Dodaj do ulubionych

hotel Grida Village - Belek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 10:50
czy mogę prosić o wszelkie informacje na temat tego hotelu, wybieram się z
dwójka dzieci w wieku 1,5 i 9 lat więc każda rada od kogoś kto tam był będzie
dla mnie b.pomocna. czy bungalowy z pokojami są rozmieszczone na dużej
przestrzeni - czy można na miejscu załatwić ewentualna zmianę -lokalizacji pokoju?
b.proszę o wszelkie sugestie i informacje :-)
ps. nie znalazłam za prawie żadnych inf. na jego temat na forum, a podany
przez jednego z forumowiczów- "Turcja-hotele" adres email jest nieaktualny?
Obserwuj wątek
    • Gość: segno Re: hotel Grida Village - Belek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.06, 08:28
      Witaj . Znam dużą gruipę osób bardzo dobrze sytuowanych które były na wczasach w
      najpiękniejszych miejscach na świecie ale uważają grida village za naj naj pod
      każdym względem. Także ja w tym roku planuję tam pojechać a oni kolejny raz.
      Niestety ja jadę pierwszy raz i nie mogę nic więcej powiedzieć jak o tym ; że
      jest nam najwięcej atrakcji dla dzieci, suuuuuuper jedzenie jakiego nie ma w
      innych kotelach *****oraz wspaniała obsługa i atmosfera. Raczej luz niż etykieta
      w porównaniu z rejsami statkiem. Poproszę siostrę może dopisze więcej. O
      rezerwacjii nie mogę nic doradzić.
      • Gość: SKAZA10 Re: hotel Grida Village - Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 16:58
        :-)
        dzięki, czekam w takim razie na więcej wiadomości
        • Gość: Danko Re: hotel Grida Village - Belek IP: *.petrus.com.pl 06.01.07, 23:24
          Podbijam wątek. Chcemy tam jechać w czerwcu. Proszę o więcej info. Dzięki .
          • Gość: pringa Re: hotel Grida Village - Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:10
            wreszcie mogę coś napisać o tym hotelu byłam w nim 2 lata temu z mężem i z 1
            dzieckiem było wtedy nie drogo.serca wam biją co napiszę ...to był
            najlepszyhotel w którym byłam a byłam trzy razy w turcji 1 wtunezji i na krecie
            hotel jest super niesamowity klimat to trzeba zobaczyć chętnie bym pojechała tam
            raz jeszcze ale jest drogi pozdrawiam.
    • etrusek Opinie o Grida Village - Belek 08.01.07, 22:02
      Opinie o Grida Village:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=19485303&a=19485303
      • Gość: Danko Re: Opinie o Grida Village - Belek IP: *.petrus.com.pl 08.01.07, 22:44
        Wszystko pięknie ale ten hotel ma chyba 4* a nie 5 ?
        • Gość: Danko Re: Opinie o Grida Village - Belek IP: *.petrus.com.pl 09.01.07, 20:39
          ?
    • atos2 Re: hotel Grida Village - Belek 11.01.07, 13:13
      podnoszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka