Dodaj do ulubionych

Delfinarium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:32
Jedziemy na początku lipca (od 04.07 do 18.07.07) z 3 i 7 letnimi dziećmi.
Będziemy w hotelu Incekum Beach i zastanawiamy się czy warto wybrać sie do
delfinarium. Nie wiemy które wybrać: w Belek czy w Antalya i czy w ogóle
warto tam jechać. Czy są tam jakieś inne atrakcje w tym delfinarium dla
dzieci w tym wieku np. aquapark?
Krzysiek
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Wakacje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.07, 12:03
      Ja też jade z mężę i dzieckiem (5lat) 4 lipca do Incekum Beach. Wylot z
      Wrocławia. Do zobaczenia!
      • Gość: Krzysiek Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:37
        Do miłego zobaczenia. My lecimy z Poznania.
        Krzysiek
    • darek2213 Re: Delfinarium 08.02.07, 08:09
      Cześć my też lecimy w tym terminie ( 2=2 - 5 i 7 lat ) z Bydgoszczy ale do
      Club Big Blue. Niedaleko Alanii jest aqapark Water Planet w w
      w .waterplanet.com.tr/ myślę że w te upały lepiej tam się udać. Pozdrawiam
      • Gość: mysia Re: Delfinarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:25
        Czy ktoś jednak może powiedzieć gdzie jest to delfinarium?
        Rodzinom jadącym z dziećmi trudno jest wyruszyć na typowa wycieczkę objazdową -
        a delfinarium - to super pomysł!!!
        Proszę więc o odpowiedź.
        • Gość: Rafał Re: Delfinarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:25
          Ja byłem z żoną i dziećmi tydzień temu [3,5 i 6] w Antalya w delfinarium. Mały
          sie nudził wybitnie, starszy był podekscytowany. Ogólnie jak za 124 euro
          [wycieczka z Triady [2dorośli +2 dzieci] to w sumie warto było. Minusem jest to
          że zamienili nam program najpierw baseny w aquaparku, potem delfinarium - pokaz
          o 14.00 wszyscy byli zmęczeni upałem jak szli na pokaz.
    • Gość: awol Re: Delfinarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:48
      Byłem z dzieckiem w zeszłym roku. Polecam.
      • kinia.27 Re: Delfinarium 06.07.07, 10:24
        bylam w delfinarium w Belek, moim zdaniem nie warto tam jechac. Aqua park
        beznadziejny,wybudowany na asfalcie, zero zieleni, malo lezakow, w ogole nie
        przytulny, zjezdzalnie robia wrazenie sa dosc wysokie i szybkie, ale to polecam
        dla doroslych lub starszych dzieci, pokaz delfinow zaczyna sie o godz 15 , jest
        wystep morświnów,lwa morskiego no i 2 delfinow, pamietam jak bylam na takim
        pokazie w hiszpanii i bylo super, ten pokaz z Belek moze sie schowac, moim
        zdaniem NIE WARTO !!! ale ile ludzi,tyle opinni, i ktos np moze mnie
        skrytykowac, ze bzdury opowiadam. Pozdrawiam :-)))Acha, koszt wycieczki
        wykupiony u rezydenta GTI to 40dolarow os dorosla, 20 dolarow dziecko.
        ,
        • kama1978k Re: Delfinarium 06.07.07, 11:01
          My byliśmy w delfinarium w Antalyi. Jedyne stwoerdzenie jakie mi sie nasuwa to -
          wycieczka godna polecenie. Byliśmy z 1,5 roczniakiem - i momo iż moje dziecko
          to energetyczma bomba, uwielbia rybki wszelkiej maści więc delfiny jak
          najbardfziej przypadły mu do gustu. A jak mógł jeszcze do nich podejśc i
          dotknąć był w siódmym niebie. 124 Eur za taka wycieczkę to jakieś szaleństwo:)
          Wstęp do delfinarium kosztuje 15 Eur ( można wejść też do aquaparku - to
          kolejne 15 ale moża tylko do delfinarium ). My zorganizowalismy sobie prywatnę
          wycieczkę. Poszliśmy do jednego z lokalnych biur podrózy i niezwykle
          sympatyczny Pan za 60 Eur obwiózł nas po: Apendosie, Wodospadach przed Antalią,
          zwiedzilismy starówkę w Antalii oraz pokazy delfinów. W cenie mieliśmy też
          lunch. Szczerze polecam delfinarium bo to naprawdę profesjonalny pokaz a dla
          dzieci niebywała atrakcja. My na pamiątkę zrobilismy sobie zdjęcia z
          delfinkami - tu lekka przeginka 25 Eur za dwa zdjęcia. Ale czego się nie robi
          dla dziecka. Pozdrawiam
          • Gość: Marcena Re: Delfinarium IP: *.piaseczno.robbo.pl 06.07.07, 18:06
            Hejka
            Jak wygladaj te zdjecia wy stoicie na trybunach i w tle skaczace delfinki czy
            stoicie przed basenem?
            pozdr. marzena
    • ishka82 Re: Delfinarium 07.07.07, 14:33
      A czy jest jakieś delfinarium w okolicy Fethiye?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka