IP: *.wro.vectranet.pl 19.08.06, 00:09
Wybieram się na początku września do Turcji. Czy można opalać się tam
topless, czy jednak ich mentalność tego zabrania? Bardzo proszę o wpisy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kagan Re: Turcja IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 19.08.06, 05:48
      W Turcji mozna sie opalac topless tylko na specjalnych strzezonych plazach dla
      cudzoziemcow. Inaczej czeka cie ukamieniowanie...
    • martynka_arc Re: Turcja 02.09.06, 01:12
      mozesz sie opalac:)
    • Gość: elikam.1969 Re: Turcja IP: *.net.telkonet.pl 02.09.06, 20:53
      Witam! wróciłam z Side,bez problemu i sensacji można opalać się topless,nikogo
      specjalnie to nie rusza i nie dziwi.Miłego opalania więc życzę radząc czasami
      osłaniać czymś piersi,temperatury sa diabelskie,promieniowanie okrutne nie
      warto więc ryzykować zdrowiem i proszę koniecznie zabrać coś do opalania z dość
      wysokim filtrem,jeśli już topless to dobrze i często się smarować.Pozdrawiam!
      • pytanko75 Re: Turcja 02.09.06, 22:18
        W Alanii można opalać się toples bez żadnych problemów,ale te słońce...
        • mistrz855 Re: Turcja 06.08.13, 11:16
          Turcja gwarantuje opaleniznę, ja byłem w zeszłym roku z salt travel i pamiętam, że wróciłem opalony jak nigdy
          • Gość: sceptyk Re: Turcja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.13, 11:46
            Co to ma wspólnego z pytaniem autorki o opalanie się toples ?
    • Gość: opalonaWturcji Re: Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 14:32
      Na plaży Keykubata czyli po wschodniej stronie półwyspu nikt nie kamienuje za leżenie topless, nawet jeśli obok rozsiądzie się turecka rodzinka!!!
    • ganiec Re: Turcja 08.08.13, 16:57
      A po co aż Turcja. U mnie na działce możesz się śmiało opalać toples a i nawet nago bez problemu. Temperatura z Lublinie dzisiaj 37 stopni :)
      • Gość: ewa Re: Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 21:54
        Adam, podaj numer działki :)
        • Gość: sceptyk Re: Turcja IP: *.xdsl.centertel.pl 09.08.13, 07:31
          Sceptycznie oceniam opalanie się w kostiumach (u ładnych dziewczyn !). Moja partnerka zawsze jest toples. W Turcji również.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka