Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:33 Witam mam pytanie jak dlugo (ile godzin ) jedzie sie z lotniska do hotelu Incekum Beach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: map Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.icpnet.pl 17.03.07, 17:14 W nocy ok. 1,5godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:45 faktycznie 1,5 godz.nie wszyscy wyjeżdzali w nocy.do rozny lotnisk w Polsce ,były rozne godziny wyjazdów np.my do Gdańska wracaliśmy o 1 w nocy z pod hotelu w Incekum ,ludzie do W-wy o 4 w nocy a do Poznania o 14-wszyscy im zazdrościli.Jak macie jeszcze pytania,odpowiem na wszystki.Wyobrażam sobie jak się cieszycie na ten wyjazd.Pamiętam siebie z przed roku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eluniaa1 Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.chello.pl 18.03.07, 08:04 hej w tym roku wylot z warszawy jest o 11 45 , wiec chyba o 17 30 bedziemy w hotelu , ciesze się z tej godziny ponieważ super widoki są w drodze z lotniska pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beataz4 Re: do Iwonki z Incekum beach 18.03.07, 09:21 Witaj,skąd to wiesz, czy dzwoniłaś do biura podróży? Bo na stronie Scan'a jeszcze nic nie ma w tabeli wylotów? Jeśli tak, to ja też się cieszę, zawsze jeszcze kolka godzin z tego dnia zostaje. Czy wiesz także o której jest powrót? Aha, i czy mówimy o 30-ym maja i powrocie odpowiednio po 2-óch tygodniach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 09:54 To fajnie,ale za to pewnie macie chorą godzinę powrotu??? Tak to już niestety jest ,że zawsze w którąś stronę leci się nocą.Pamiętam jaka bylam zla że powrót mieliśmy o 1 w nocy z pod hotelu o 6 z min w Polsce -a płaci się za cala dobę-niby 14 dni a faktycznie 13 i 1 godz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:40 Jak w zeszłym roku lecieliśmy na Kretę to mieliśmy oba loty w dzień. Na Krete ok. 15:20 a powrót ok.12:40. Fajne godziny. Teraz loty do Turcji (ze Scana) to : Poznań -Turcja 9:10 – 13:05 Turcja- Poznań 6:00 –08:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eluniaa1 Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.chello.pl 18.03.07, 14:05 wiem o godzinie , bo dzwoniłam do scana , tak chodzi o 30 maja , powrót podobno o 15 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 17:01 Jolu,to pewnie ok 3 w nocy zwiną was z pod hotelu.Ja jeszcze nie znam swoich godz wylotu.Mam nadzieję że nie będą oba w nocy.Pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 17:04 Iwonka,tego się właśnie obawiam. Przylecimy padnięci, ale na pewno szczęśliwi:-) Zadzwoń do Scana to Ci powiedzą godziny lotów. Od końca lutego znają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:04 Wydzwaniam do nich co pare dni-chyba mnie już nie lubią-haha.A tak serio to zbywają że do Egiptu nie znają jeszcze godzin wylotu,może pod koniec marca,zobaczymy.Jutro znów zadzwonię,co mi tam.Te nocne wyprawy to koszmar,zwłaszcza dla dzieci.Na lotnisku,jak już przejdziecie ostatnią odprawę to jest problem z miejscami siedzącymi.1 pomieszczenie ,pełno ludzi a mało miejsc siedzących.Mój mąz stwierdzil że nie ma co się pchać do odprawy,że lepiej sobie pochodzić po wolnocłówce itd. a pozniej nie mieliśmy nawet miejsca na podłodze ,żeby usiąsc.Los się na nim za to zemścił i dostał miejsce w samolocie koło babć z kółka rózańcowego,które wracaly z pielgrzymki.Cała drogę paplaly rózaniec a przy najmniejszych turbulęcjach panikowały.A sklep z perfumami w Atnaly jest super zaopatrzony,a ekspedientki bardzo mile i chętne do pomocy.Kupiliśmy pare perf. i są w 100%orginalne.Jeden zapach kojarzy mi się własnie z Turcją i bardzo go lubię.Ach jak ja tęsknię za tym miejscem,Was też to dopadnie bo to magiczny hotel i miejsce.Po powrocie daj Jolu znać czy też Cię tak wzięło.Pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:18 Dziekuje za informacje. Ja wylatuje z rodzinka 30 maja z Poznania i bedziemy tam tylko przez tydzien. Ciesze sie ze podroz autobusem do hotelu z lotniska nie bedzie trwala za dlugo (1,5 godz. jak pisaliscie), gdyz moja corka zle znosi jazde a znajoma opowiadala mi ze z innego biura podrozy z lotniska do hotelu polozonego 10km. od Alanii jechala ok.6 godzin i non stop zatrzymywali sie przy jakis hotelach by wypuscic innych pasazerow i to tyle trwalo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:19 Iwonka, to dzwoń do różnych biur:-)Powodzenia! Te nocne loty to jakiś koszmar. Też wracaliście w nocy? A czy w tym ostatnim pomieszczeniu można kupić coś do picia? No i ogólnie jestem ciekawa jak się mają w tym roku przepisy bagażu podręcznego. Czy nadal są tak zaostrzone? Wiesz może? Oczywiście jak wrócimy to dam znać- obiecuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:32 w tym ostatnim pomieszczeniu nic już nie ma,z niego wchodzisz do samolotu.Picie i jedzenie trzeba kupić wcześniej.Najlepiej zabrać coś z kolacji,oczywiście dyskretnie ale obsługa nie robi problemow,udają że nie widzą.Na lotnisku jedzenie i picie jest BARDZO drogie albo kupić już w samolocie.kanapka chyba 1 euro.Wydaje mi się że autokar w drodze na lotnisko nie zatrzymuje się po drodze,ale nie jestem pewna.Jeżeli chodzi o bagaż podręczny to przepisy w tym roku są bardziej zaostrzone niż w poprzednim,tak piszą ludzie na forum egipskim.Niby nie można wnieść do samolotu żadnych napojow zakupionych poza lotniskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:44 Dzięki Iwonka. Muszę się zatem zaopatrzyć, ale jeśli potem mam to wywalić do kosza, bo nie będzie można wnieść do samolotu, to to jest bez sensu. Może do lata się coś wyjaśni w tym temacie. W samolocie płaci się tylko w euro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 11:46 W samolocie możesz płącić też $.Rygor z wnoszeniem do samolotu ma tylko zastosowanie do napojow,itp.Pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:34 a wiecie moze ile trwa mniej wiecej sam lot samolotem do Turcji i czy jakies jedzenie dostaje sie w samolocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:41 w samolocie dostejesz do wyboru kawę lub herbatę.Za inne napoje trzeba płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:43 Zależy skąd lecisz:-) Z Poznania to 3 h. Podobno jedzenie będzie, ale to jest zależne od lini lotniczych, którymi polecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:30 Maju, z tego co podaje biuro to jakieś 1,5 h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:25 Obas, dziekuje Ci bardzo za pocieszajaca informacje. Nie pamietam, czy tez lecisz w tym terminie do Incekum Beach? i czy wylatujesz z Poznania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:21 Maju, lecę z Poznania, ale dopiero 4.lipca. Liczę na Twoje relacje zatem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:06 Szkoda ze sie nie spotkamy :( ale na pewno opisze po powrocie moje wrazenia! Mam nadzieje ze moje wakacje beda tak samo super i niezapomniane co Iwonki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:07 Będą, będą:-))) Tego musimy się trzymać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:26 już znam godziny wylotu.Z Poznania o 9.15 i na miejscu o 14.30 a powrót niestety nocą o 4.30.Scan też zmienil nam termin wylotu z 16 na17 sierpnia.Uważm ze to już przegięcie.Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:22 Iwonka, Ty lecisz z Poznania?? Czy pomyliłaś miasta? A może to inna Iwonka?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:38 Tak Jolu,to ja.Lecimy z Poznania bo z Gdańska do Egiptu nie ma połączenia.Pewnie że wrócicie wszyscy zadowoleni,tego jestem pewna.Nie ma do czego się przyczepić a ja jestem raczej marudną osobą.Nie ma dnia abym nie wzdychała do tego miejsca,hotelu,jedzenia.Bajeczny basen i ta ichniejsza muza.Przed wyjazdem ktoś pisał ze po powrocie z turcji ciągle jej słucha.byłam pewna ze mi to nie grozi bo nie lubię folkloru a jednak.Leci ciągle i wszędzie a ci z naszych znajomych co turcji nie posmakowali,nas nie rozumieją.Zobaczycie sami.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 21:43 Szkoda Iwonka, ze takie chore godziny, bo przyszłabym Ci pomachać na lotnisko:-) Wasze wakacje też będą bardzo udane! Zobaczysz!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 10:03 No szkoda.Mam nadzieję że będą udane,choć troche mam obawy jak dzieciaki zareagują na brak zjeżdżalni,animacji.Oczywiście wiedzą o tym ale boję się zeby nie były rozczarowane.Po takim hotelu jak Incekum trudno będzie je zadowolić.Mam nadzieję ze snurkowanie przy rafie i oglądanie kolorowych rybek zrekompensuje inne braki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basia_bydgoszcz Re: do Iwonki z Incekum beach 19.03.07, 19:06 Cześć! Widziałam, że dysponujesz zdjęciami z Incekum Beach. Jeśli to nie problem to będę za nie bardzo wdzięczna.(b.firch@electrapolska.com). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:25 basia_bydgoszcz- kogo prosisz o zdjęcia? Kurcze, bez tego cytowania to ja nie wiem kto do kogo pisze:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:38 Tu są fajne fotki: www.incekumbeachresort.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 19:46 I tutaj: tr.otzyv.ru/hotelphoto.php?id=8107&p=674 Odpowiedz Link Zgłoś
basia_bydgoszcz Re: do Iwonki z Incekum beach 19.03.07, 20:21 Gość portalu: Obaś napisał(a): > basia_bydgoszcz- kogo prosisz o zdjęcia? Kurcze, bez tego cytowania to ja nie > wiem kto do kogo pisze:-D Właśnie do Ciebie. To o Tobie piszą (Obaś), że posiadasz fajne prywatne fotki, chyba od Iwonki. Chyba, że coś pomieszałam. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:29 Basiu, owszem, posiadam i posiadam również zgodę na ich przesyłanie, zatem czekaj na paczki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obaś Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:42 Wysłałam. Daj znać jak dojdą. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_bydgoszcz Re: do Iwonki z Incekum beach 19.03.07, 20:46 Gość portalu: Obaś napisał(a): > Wysłałam. Daj znać jak dojdą. Dzięki bardzo. Zapowiada się calkiem nieźle. Nie wiem czy się spotkamy. My lecimy 30.05 na dwa tygodnie. W każdym razie udanych wakacji. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:18 Basiu, ja tez lece z rodzinka (2+2) do Incekum beach 30.05 z Poznania niestety tylko na tydzien :( , ale zapowiada sie tam niezla gromadka turystow z Polski Do zobaczenia na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
basia_bydgoszcz Re: do Iwonki z Incekum beach 20.03.07, 10:17 Mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:12 hej maja my też lecmy z Poznania 30.05 z rodziną 2+2 (3,5 lat i 1,5 roku). Tez na tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: do Iwonki z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:14 To super! Spotkamy sie juz moze na lotnisku? Ja mam dwojke dzieci : syna w wieku 8lat i corke w wieku 5lat. Do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś