Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:41 które biuro wybrać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grizli Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: 81.215.91.* 04.09.06, 11:50 Skorzystaj z wyszukiwarki, pelno tu informacji na ich temat. Jedni i drudzy mieli drobne wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:18 Osobiscie polecam Jolcie, napewno jest to biuro bardziej wiarygodne od PAcho!! Nie bylo zadnych wpadek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystaka Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.chello.pl 07.09.06, 21:38 Niestety były i ja więcej z usług tego biura nie skorzystam! Odpowiedz Link Zgłoś
malgos01 Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's 08.09.06, 08:55 Ja polecam, po kilkukrotnym korzystaniu przez 3 lata, Pacho&Bonbini. To jeden z oddziałów Pacho Tour, prowadzą go Aslan i Hayriye. Biuro znajduje sie w pobliżu hotelu Grand Zaman przy Ataturk cad.Sahil Apt.126/A, to główna ulica Alanyi. Baw się dobrze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.veranet.pl 08.09.06, 09:06 I Pacho i Jolcia mieli drobne wpadki...jeśli miałbym ponownie wybierac pomiędzy tymi dwoma chyba jednka wolałabym Jolcię...W Pacho bywa że mowia ze maja przewodnika poslkojęzycznego poźniej jednak okazuje sie inaczej,,,,Co prawda w Jolci maja polskojęzycznego "przewodnika" ale to jest tylko młoda osóbka która nie ma żadnej licencji przewodnika w Pacho obobnik który oprowadzał wyciećzke miał<przynajmniej u nas>licencę przewodnika pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexa Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:27 No tak Jolcia ma mloda osobke, ale ona chociaz potrafi dobrze wszytsko opowiedziec i jest polka więc problemu z językiem nie ma. A w PAcho jest facet , który jedwo co mówi po polsku. więc nie wiem co lepsze ale napewno to aby być zadowolonym z wycieczki i coś z niej wiedziec, więc polecam Jolcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.veranet.pl 09.09.06, 18:32 hmm...młoda osóbka może i umie wsyztsko opowiedzieć (bo ma nieźle wyklepane z ksiązek i netu)jednak jej zasób wiedzowy nie powalił mnie na ziemię.widać i słychać po tym jak mówi ze doświadczenia nie ma w tej dziedzinie.Dlatego nadmieniłem juz kilka razy ze kazde z biur posiada drobne wpadki..i jeśli płacimy mniej z niź z jakiegokolwiek polksiego biura podrózy to musimy się liczym z tym,że drobne wpadki sie zdarzac beda. Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's 01.01.07, 17:55 A my byliśmy z Pacho Tours i przewodnikiem był niejaki Atilla. Było fajnie. Próbowali nas orżnąć na lunchu ale był taki bajzel w interesie żeśmy olali uregulowanie rachunku rekompensując sobie straty moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 20:54 My byliśmy trzy razy w Alanyii i kupowaliśmy wycieczki w Pacho Tours u Leny. Może mieliśmy szczęście ale wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yummy-yummy Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 13:47 Byłam z Pacho (biuro Leny)w Efezie i Pamukkale oraz w Kapadocji.Pierwsza wycieczka była anglojęzyczna.Bez problemu to co mówił przewodnik zrozumiało moje dziecko(11 lat),a mówił duzo i ciekawie.Atilla był przewodnikiem po Kapadocji.Jemu to już buzia się nie zamykała:))Rewelacja. Dwie wycieczki i każda inna. Nie da się ich porównać.Efez powalił mnie na kolana,a Kapadocja zachwyciła. Biuro Leny spisało się na medal!!! Pozdrawiam Lenę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:32 Pacho Tour to sympatyczne biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATA Re: Pacho Tour czy Jolcia & Adam's IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.01.07, 22:07 A CZY MOżECIE POLECIć JAKIEś BIURO W SIDE Odpowiedz Link Zgłoś