Gość: piskorz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 12:46 Czy ktoś tam był i może mi coś powiedzieć? Wybieram się z Wezyrem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baśka Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum IP: *.mikolow.net 30.07.07, 14:33 Sama czekam na jakies wieści na temat tego hotelu. Niestety nikt nic nie odpisał. Znalazłam na jakim turystycznym forum opinię pewnego anglika, który dobrze zopiniował hotel. Pisał, że jest czysty, miła obsługa, ponad przeciętna jakość jedzenia, hotel jest w zacisznej miejscowości z dała od zgiełku, plaża piaszczysta-chociaż w opisie hotelu podają piaszczysto-żwirowa (TUI), sporty wodne za free- oprócz motorowych. Generalnie ocenił do na 8 w skali do 10. My jedziemy z TUI, oferta był o ok 900 zł tańsza na 14 dni w All inc. od Wezyra, co mnie zdziwiło. Kiedy jedziecie? My we wrzesniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piskorz Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 18:12 my w sierpniu. Informacje o hotelu są uspokajające, dzięki. Nie wiem tylko jak to z tym Wezyrem. Opinie są tak krańcowo różne. ze nie wiem komu wierzyć. Ciekawe ile płacicie w TUI. My za 1 tydz. ok. 2300 od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piskorz Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 21:43 Nikt nie był w tym hotelu? Zaczynam się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necrol Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum IP: *.uni.opole.pl 10.08.07, 10:36 Nikt nie wrócił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum IP: *.spray.net.pl 10.08.07, 10:48 Hotel jest o.k., jednak na luksusy raczej się nie nastawiaj. O "pięknej piaszczysto - żwirowej plaży" (TUI) możesz zapomnieć. Do hotelu " przynależy" ok. 100 metrowy odcinek plaży w całości zastawiony leżakami i parasolami. I to jest wszystko. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela11 Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum 10.08.07, 13:02 Byłam w tym hotelu, ale 4 lata temu z niemieckiego biura podróży. Myślę, że od tego czasu wiele mogło się zmienić. Mam nadzieję, że jeszcze na lepsze. Ale wówczas zapamiętałam te wakacje jako cudowne, hotel zupełnie ok., przepyszne jedzenie, duży wybór, ładnąrestaurację, bilard, fajne dyskoteki, kelnerzy sympatyczni i uśmiechnięci, w pokojach czysto i ładnie. Ale byliśmy brygadą 15- osobową i codziennie imprezy, więc myślę, że choćby hotel nie był ok to i tak byłoby miło... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aninia1 Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum 17.09.07, 22:14 Czesc! My jedziemy tam juz za dwa dni! Mam nadzieje,ze bedzie OK:-)Postaram sie napisac wiecej jak wrócimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.wakacje Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum 19.09.07, 08:44 Cześć My jedziemy jutro z Warszawy z Wezyra do Cactusa.Miło wiedzieć,że będą tam Polacy.Podobno hotel jest pełen Francuzów,Niemców i Rosjan,a o Polakach mało słychać. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
aninia1 Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum 25.11.07, 23:56 No i już wróciliśmy;-) Było jak to na wakacjach słodkie lenistwo.Wracając do hotelu to zgodze się,z opinią,że śniadania były przez ten cały czas bardzo monotonne(why??).Na szczescie można korzystać z menu sąsiedniego Cactusa ( ze specjalną karteczką z recepcji),gdzie jedzienie było smaczne i urozmaicone. Pokoje czyściutkie,ładnie urządzone,codziennie sprzątane ( kwiaty i pościel codziennnie inaczej złożona).Jedzenie praktycznie dostępne przez całą dobę.Jeżeli chodzi o wyjazd z dziećmi to radziłabym się zastanowić - utrudnienie stanowią piętrzące się schody. Acha,sympatyczni animatorzy :-)) pozdrawiamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmnmnm Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 09:47 w okolicach Bodrum nie ma ładnych plaż, ale jest pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: Cactus Mirage Family Club w Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 23:04 bylo w tym hotelu duuzo osob i zadna z nich nie narzekala, przynajmniej sie z tym nie spotkalam :) bez obaw ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś