Dodaj do ulubionych

Incekum Beach

IP: 195.205.76.* 13.07.07, 23:53
To nieprawdopodobne co ludzie wypisuja na tym forum. Ma się wrecz
wrażenie ,ze ludzie udają się na wakacje nie po to ,aby wypoczywać w odległym
i odmiennym od siebie miejscu, ale po to ,by szukac uchybień, niedociągnięc,
szczegółów,Hotel Inckem Beach to hotel naprawde bardzo piękny, przepyszna
kuchnia ,w skali od 1 do 5 zasługuje na 9 , pokoje są proste ,skromne jak na
taki luksusowy obiekt, ale bardzo rzadko się w nich przebywa, obsługa jest
bardzo miła i jest czysto. Zachęcam do wyboru tego hotelu- warto. Pracuję w
biurze podrózy i nie jeden hotel zwiedziłam. Tu jest dla rodzin nr 1 pod
jednym warunkiem ,ze jedzie się po to , by wypocząć i zabawić sie, a nie
szukac dziury w całym,
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Incekum Beach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.07.07, 22:44
      masz racje!!!!!!!!
      właśnie z takim nastawieniem tam jade - mam zamiar wypoczywać objadać się i mam
      nadzieje, że moi synkowie będą się dobrze bawić w klubie Fan Scan.
    • Gość: sławek Re: Incekum Beach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.07, 08:25
      i takie nastawienie bardzo mi się podoba. napiszę krótko oszołomów nigdzie nie
      brakuje a na zagranicznych wojażach jest ich aż do bólu rok temu w tunezji był
      gość co miał za mało piasku na pustyni i pisał reklamację!!!!!!!!!!!!!!!Życzę
      wszystkim dobrej zabawy i udanych wakacji!!!!!!!!!!!!!
    • beataz4 Re: Incekum Beach 15.07.07, 10:49
      OK, Renata, skoro jesteś pracownikiem biura podróży, to może będziesz
      wiedziała, dlaczego:
      1. Biuro podróży wiedząc, że pomieszczenia w Incekum Beach, usytuowane blisko
      ulicy, przypisane Scan Holiday (nie niemieckiemu TUI)są jednak pokojami
      hotelowymi - twierdzi, że tam nie ma pokoi mieszkalnych?
      2. Dlaczego rezerwując pokój rodzinny taki otrzymaliśmy, ale "na spółkę" z inną
      rodziną? Dla wyjaśnienia: nasz pokój był zapewne niegdyś pokojem rodzinnym -
      dwa pokoje połączone wspólnymi drzwiami. Drzwi te nawet się otwierały :)
      Natomiast każda z rodzin miała do dyspozycji jeszcze zabudowany taras,
      przekształcony w drugi pokój: jeszcze nawet z płytkami gresowymi "tarasowymi"
      dla wyjaśnienia.
      3. Dlaczego w czasie naszego pobytu "podniesiono" nam standard oklejając szyby
      w tym pomieszczeniu na tarasie folią antysłoneczną? Wynik "negocjacji: z powodu
      najpierw nieczynnej, następnie - po uruchomieniu - ziejącej stęchlizną
      klimatyzacji?
      4. Dlaczego mini klub, dla którego zdecydowaliśmy się na pobyt właśnie w tym
      hotelu - nie działał jak należy (pierwsze dwa tygodnie czerwca)? O tym pisano
      już na tym forum, więc sobie daruję, chociaż jest o czym pisac, o jest....
      Nie sądzę, aby rzeczy, o których wspomniałam powyżej były wynikiem czepialstwa
      etc. (nie piszę o nadmiarze czy też braku piasku gdziekolwiek), sądzę tylko, że
      płacąc za wczasy z rodziną godziwe pieniądze, wymagac mogę godziwych warunków.
      Ktoś w którymś z wątków napisał, że jedzie niebawem i płaci 14.000 zł Ludzie,
      to jest mnóstwo pieniędzy! Jeśli nie będziemy zachowywac się jak klienci, nie
      będą nas nigdzie traktowac jak klientów.

Aha, zapomniałam wspomniec, że spędziliśmy w Incekum Beach wspaniałe wakacje:
      położenie cudne, jedzenie fantastyczne, ludzie przemili.

Pozdrawiam

• Gość: aggi Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:10
        Zastanawiam się dlaczego w pewnych osobach jest tyle zawiści.Przecież każdy ma
        prawo do własnego poglądu i własnej oceny.Jesli ktos z was ocenia ten hotel
        jako super to czy kazdy inny musi miec taka sama ocene a jesli ma inna opinie
        to jest oszolomem.Nalezy pamietac ze jest to 5 gwiazdek.Zgadzam sie ze posilki
        sa dobre a obsluga,plaza,basen super.Ale pokoje to dramat,lazienka
        tragedia.Lepsze sa w 3 gwiazdkowych hotelach.A brak klimy w restauracji to
        skandal.Nie widzieliscie ze nawet kelnerzy byli spoceni ze lalo sie z nich.A
        brudne sztucce i talerze.A brak suchego prowiantu na wycieczki-wy moze
        mieliscie a wszyscy inni nie-przeciez takie zeczy nie maja prawa sie zdazac.
    • Gość: kasia Re: Incekum Beach IP: *.escom.net.pl 15.07.07, 11:04
      Spędziliśmy w Incekum 2 cudowne tygodnie, hotel i otoczenie poprostu super,
      jedzenie OK, pokoje standardowe bez lususów, obsługa super, aniatorki w klubie
      scan muszą się jeszcze wiele nauczyć!, codzienne wstawanie o 6 rano w celu
      rezerwacji leżaka przy basenie jest niewątpliwym minusem tego hotelu, i
      łazienki przy basenie pozostawiają baaaaaaaaardzo dużo do życzenia!. Ogólnie
      polecam ten hotel zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Natomiast jeśli miałabym
      zapłacić za rodzinę 2+2 14 000zł. za ten hotel, to mocno bym się zastanawiała,
      jest to cena zbyt wysoka jak na ten standard hotelu!!! Życzę Wszystkim udanego
      urlopu.
      • Gość: jas do kasi Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 08:41
        to ile płaciłaś za ten hotel?
    • Gość: kasia Re: Incekum Beach IP: *.mpwik.com.pl 16.07.07, 10:31
      Płaciliśmy za 2 tygodnie w czerwcu 8400zł 2+2. Wycieczkę rezerwowaliśmu w
      styczniu i dostaliśmy jeszcze rabat 15%. Pozdrawiam
      • Gość: jas Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:44
        no to swsietna cena ja rezerwowałam w styczniu, 2+1 + dziecko do dwóch lat i
        płacimy z ubezpieczeniem od rezygnacji 9400 bez rabatu!!!!
        • Gość: kasia Re: Incekum Beach IP: *.mpwik.com.pl 16.07.07, 12:11
          To drogo!!!, wyjeźdzacie pewnie w sezonie stąd taka wysoka cena? Lipiec i
          sierpień jest droższy!
          • Gość: jas Re: Incekum Beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 13:42
            tak lecimy 18 lipca sezon najdroższy niestety ale dziecko już do szkoły więc
            wczesniej sie nie da:(
        • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:14
          jas, każdy kto rezerwuje w Scanie w styczniu ma 15 % rabat, kto w lutym ma 10%,
          a kto w marcu 5 %. Nie ma znaczenia termin wakacji.
    • Gość: kasia Re: Incekum Beach IP: *.mpwik.com.pl 16.07.07, 14:03
      Miłego wypoczynku, na pewno wrócicie szczęśliwi i baaaardzo opaleni. Pozdrawiam
    • Gość: Marek Re: Incekum Beach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.07.07, 13:01
      A jak wyglada korzystanie z internetu w tym hotelu?
      • Gość: Obaś Re: Incekum Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:14
        Nie korzystałam z netu, ale widziałam, ze komp jest. Można z niego korzystać za
        opłatą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka