Gość: adam IP: *.sm-rozstaje.pl 19.01.07, 19:12 Kto do Cesars Temple 13 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolumb Re: Cesars Temple Belek IP: 217.116.110.* 19.01.07, 20:00 A może ktoś jedzie 23.08 z Wa-wy do tego hotelu ????? Odpowiedz Link Zgłoś
kopytniak36 Re: Cesars Temple Belek 31.01.07, 22:56 Wybieramy sie 29 sierpnia z Katowic-kto jeszcze??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Cesars Temple Belek IP: *.centertel.pl 31.01.07, 20:54 Wybieramy się do Cesars Temple 13.06 z Krakowa 2 + 1 dziecko (7lat).Może masz jakieś sprawdzone informacje o tym hotelu , bo informacje na forum są czasami bardzo skrajne .Pozdrawiam i czekam na informacje o WAS i ewentualnie o hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re: Cesars Temple Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 17:38 Poszukuję rzetelnych informacji o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Cesars Temple Belek IP: *.acn.waw.pl 06.02.07, 18:09 ten hotel to wielka mina, cały czas coś się w nim psuje, a to klimatzyacja nie działa a to windy się zatrzaskują, a to kawałem schodka w ogrodzie odpada, haha, trzeba się wyluzować i tyle, napewno nie jeste to 5 gwiazdek, no i żeby tylko deszcze nie padałbo wam pokoje zaleje, okna są tak nie szczelne że woda cieknie do środka, nie mówiac już o tym co się dziej w pomieskzczeniach ogólnodostępnych, wszędzie woda, musici się wyluzować, no ale cóż cena adekwatna do poziomu, a i ściany są wykoanen z ajkeijś dykty że jak mocno uderzyć do dziure można zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
kopytniak36 Re: Cesars Temple Belek 07.02.07, 08:24 Uderz sie człowieku ale w czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pringa Re: Cesars Temple Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 11:27 edi czy byłeś w tym hotelu bo coś często się wpisujesz i piszesz głupoty tylko ciebie pełno dobrze że ciebie tam nie będzie to już będzie super ja tam nie jadę i mam nadzieję że nie spotkam cię na swojej drodze leć sobie do w kosmos albo jesteś snobem albo 0 nie wpisuj się więcej o tym hotelu czekamy o opinie innych ludzi ludzi a nie dupków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolumb Re: Cesars Temple Belek IP: 217.116.110.* 08.02.07, 19:48 Popieram cię Kopytniak0 36. MASZ BARDZO SŁUSZNĄ RACJĘ.Szkoda czasu na czytanie tak głupich i beznadziejnych postów od takiego czubka.A teraz na temat hotelu :informacji jest bardzo mało ,czytałem opinie na stronach niemieckich ,na 100 punków dostał 65 czyli całkiem nieźle. GTI w Niemczech ma w sprzedaży ten hotel czyli nie powinno być tak źle. Oczywiście za odpowiednie pieniądze.Mi się wydaje że będzie bardzo dobrze i mam nadzieję że na miejscu spotkamy się i w odpowiedni sposób to "uczcimy"przy barach do białego rana !!!!Kopytniak36 jeśli mogę zapytać w ile osób jedziećie i czy byłeś już w Turcji? Pozdrawiam i czekam na wyjazd z niecierpliwością!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
kopytniak36 Do Kolumba 08.02.07, 23:31 Witam.Lecimy 29.08 we 2 pary z Pyrzowic.W Turcji jeszcze nie bylismy ,a co do spotkania podpisuje sie obydwoma rekami.Jezeli chcesz wiedziec cos wiecej na temat hotelu to pisz na maila gazetowego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Cesars Temple Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:18 Zdjecia turystow na stronie: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2122 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewg Re: Cesars Temple Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:58 Witaj!!My też lecimy 13 czerwca,ale z Wrocławia 2+1(4 lata) Odpowiedz Link Zgłoś