Dodaj do ulubionych

Bodrum hotel Kris

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:01
witam
czy ktos może się wypowiedzieć na temat hotelu Kris w miejscowości Bodrum?
czy jest przy nim ładna plaża i czy w samym hotelu jest przyjemnie?
bardzo proszę o opinię.
chcę wybrać sie tam w czerwcu
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • yooreck Re: Bodrum hotel Kris 11.01.07, 12:45
      Hotel w spokojnej czesci Ortakentu, ladnie polozony, kilka budynkow 1
      pietrowych. pokoje fajnie urzadzone, obsluga jest naprawde super. Ucza sie
      chetnie polskiego, kucharz dba o naszych turystow. Hotel typowo polski, czasami
      przyjezdzaja Turcy na wakacje. Co do plazy to trzeba do niej dojsc, jakies 300m
      - lezaki bezplatne, ale pamietaj ze sa zawsze przy restauracji i trzeba zamowic
      cos do picia. Najladniejsza plaza jest oddalona o jakies 900m - Camel Beach -
      piaszczysta, ale w sezonie tloczno. Polecam napewno bedziesz zadowolony z
      hotelu. Aha jakies 100m od hotelu stoi meczet no i o swicie slychac Muezina
      nawolujacego do modlitwy. Niektorzy byli bardzo z tego powodu nie zadowoleni,
      ale tak mowiac serio to naprawde nie przeszkadza.
      pozd
      • Gość: andrzej Re: Bodrum hotel Kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:31
        wielkie dzieki za ifo pozdrawiam
        • kamilpilch Re: Bodrum hotel Kris 17.01.07, 21:37
          A czy ktos posiada fotki z tego hotelu?
          Jakie sa pokoje czy 3 osoby sie pomieszcza,bo na jakies fotce widzialem,ze
          pokoiki sa male. Ogolnie brak wiekszych opisow i fotek
          Bede wdzieczny za przeslanie info i fotek
      • ewa0666 Re: Bodrum hotel Kris 13.02.07, 20:31
        Lecę do Hotelu Kris 21 czerwca 2007 roku. Jakie jest dno morskie czy trzeba mieć
        buty kąpieli. Wybraliśmy opcję ALL jakie alkohole są podawane w Hotelu w tej
        opcji.Jak najtaniej wybrać sie na wyspe KOS. Sorry chyba przesadziłam, na
        początek tyle pytań. Pierwszy raz lece do Turcji i mam bardzo dużo pytań. A pro
        po ja małe jest lóżko na dostawce bo leci nas troje dorosłych.
        • kamilpilch Re: Bodrum hotel Kris 13.02.07, 20:37
          niestety pani w Itace odradzila nam ten hotel Kris /takze chcielismy leciec w 3
          doroslych/,bo pokoiki sa tak male,ze trzecia osoba nie zmiesci sie na dostawce.
          zgadza sie,bo widzialem prywatne fotki z tego hotelu i pokoje sa malutkie
        • Gość: ania1117 Re: Bodrum hotel Kris IP: 217.153.7.* 13.02.07, 22:33
          Cześć. Jeśli chodzi o buty kąpielowe to raczej trzeba zabrać. Jeśli chodzi o
          alkohole to oczywiście miejscowe alkohole,piwo (bardzo słabe), gin, wódka, wino
          białe i czerwone. Jeśli chodzi o wyprawę na Kos to najlepiej wybrać się samemu,
          gdyż wycieczki z biur podróży są droższe. Jeśli chodzi o pokoje to rzeczywiście
          są dosyć małe ale dacie radę. A na dostawce spokojnie jedna osoba się wyśpi.
          Na pewno nie będziecie żałować (przynajmniej ja w zeszłym roku wróciłam
          zachwycona).Pozdrawiam i życzę udanego urlopu.
    • Gość: ania1117 Re: Bodrum hotel Kris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 18:48
      Cześć Byłam w tym hotelu w zeszłym roku- i polecam!!!! Kalim jeśli chcesz fotki
      z hotelu to wpisz swojego e-maila- to Ci prześlę kilka zdjęć. Pokoje nie są za
      duże więć trzem osobom może być ciasno (dostawka)ale przecież nie jedzie się do
      Turcji, żeby siedzieć w pokoju!!!!
      • kamilpilch Re: Bodrum hotel Kris 19.01.07, 13:51
        Czesc Aniu dzieki za info i prosze o fotki na maila
        mariomarion@msn.com
        • Gość: MISIEK Re: Bodrum hotel Kris IP: *.opt.com.pl 19.02.07, 16:12
          cZY MOGĘ TEŻ POROSIC O FOTKI Z HOTELU KRISS?
          POZDRAWIAM
          ZDZISŁAW
          • Gość: misiek Re: Bodrum hotel Kris IP: *.opt.com.pl 20.02.07, 14:18
            Przepraszam nie podałem adresu : zdzisiom@opt.com.pl

Pozdrawiam
      • ewa0666 Re: Bodrum hotel Kris 19.02.07, 17:15
        Jeśli mogłabym Cie prosić o fotki z Hotelu - podaje adres ewaziemkiwicz@wp.pl
        • Gość: ania1117 Re: Bodrum hotel Kris IP: 217.153.7.* 20.02.07, 21:47
          Mam prośbę do Ewy i Zdzisława. Dajcie znać czy dosżły do Was maile ze
          zdjęciami!!!
          Pozdrawiam
          • Gość: misiek Re: Bodrum hotel Kris IP: *.opt.com.pl 22.02.07, 16:55
            Dzięki. Zdjęcia doszły.
            Pozdrawiam. Zdzisiek
          • ewa0666 Re: Bodrum hotel Kris 26.02.07, 16:42
            zdjęć brak pozdrawiam Ewa
            • Gość: ania1117 Re: Bodrum hotel Kris IP: 217.153.7.* 26.02.07, 21:47
              Ewa zobacz czy dobrze napisałaś swojego e-maila, gdyż wiadomości do Ciebie
              niestety wracają z powrotem.
              Pozdrawiam
              • ewa0666 Re: Bodrum hotel Kris 01.03.07, 09:01
                Aniu masz racje zły adres. prawidłowy adres to: ewaziemkiewicz@wp.pl
                Pozdrawiam
                • Gość: Wojtek Re: Bodrum hotel Kris IP: *.dynip.asn.pl 02.03.07, 21:32
                  witam,
                  ja tez poprosze o fotki z hotelu Kris. Przy okazji pozdrawiam pania Ziemkiewicz.
                  Moze ktos kto byl by sie pokusil i znalazl ten hotel w aplikacji Google Earth?
                  Ja zazwyczaj znajduje hotele po ksztalcie basenu, ale z tym mam spory problem.
                  Dla kogos kto nie wiec co i jak - trzeba otworzyc strone www.google.pl wpisac w
                  pasek szukania google earth, kliknac na pierszym z gory linku, pobrac darmowa
                  aplikacje, zainstalowac i ziemia stoi otworem. W rogu sa wspolrzedne mozna
                  robic gigantyczne przyblizenia - licze ze ktos kto byl tam nie bedzie mial
                  problemu z zlokalizowaniem hotelu Kris.
                  • Gość: Wojtek Re: Bodrum hotel Kris IP: *.dynip.asn.pl 02.03.07, 21:34
                    acha mail do fotek:
                    wojtek.fm@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka