Gość: keramb IP: *.ftnet.pl 01.01.07, 14:56 Czy ktoś coś wie więcej na temat tego hotelu ? Chcę lecieć 28.06. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siouxsie.s Re: Club Mersin Kusadasi 01.01.07, 14:58 Poszukaj w okolicznych wątkach. Ja już kupiłam i lecę 07.06.07. O hotelu wiadomo tylko tyle co z biura bo to nowa destynacja. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Club Mersin Kusadasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:06 Całkiem poprawnie. Jednak to nie jest w Kusadasi tylko 12 km od. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: Club Mersin Kusadasi 01.01.07, 15:11 Dolmusze załatwiają temat przemieszczania się, za to jest spokojniej no i ta superowa plaża. W zachodnich ofertach ten hotel ma 3* z plusem, w moim biurze 4* z minusem. Pokoik jest dosyc skromny, ale mi to nie przeszkadza, byle było czysto. No i cena jak na all nie jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Club Mersin Kusadasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:12 Najważniejszy jest święty spokój bez upierdliwych amimacji, ładna okolica i krajobrazy no i jedzonko, którego w domu nie mamy :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: Club Mersin Kusadasi 01.01.07, 15:19 Owszem, co prawda nigdy z nimi nie jeździłam, ale raz kozie śmierc. Dziewczyny z biura obiecały się dowiedziec jak najwięcej, mimo że już wykupiłam imprezę. Jak coś więcej będę wiedzie to oczywiście się podzielę wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: Club Mersin Kusadasi 01.01.07, 15:17 No wszystko się okaże na miejscu. Bądźmy dobrej myśli. Sokrates, napisałam Ci o tym Efezie gdzieś. Jedź next year do Kusadasi to będziesz miec bliziutko, a ja Ci wszystko opowiem i hotel przetestuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bagkasia Re: Club Mersin Kusadasi 01.01.07, 15:21 Do Mersina jedziesz z Itaki ? Bo ja też już chcę kupić wycieczkę i zapomnieć o ofertach, bo chyba za moment zwaruję od ich przeglądania Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: Club Mersin Kusadasi 01.01.07, 15:31 Tak, jadę do Mersina z Itaką, bo jak na razie to tylko oni mają ten hotel. Wogóle jeszcze nie ma wszystkich ofert na rynku, ale myślę że im dłużej będziesz czekac to tym mniejszy będzie wybór. Coraz więcej osób decyduje się na first minute. Kupiłam ofertę z pełną świadomością, że nie są do pełne 4*, ale ja nie jestem jakoś strasznie wymagająca i wydaje mi się że dokonałam dobrego wyboru. Znajomy z innego biura, powiedział że za tą cenę, hotel przy samej plaży z All Inc. to jest bardzo dobra oferta, a hotel w katalogu nie wygląda najgorzej. Mam nadzieję że będzie czysto i jedzonko znośne, a resztą się nie martwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Club Mersin Kusadasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 15:29 Dzięki Ci. Ja też pierwszy raz z Itaką. Jak mi Turcja egejska przypasi to next year to może być Kusadasi. Ja Ci też opowiem o "moim" hotelu jak go przetesuję of course :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
siouxsie.s Re: Club Mersin Kusadasi 01.01.07, 15:32 Na pewno będzie O.K. A potem trzeba rozpracowac wypad do Stambułu...... Odpowiedz Link Zgłoś