paati2 30.05.07, 15:35 Proszę o opinie tych, którzy widzieli ten hotel, bo wstępnie go zarezerwowałam , ale jak zaczęłam przeglądać opinie to już sama nie wiem czy się tam pakować. Nie chce mi się wierzyć że w 5* moze byc tak fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paati2 Re: hotel Grand Prestige IP: *.oil.lublin.pl 31.05.07, 14:03 poważnie nikt nie był w tym hotelu?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor głupkowaty post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:04 taki głupkowaty ten twój wątek. najpierw wypisujesz, że przeczytałaś wiele negatywnych opinii osób które mieszkały w tym hotelu, a potem prosisz o pozytywne opinie od osób, które hotel jedynie widziały. może zrezygnuj z tego wyjazdu, bo sobie krzywdę zrobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paati2 Re: głupkowaty post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:07 Głupkowata to jest twoja odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: głupkowaty post 02.06.07, 18:19 watek rzeczywiscie nienajszczesliwszy. opinie o hotelu wypada przeczytac przed dokonaniem rezerwacji, a nie po. w turcji jest kilka hoteli grand prestige - napisz o jaka miejcowasc ci chodzi przejrzyj opinie na forum hotelowym: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943 Odpowiedz Link Zgłoś