólnego z pytaniem autorki o opalanie się toples ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opalonaWturcji Re: Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 14:32 Na plaży Keykubata czyli po wschodniej stronie półwyspu nikt nie kamienuje za leżenie topless, nawet jeśli obok rozsiądzie się turecka rodzinka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ganiec Re: Turcja 08.08.13, 16:57 A po co aż Turcja. U mnie na działce możesz się śmiało opalać toples a i nawet nago bez problemu. Temperatura z Lublinie dzisiaj 37 stopni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 21:54 Adam, podaj numer działki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Turcja IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.13, 07:31 Sceptycznie oceniam opalanie się w kostiumach (u ładnych dziewczyn !). Moja partnerka zawsze jest toples. W Turcji również. Odpowiedz Link Zgłoś