Gość: beag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:25 Szukam fajnego hotelu na maj/czerwiec 2007 z opcją all inclusive dla rodziny z 2 dzieci (skończone 2 lata i 5 lat). Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kate Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:42 A macie jakies konkretne oczekiwania odnosnie hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci 04.12.06, 19:18 Zeytinada / Torba polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:42 Gorąco plecam Incekum beach ze"scana".Super hotel,rewelacyjne animacje,wielki basen ale max głębokości to jakieś150cm,3 zjeżdżalnie.Jedzenie super.Mam problemy z trzustką i bardzo się bałam że mogę mieć tam jakieś sensację ale nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka z gdanska Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.crowley.pl 04.12.06, 20:05 Ja polecam hotel HOLIDAY PARK .Bylismy w tym roku z 5 letnia wnusia i bylo super , caly czas pyta kiedy znowu jedziemy moge przeslac pare zdjec.My bylismy na przelomie maja i czerwca pogoda i jedzonko super , polecam goraco ten hotel , to byla nowosc w tym roku z biura skan holiday. pozdrawiam papapapap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.kghm.pl 08.12.06, 12:07 Incekum Beach Odpowiedz Link Zgłoś
aniab_24 prośba o zdjęcia 11.01.07, 21:05 Czy mogę cię prosić o zdjęcia i opinię o Holiday Park na adres gazetowy aniab_24@gazeta.pl Wielkie dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neka1 Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.06, 21:32 Incekum Beach po prostu jest boski!!! Byliśmy z dziećmi w wieku 6 i 4 lata i było extra. Możecie pytać mnie o niego na gg 7213902 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ewa Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:25 na przełomie sierpnia i września byłam z dwójką dzieci w wieku 3 i 12 lat w Konakli hotel Eftalya Resort i było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.crowley.pl 13.12.06, 14:19 A my bylismy w Side Mare Family z Neckermanem. Hotel oddany w tym roku. 4 baseny w tym jeden kryty, jeden olbrzymi 150 głębokości, jeden ze sztuczną falą, trzy zjeżdżalnie, animacje po polsku. Pokoje rodzinne boskie by mieliśmy o poddwyższonym standardzie, na dole łóżko podwójne i pojedyncz, na andresoli podwójne, osobne klimatyzatory ustawiane ręcznie. Jedzenie takie, że i dzieci coś dla siebie znajdą, po południu przy basenie lody i ciastka, pizza lub hamburgery, frytki, więc nie trzeba nic dokupywać. Z wycieczek fakultatywnych jest wyjazd do aquaparku z pokazem delfinów. My wspominamy pobyt jako b.udany. I jeszcze jedno w tym hotelu nie spotkaliśmy turystów zza naszej wschodniej granicy - dla nas to był dyży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_hojdus Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.optiserw.com.pl 13.12.06, 15:01 Jeśli mogę zapytać, ile płaciliście od osoby dorosłej i od dziecka w tych hotelach. Ja chciałabym się wybrać końcem sierpnia z moimi rodzicami i 5 letnią córką(pokój rodzinny)do Turcji i nie wiem z jaką kwotą (tak orientacyjnie)muszę się liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:56 Powiem ci że taniej wyjdzie wam jak weżmiecie oddzielne pokoje (max. 3 osobowe) bo to wychodzi o wiele, wiele taniej niż przy pokojach rodzinnych. Wiele biur podróży juz ma ofert świąteczne i przeglądam wszystko wzdłuż i wszeż i niestety to sie potwierdza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_hojdus Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.optiserw.com.pl 14.12.06, 16:47 Ja już próbowałam w ubiegłych latach rezerwować 2 osobne pokoje ale sprawa przedstawia się tak: moi rodzice owszem mogą nocować w dwójce ale ja z córką musiałabym wziąć jedynkę z dostawką (a takich pokoi jak na lekarstwo i przeważnie są beznadziejnie położone np: w suterenach, poza tym jedynki są też drogie). Biorąc dla mnie i dziecka dwójkę musiałabym płacić za małą jak za osobę dorosłą a nie stałą cenę dla dziecka. Jedyną opcją zatem są pokoje rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:13 A to masz rację. Myslałam że jadzie was 5 osób a nie 4. Ja mam 4 osobową rodzinę i tez widze duży problem z pokojami. Dlatego rezerwuja juz teraz nie czekajac na last minute. Ale ceny pokoi rodzinnych sa tragiczne! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.studioa2.pl 16.01.07, 09:32 Polecam pokoje rodzinne tz.Suit my bylismy w czerwcu 21.6.06 do 05.07.06 rodzina 4 osobowa z czego syn płacił jak osoba dorosła .Sa to 2 pokoje z łazienkom .Hotel nazywał sie club verano w side .Goraco polecam dla dzieci w szczegolnosci super animacje 5 basenów (dwa połonczone ze soba ) zjezdzalnie 2 duze i w brodziku 2 małe .Jedzenie super !!! Córka (5lat) zachwycona była animacjami a tekze wystepami dla dorosłych które odbywały sie po animacjach dla dzieci .Polecam maj czerwiec nie wiem jak w sezonie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: wybralismy Club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 04:26 Dziękuję wszystkim za propozycje oraz rady na temat hotelu. Zdecydowalismy sie na nowy hotel Club Side Coast. O wyborze zdecydowała miedzy innymi cena (1963zł za 2 tygodnie z All Inclusive + 2 dzieci, które płaca tylko za przelot co nas ogromnie cieszy). Sa animacje, zjeżdżalnie, a dla mamy fitnes i sauna :)). Mam nadzieję, ze będziemy zadowoleni. Dla zainteresowanych podaję oryginalną strone hotelu: www.clubsidecoasthotel.com.tr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_hojdus Re: wybralismy Club side coast IP: *.i24h.pl 17.12.06, 15:32 Z jakim biurem siętam wybieracie i w jakiej miejscowości jest ten hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: wybralismy Club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:43 Hotel znajduje się obok side w miejscowosci Colakli Wybieramy sie z Itaką w czerwcu. Widziałam że hotel sprzedają tez wakacje.pl.: www.wakacje.pl/oferty/turcja/colakli/club-side-coast-122666.html? id_terminy=4020209 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: do r.hojdus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:50 Podaje jeszcze raz linki bo coś nie uaktywniły sie: strona hotelowa: www.clubsidecoasthotel.com.tr Itaka: www.itaka.pl/strony/2/i/1493.php wakacje.pl: www.wakacje.pl/oferty/turcja/colakli/club-side-coast- 122666.html?id_terminy=4020209 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: wybralismy Club side coast IP: 195.20.110.* 11.01.07, 15:24 witam ja się też wybieram w czerwcu z moimi dziećmi do Turcji, kiedy się wybieracie dokładnie w czerwcu, zastanawiam się czy są jeszcze wolne miejsca, bo cena jest rzeczywiście kusząca pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beag Re: wybralismy Club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:44 Z tego co wiem to miejsc juz nie ma do konca lipca ale popytaj w biurze podrózy, bo mogą dorzucic pare miejsc. Zobacz tez na wakacjach.pl bo tam tez był ten hotel. My jedziemy w terminie 06.06.-20.06. A jezeli chodzi o cenę, to ona obowiązywała do 31.12.2006 . Teraz jest już wyzsza. Ale fajnie byłoby gdyby pojawiła sie kolejna rodzinka z dziecmi:). Mam nawdzieję, ze się spotkamy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lara Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: 150.254.73.* 18.12.06, 10:10 polecam Orient Palace w Alanyi. www.orientpalace.com.tr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSIA Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.06, 11:30 JA TEż ZASTANAWIAM SIę NAD TYM HOTELEM .MYśLę TEż O CESARS RESORT , RóżNICA W CENIE NIEWIELKA. JEDNAK NIE WIEM CZY REZERWOWA NA LAST .CHCę LECIEć W CZERWCU 27? CO SąDZICIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:35 czerwiec najlepszy do turcji polecam kemer hotel gelindoya super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r_hojdus Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.i24h.pl 16.01.07, 09:49 Ja też wybieram się do Kemer ale od 22 sierpnia do hotelu Alatimya Village. Czy ktoś tam był? Odpowiedz Link Zgłoś