Gość: sacred IP: *.magma-net.pl 05.06.07, 21:05 witam, czy zna ktoś GOLD HOTEL w Alanya oraz MELISSA HOTEL? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razyroza Re: hotele 06.06.07, 10:27 Byłam 3 lata temu w Melissa hotel.Jest on w przy plaży Kleopatra, ok 2 km od centrum Alanyi.Jest to typowy 3 gwiazdkowy hotel.Ma mały basen przy samej ulicy. Dobrze że jest zasłonięty roślinami od strony ulicy.Obsługa była sympatyczna.Oczywiście od tej pory mogło sie zmienić. Hotel Gold widziałam od zewnątrz, więc wiem niewiele. Jest położony z drugiej strony Alanyi. Też ma do centrum ok 2 km i ma troche brzydszą plaże.Jest troszke żwirkowata,ale mi osobiście bardziej podobało się właśnie z tej strony Alanyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellydancer Re: hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:35 BYłam w hotelu old w tamtym roku przez tydzien, poleca:) Jedzenie pyszne, obsługa mila, muzyka na plazy i w hotelu fajna, pokoje czyste, ogolnie bardzo fajnie. W okol hotelu duzo sklepow, kawalek dalej fajne knajpki przy promenadzie, w ktorych jest wiele taniej niz w centrum. A do centrum nie jest daleko.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Melissa 27.07.07, 18:07 Melissa forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13906373 Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawskikrasnal Re: hotele 14.12.22, 15:06 Turcja to piękne miejsce, jednak nie musisz jechać aż tak daleko żeby spędzić udany urlop. Możesz zostać w Polsce i odwiedzić np. hydropolis.pl/ we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: hotele 16.12.22, 21:16 Qrva na mozg padłeś? Piszesz nie na temat, na umarłym forum i jeszcze kompromitujesz moj Wrocław. Ceny noclegów w Polsce jedne z wyższych w Europie. Może jeszcze miasta miewają dobre ceny. Ale ludzie chcą spierdzielac z tego smogu zimy itp. Odpowiedz Link Zgłoś