Gość: andre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 09:54 wybieram sie w czerwcu do Turcji chyba wybiore Oludeniz. Słyszał ktos o hotelu Dorian bardzo prosze o info na temay hoteli w oludeniz i warunkach plażowych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pedro Re: hotel Dorian Oluneniz IP: *.imz.pl 11.01.07, 12:14 Też się tam wybieram w czerwcu. Mam juz zarezerwowaną imporezę. Słyszałem, że są fajne 2 baseny i dobre żarcie, duży wybór sałatek, all incl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: hotel Dorian Oluneniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:33 a kedy sie tam wybierzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: hotel Dorian Oluneniz IP: *.imz.pl 11.01.07, 14:10 na początku czerwca. Lecę z Wrocławia. a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: hotel Dorian Oluneniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:31 jak sie zdecyduje do 18 czerwiec katowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajka Re: hotel Dorian Oluneniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:43 Ja też wybieram się w czerwcu do Oludeniz z Itaką do tego hotelu :-) Czytałam dosyć dobre opinie o tym hotelu na forum i tylko jednemu gościowi nie podchodziło jedzonko, reszta była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen1000 Re: hotel Dorian Oluneniz 11.01.07, 20:02 Napaliłam się maksymalnie na ten hotel ale powiedziała mi pani na infolinii, że nie ma już jedynek. Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: hotel Dorian Oluneniz 29.03.07, 20:51 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qubus Re: hotel Dorian Oluneniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:43 Tu znajdziesz troche opinii: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2683 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: hotel Dorian Oluneniz IP: *.imz.pl 20.02.07, 11:32 Bardzo dobry link :-) Kobitka z infolinii powiedziała, że jakby cóś to dwójeczkę można przeflancować na jedyneczkę. No problem gdyby ktoś był w potrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś