Dodaj do ulubionych

Incekum Beach- wróciłem 22.08

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:32
Wróciłem dziś z IB. Niestety wielkie rozczarowanie. Potwierdziły się
negatywne opisy moich poprzedników. Współczuję wszystkim tym którzy
jadą tam a szczególnie tym którzy opłacili pokoje rodzinne. Dziś nie
mam już siły pisać ale wkrótce opiszę historię rezerwacji i pobytu w
IB. Scan Holiday totalna porażka. chętnie prześlę zainteresowanym
prawdziwe zdjęcia z IB. Mam zamiar złożyć stanowczą reklamację,
jeśli są osoby równie zdegustowane proszę o głos w dyskusji.
Obserwuj wątek
    • Gość: jedrek Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: 212.185.43.* 23.08.07, 09:06
      Cholera!! jadę tam 12.09. prześlij prosze zdjęcia na
      jedrek_bis@interia.pl
    • Gość: julkarem Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:21
      ja tez jade 12.09, prosze o zdiecia kcb2@wp.pl
      • Gość: jedrek Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do julkarem IP: 212.185.43.* 23.08.07, 09:26
        skąd lecicie i z jakiego biura? z dzieckie/cmi? pozdr
        • Gość: julkarem Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do julkarem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:20
          lece 12.09 z Poznania z dzieckiem 6letnim, z biura SH
          • Gość: jedrek Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do julkarem IP: 212.185.43.* 23.08.07, 11:05
            my startujemy z krk z 4letnią dziewczyną tez ze SH - będzie
            dobrze...:-)
            • Gość: julkarem Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do julkarem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:19
              Ja ci powiem ze nie jestem osobą bardzo wybredna, byłam w
              Tunezji ,też nie było rewelacji w pokojach, ale przezyłam i było
              super ogólnie. A poza tym ja w pokoju mam zamiar tylko spać ,i nic
              więcej. Nie planuje spędzic tam całego urlopu.
              Fajnie przynajmniej będzie trochę dzieci, bo już myślałam ze jak to
              wrzesień to dzieci jest mniej.
    • beataz4 też tam byłam 23.08.07, 09:22
      Witaj,
      niestety my także mieliśmy pokój rodzinny. Niestety - ponieważ
      widziałam pokoj "nierodzinny" na piętrze, oferowany do zamiany przez
      pracowanika recepcji i był przynajmniej czysty (nie mówię o
      codziennym sprzątaniu, ale potrzebie gegeralnego remontu)i niestety -
      bo przepłaciliśmy. Pracownik SH mówił, że pokoje rodzinne to 2
      pokoje połączone drzwiami. Takie pokoje tam istnieją, ale zrobiono z
      nich dwa "pokoje" rodzinne - pokój + zabudowana weranda (nasza
      weranda - pokój miała nawet jeszcze płytki gresowe na podłodze). Czy
      Scan Holiday o tym nie wiedział? Wątpię bardzo! W recepcji jeden z
      obsługi machał mi przed nosem planem hotelu z oznaczonymi pokojami
      przyporządkowanymi poszczególnym biurom podroży (Scan miał pokoje
      przy ulicy - nas zapewniano, że takich pokoi tam nie ma, a nasi
      znajomi tam mieszkali!!!!!). Pomijam przy tym kwestię niesprawnej
      klimatyzacji w pierwszym naszym pokoju i śmierdzącej w drugim oraz
      złośliwości Pani Rezydenti oraz Recepcji przy zamianie pokoju. To
      się naprawdę przestaje liczyć przy fakcie nieadekwatnej usługi
      względem ceny.
      Nauczka dla nas na przyszłość - tylko nowe hotele i już nie ze Scan
      Holiday. Oczywiście zaraz podniosą się głosy osób bardzo
      zadowolonych, nie wątpię, że osoby te były zadowolone. Teren hotelu
      jest przepiękny, dobrze utrzymany, jedzenie OK (nawet dla dzieci),
      słońce i woda nam zrekomensowały resztę. Tylko, że czuliśmy się
      wystrychnięci na dudka.
      • Gość: julkarem Re: też tam byłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:57
        ja nie placilam za pokoj rodzinny, mam nadzieje ze taki normlany
        bedzie lepszy. Ale uważam że powinniście zglosci reklamacje do SH ,
        skoro macie dowody np. zdiecia.
    • Gość: OLI Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:00
      Widzę że beataz4 przeżyła dokładnie w 100% to co my. Potrzebuję
      trochę czasu żeby się ogarnąć po urlopie a potem zabiorę się za
      obszerny opis i reklamację do CH.
      • Gość: julkarem Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do OLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:19
        prześlij mi OLi zdiecia, bo jestem ciekawa co mnie czeka kcb2@wp.pl
    • Gość: Radek Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:18
      Ale wy jesteście popieprzeni z tymi reklamacjami. Że też wam się
      chce.. Cyba musiałem być w jakimś innym IB.
      • Gość: julkarem Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:21
        ja dopiero tam pojade wiec nic narazie nie moge stwierdzic, a ty
        jakie masz wrazenia? Bo jak czytam powyzsze to mi jakos humor ucieka
        • Gość: Radek Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:32
          Wrażenia jak najlepsze, szczególnie jeśli chodzi o dziecko. Kuchnia
          pyszna, atrakcji mnóstwo, ośrodek piękny. Pokoje takie sobie, ale
          jeżeli dostaniesz daleko od basenu to można spokojnie zamienić u
          rezydentki (nie w recepcji!) Trzeba tylko grzecznie poprosić a nie
          drzeć gębę (jak kilku naszych rodaków załatwiających zamianę wraz ze
          mną). Proszę wszystkich!! - nie błaźnijcie się wkładaniem pieniędzy
          do paszportu przy kwaterowaniu!!! Pozdro.
          • Gość: julkarem Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 13:50
            tez tak sądzę, a mysle ze wszystko da sie załatwić ze spokojem, bo
            kazdy jest człowiekiem. ja juz czekam na wyjazd , napewno bedzie
            super
            • Gość: zozle Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.07, 16:07
              witam. jak to czytam to mi się włos na głowie jeży!!!!! wróciliśmy z
              rodzinką z IB 15.08 i jesteśmy bardzo zadowoleni mieliśmy pokój 3
              osobowy przy basenie blok nr:4 i był ok widzieliśmy też pokój
              rodzinny naszych znajomych w bloku 6 i nie narzekali było tam
              przyjemnie chłodno-przyżiemie, dwa oddzielne klimatyzatory- na pokój
              i na zabudowną werandę(płytki na podłodze).W naszym pokoju była
              wykładzina na podłodze i tylko taka była różnica oraz 1 klimatyzator
              (działający-ale tylko wtedy jeżeli się przebywało w pokoju-"klucz w
              ścianie")Żadnego grzyba ani smrodu a pokój dostaliśmy z przydziału w
              recepcji-bez pieniędzy w paszporcie.Nie narzekajcie na rezydentkę bo
              strasznie miła i uczynna kobieta tylko po tylu pretensjach naszych
              marudnych rodaków to i "skalę" puściły by nerwy!!Zaraz odezwą sie
              pewnie niezadowoleni ale już na miejscu słyszałem że ten hotel nie
              zasługuję nawet na 1 gwiazdkę-niezłe co?Nasze wrażenia są bardzo
              pozytywne i bardzo polecamy wyprawę do IB!Nie ma co się nastawiać
              negatywnie przed wyjazdem-jest super zobaczycie na miejscu już wam
              zazdroszczę. BEZSTRESOWEGO WYPOCZYNKU!!!!! PYTAJCIE W MIARĘ SIŁ I
              ŚRODKÓW- ODPOWIEM.
              • Gość: Radek Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 16:22
                Brawo! Rzeczowo i rzetelnie! Do wszystkich wyjeżdżających do IB: nie
                słuchajcie malkontentów i pieniaczy, którym nic nie pasi jeszcze
                przed wyjazdem!! A po powrocie dawaj pisać reklamacje, a jak?! Życzę
                wszystkim uśmiechniętych wakacji w Incekum!
                • beataz4 Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek 24.08.07, 09:37
                  Dlaczego tak jest, że jeśli tylko ktoś ma odmienne zdanie, a jest
                  niezadowolony, i nie daj Boże je wypowie, od razu jest obrażany.
                  Zdaję sobie sprawę z tego, że mieć własne zdanie, szczególnie jeśli
                  jest ono negatywne, jest dużo trudniej. Ale pozwólcie, że pozostanę
                  przy swoim. Życzę wszystkim ,którzy wybierają się tam fantastycznych
                  wakacji.
                  Jeśli chodzi o reklamacje: one są prawnie uregulowaną formą
                  składania wyrazów niezadowolenia z powodu nieprawidłowao wykonanej
                  usługi (w tym przypadku oczywiście). To jest prawo klienta i dopóki
                  nie będziemy zachowywać się jak klienci, dopóty nie będziemy
                  traktowani jak klienci. Pomijam fakt, bardzo przykry - na który
                  zwrociłeś uwagę - że ludzie reagują nerwowo (bardzo nerwowo), ale
                  skoro wolno Pani Rezydentce na nerwowe ruchy, dlaczego nie wolno
                  klientowi? To tylko moja refleksja - nikogo nie usprawiedliwiam.
                  W dniu, w ktorym przyjechaliśmy do IB, 5-osobowa rodzina koczowała
                  od ok. 7.00 do 22.00 w lobby hotelu, restauracji i przy basenie z
                  powodu braku odpowiedniego pokoju (super, że IB jest tak popularne,
                  że zapbrakło pokoi!!) Oni nie byli wkurzeni - oni byli wyczerpani (9-
                  miesięczne dziecko)!!! Przyjechali na tydzień. Ktoś może powie - ich
                  problem, to się zdarza. A ja powiem niekompetencja - i zaraz spadną
                  na mnie gromy! W ubiegłym roku na tym forum Iwonka zachwycała się
                  hotelem, potem - kiedy pierwsze "turnusy" zaczęły wracać i wyrażać
                  niezadowolenie - przepraszała. Oczywiście - NIE JEJ WINA.
                  • Gość: ZOZOLE Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.07, 15:13
                    witam. nie przeczę i szanuję inne zdanie i prawo do reklamacji,
                    każdy ma inne doświadczenia a przede wszystkim wymagania ale
                    przyznaj że naszą cechą narodową jest ciągłe narzekanie a wakacje to
                    luz i cieszenie się słońcem ,cieplutką wodą a tego tam na pewno nie
                    brakowało.Przytoczę paru malkontentów na moim "turnusie":pytaliśmy o
                    wyprawę do Alani pani odradzała na jazdę dolmuszem- 1,5 godziny w
                    jedną stronę,smród, gorąco,została niby zrzucona z dzieckiem z
                    siedzenia przez Turka- nasza autopsja: 35 minut,klima,czyściutko i
                    miło.Wycieczka do delfinarium i kolejni niezadowoleni- że nie mogli
                    skorzystać z aquaparku i oczywiście zostali oszukani przez SH-nasza
                    autopsja - przy wpłacaniu za wycieczkę było wyraznie powiedziane że
                    jedziemy tylko i wyłącznie do delfinarium i o żadnym aquparku nie
                    było nawet mowy!!!Dużo by jeszcze wymieniać podobnych sytuacji ale
                    najwięciej narzekań to było na upał!!!!!! tym marudom to polecam
                    wczasy w Norweskich Fiordach!! Z poważniem zadowolony klient biura
                    SH.
                    • Gość: bilokan Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 15:31
                      tez tak uważam, na marudów zawsze sie trafi, ludziom nie dogodzisz,
                      non stop cos nie pasuje.A przeciez najpierw przed wyjazdem kazdy sie
                      orientuje gdzie i za ile jedzie, wiec nie wiem w czym problemy.Ja
                      jestem nie wybredna, jade na plaże po gorące słonće:)))
                      • Gość: grażka Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.terminus.pl 24.08.07, 19:39
                        witam byłam w tym hotelu w czerwcu, pokoje na pewno nie zaslugują na 5 gwiazdek
                        i klub dla dzieci beznadzieja ale poza tym wszystko ok spedzilismy wspaniale
                        wakacje,najpiekniejszy jest teren hotelu jedzenia duzo i urozmaicone, animacje
                        ok mini disco dla dzieci wieczorkiem tak, ze ci co urlop przed nimi niech sie
                        nie martwia bedzie super mam zdjecia moge przeslac papapapap
                        • Gość: ZOZOLE Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.07, 20:21
                          info dla wszystkich czepiających się gwiazdek IB w katelogu SH ten
                          hotel ma 4 słonie czyli odpowiada to 4 gwiazdkom a że Turcy w swojej
                          kategorii mają ich 5 to już inna bajka!!A co do klubu scanbo to mam
                          pozytywną opinię wyrażoną przez moją córeczkę( 6 lat) a to dla mnie
                          najważniejszy wyznacznik.
                          • Gość: Ania i Ania Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: 212.38.200.* 24.08.07, 20:52
                            (4)Czteeeeryyy(4) słoooonieee zieloneee słoooonieee! Każdy
                            kokaaaaardkę ma na ogooooniieeeeee. Teeeeen kuuudłaaaatyyyy,
                            teeeen łaaaciaaaatyyyyy, kochaaaająąą sięęę jaaaak wariaaaatyyyy!!!
                            • Gość: ZOZOLE Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.07, 08:35
                              Drogie ANIE to nie to forum,"Jaka to melodia"- na innych stronach!!!!
                    • leag1 Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek 29.08.07, 15:40
                      chyba nie sugerujesz ze dolmusze w turcji w szczycie sezonu jezdza
                      puste? osobisice nie widzialam niezatloczonego autokaru, ktory spod
                      hotelu niezatrzymujac sie po drodze jechal do alanii, 35 min to dla
                      mnie mocno naciagany czas.
                      co do wycieczek zgadzam sie - w sumie rezydentka oferowala 2: 1 do
                      delfinarium, 2 do aquaparku widocznie inni nie sluchali co kupuja.
                      • Gość: zozole Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do Radek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.07, 15:45
                        35 mintu do Alanyi to fakt zatrzymał się po drodze 4-5 razy
                        zabierając i wypuszczając pasażerów- nic nia pisałem że był pusty
                        ale miejsca siedzące od IB do ALANYI POTWERDZĄ MOJE CZTERY LITERY!!!!
              • Gość: aska Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08-do zozole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 10:18
                to ciekawe bo ja miałam pokój w bloku 4, nr1406 chyba, na samym dole
                i smród budził mnie w nocy a na ścianie "kwiatki" nad łóżkiem...
    • leag1 ja wrocilam 08/08 28.08.07, 15:58
      wg mnie hotel z wygladu super, budynki oraz teren naprawde godne
      polecenia ALE:
      1. pokoje sprzatane sa rzadko i niedokladnie - rada - wystarczy
      zadzwonic do recepcji ze jest brudno - ktos przyjdzie i posprzata
      2. jedzenie - smaczne ale po 2 tyg wszystko smakuje tak samo, w
      sumie malo urozmaicone - polecam ciasta - fantastyczne:)
      3. wielki minus - talerze i kubki sa brudne - na talerzu resztki
      obiadku, ktory ktos jadl przed nami lub slad pomadki na szklance -
      to standard
      4. woda w basenia - zyje wlasnym zyciem:) podczas mojego pobytu
      jakies dziecko zalatwilo swoja grubsza potrzebe w basenie - i
      przyznam szczerze czyszczenie basenu wiele pozostawialo do zyczenia.
      poza tym jest naprawde przyjemnie
      • Gość: olgabino Re: ja wrocilam 08/08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 07:24
        uwazam że jesli dziecko zrobi do basenu to co nie powinno, to tylko
        i wylacznie nalezy do posprzatania przez rodzicow, a jesli nie chca
        tego robic, to nalezy zgłosic do obługi hotelowej , niewierze ze nie
        posprzataja. Gdyby moje dziecko tak zrobilo odrazu bym poszla
        zglosic. Ale wiem ze duzo rodzicow olewa to i to jest błąd. Nie bez
        powodu określa się niektóre osoby mianem "świniami" !!!
        • Gość: zozole Re: ja wrocilam 08/08 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.07, 13:23
          fakt miała miejsce sytuacja w basenie ale według mnie posprzątano
          to bardzo szybko!!!!!!!!
          • Gość: olgabino Re: ja wrocilam 08/08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:30
            wiadomo ze male dziecko nie panuje nad tym co robic i moze mu sie
            zdarzyc to normlane, ale wystarczy zglosić do obsługi i nie widze
            problemu z posprzataniem.
            • Gość: OLI Re: ja wrocilam 08/08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 15:14
              Macie rację , dziecko ma prawo to zrobić. Problem jednak jest w
              szybkim posprzątaniu. Podczas mojego pobytu też była taka sytacja.
              21.08 brodzik był pełen kup i nic by wielkiego się nie stało gdyby
              to posprzątać. Niestety brodzik był zanieczyszczony całe popołudnie
              i wieczór dopiero w nocy został posprzątany. To są fakty posiadam
              zdjęcia.
              • leag1 Re: ja wrocilam 08/08 29.08.07, 15:25
                dziecko ktore narobilo do basenu ma moim turnusie nie bylo mala
                dzidzia i wyszlo juz z wieku pieluchowego, nie poruszylam tematu
                basenu pod katem pietnowania zachown dzieciakow tylko pod katem
                czystosci wody, wg mnie byla poprostu bardzo zanieczyszczona. z tego
                co czytam nie byl to problem 1 kupki tylko wielu. jak myslicie -
                bakteria coli pod wpływem upalu ulegla samozniszceniu?:)
                • Gość: oli Re: ja wrocilam 08/08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:03
                  Pewnie tak ale dopiero po zagotowaniu się wody a tam aż tak ciepło
                  nie było. Ha,Ha pozdr.
                • Gość: Moderator Gó.. w basenie IP: 212.38.200.* 29.08.07, 20:43
                  Wątek o gó..e w basenie zaczyna mnie nudzić. Zamykam go.
    • Gość: urlopowiczka Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.retsat1.com.pl 10.09.07, 18:38
      Razem z mezem zarezerwowalismy sobie wyjazd do Alayi ale dzsiaj Pani
      ze Scan Holiday zadzwonila i zaproponowala nam wlasnie hotel Incekum
      Beach poniewaz nasz hotel w Alayi zostanie zamkniety wczesniej.
      (smiechu warte!!) Mam pytanie czy moglbys przeslac mi
      kilka "prawdziwych zdjec" (kkolacz@tlen.pl)oraz odpowiedziec czy
      plaza jest naprawde blisko bo jak patrze na mape to mi sie wierzyc
      nie chce.Musze dac odpowiedz, czy sie decyduje na wyjazd, do jutra
      do 12:00
      • Gość: iwona Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:47
        Do beataz4-Faktycznie zachęcałam do pobytu w tym hotelu i za nic nie
        zamierzam przepraszać bo mój urlop był bajeczny.po powrocie z
        tegorocznych wakacj zaglądam na forum i za głowę się łapię co za
        ludzie w tym roku tam wypoczywali.Jeśli ktoś ma małe dziecko co nie
        kontroluje wyprózniania się ,normalny rodzic zakłada mu pampersa a
        jak jest większe dziecko i rodzice nie nauczyli go załatwiać się do
        wc to tylko świadczy o nich-bydło.Często ludzie myślą ,że jak
        zapłacili kilka tyś za wakacje to naawet wysr... się mogą do
        basenu.Ludzie zanim zaczniemy wymagać od innych ,wymagajmy kultury
        od siebie.
        • Gość: grażka Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki IP: *.terminus.pl 13.09.07, 20:14
          Iwonko całkowicie popieram , jak ktos nie umie sie zachowac niech siedzi w domu
          ale to na marginesie, napisz prosze pare slow o urlopie w egipcie w jakim hotelu
          bylas , z jakiego biura , i ogolnie czy jestes zadowolona pozdrawiam Grażyna
          • Gość: iwona Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:35
            Witam!!!
            byłam jak w u.roku ze scanem i niestety nie wrócilam tak zachwycona
            jak i i.b.Głównie dlatego ,że prawie cale 2 tyg meczyła nas zamsta i
            nic na nią nie pomagalo-masakra!!
            Hotel Coral Beach-podobno jeden z najlepszych w Hurghadzie.piszę
            podobno bo może na warunki egipskie to on i był super ale...-no
            własnie jest pare "ale".Mieliśmy wykupione pokoj rodzinny i
            niestety go dla nas nie było.Początkowo zakwaterowali nas w starej
            częsci hotelu ,która nowej do pięt nie sięga ale pozniej nas
            przekwaterowali.
            Sam hotel ok.Duży piękny basen,kolejny trochę dalej zawsze prawie
            posty,więc ma się wrażenie ,że jest tylko dla ciebie.Teren hotelu
            jest bardzo rozlegly i nie czuje się tlumu,masz wrażenie ze turystow
            jest bardzo malo.Piękna plaża,chyba 1,5km i rafa przy plaży-coś
            pięknego.Moje dziewczynki niestety baly się rybek które często
            ocieraly się o nurkujących.
            Jedzenie bardzo dobre,każdy posilekbyl bardzo wystawny ,tak jak
            I.B.,pod warunkiem ,że można jeść,bo większośc polakow "umierała".W
            Turcji nic nam nie bylo więc liczylam ,że i w Egipcie będzie ok.
            Nie bylo ani 1 turysty,ktory by zachowywal się niewlaściwie.Jeden 1
            jeden rosjanin pokazal do araba ,że polakow to powinno się -i tu
            pokazał strzał w głowę.Byłam wściekła.on nie wiedzial że jestem
            polką.Powiedzialam mu że ma nalecialości stalinowskie i powinien
            siedzieć w Rosji a nie pałętać się po świecie itd.
            Były też słabe animacje glównie po wlosku-bo dużo ich było w
            hotelu.Bolegały przeważnie na tym że dzoieciaki wloskie ,ktore
            chodzily do klubu w ciągu dnia ,wieczorem popisywały się przed
            widownią.Po rozpieszczeniu z Turcji nas to nie bawiło.Przy wyborze
            mistera hotelu{oczywiście wygral polak z Poznania}-serdecznie
            pozdrawiam.Nie było to latwe bo było nas malo w stosunku do innych
            narodowości,ale byl na prawdę super i widownia go pokochala.
            Dużo by pisać,ale ogólne wrażenia są mieszane.Są +i-
            Egiptu.Zdecydowanie wolę Turcję!!!!!!!!O jednym
            zapomnialam,pogoda.Bylo ponad 40 stopni ale wial silny wiatr więc
            nie czuje się upalu tak jak w Turcji i jest suche powietrze,czyli
            się nie pocimy.To odpowiadalo mi bardzo.pozdrawiam
            • beataz4 Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki 14.09.07, 13:05
              Witaj, Iwonko
              pozwolisz, że się włączę i zapytam: czy przekwaterowano was do
              pokoju rodzinnego, czy też nie? Pytam tylko i wyłącznie z ciekawości
              i dla porównania jakości obsługi Biur Podróży.
              Pozdrawiam
              • Gość: iwona Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:44
                przeniesiono nas nie do pokoju rodzinnego ale zwrócono nam na
                miejscu 320 euro.Jest to rożnica w cenie jaką zaplaciliśmy za pokój
                rodzinny.Napisalam już w tej sprawie reklamację do Scana bo był to
                jakiś dyskomfort w 1 pokoju z dorastającymi corkami,zwłaszcza że w
                Egipcie nie odstępowaly nas na krok,w przeciwieństwie do Turcji
                gdzie to ja raczej zabiegalam by spędzily z nami trochę czasu.One
                wolały zjeżdżalnie i klub Scambo.Nie mogę powiedzieć ,że jestem nie
                zadowolona bo tak nie jest ale nie byly to wakacje tak udane jak
                zeszłoroczne.Nie jest to jednak wina biura podr. bo uważam ,ze Scan
                mimo wszystko jest jednym z najlepszych bp.Powiem inaczej,podziwiam
                za odwagę ludzi ,któży jeżdżą z innym bp niż Tui,Scan czy
                neccerman,choć i u nich są wpadki.Zobaczymy jak rozpatrzą moją
                reklamację.
                • Gość: grażka Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki IP: *.terminus.pl 14.09.07, 19:25
                  Iwonka dziekuje za informacje, my w egipcie przed kazdym posilkiem pilismy
                  troszeczke koniaku i zemsta nas nie dopadla, zachwyciły nas za to zabytki i
                  pewnie jeszcze tam wrocimy bo nie wszystko udalo nam sie zobaczyc ale turcje tez
                  wspominamy milo i oby dwa hotele w ktorych bylismy , pozdrawiam serdecznie
                  papapapapapa
                • beataz4 Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki 17.09.07, 10:02
                  To jeszcze nie rozpatrzyli Twojej reklamacji?! Byliście tam, jeśli
                  mnie pamięć nie myli, w ubiegłym roku? Moim zdaniem Scan Holiday nie
                  jest do końca fair w stosunku do swoich klientów: w recepcji IB
                  pokazywano nam plan z budynkami "przypisanymi" SH i okazało się, że
                  w większości są to budynki w pobliżu budynku głównego, przy ulicy
                  (najdalej od basenu, restauracji i plaży). Nie wierzę, że SH nie
                  wie, które pokoje do nich "należą". Osobną sprawą jest sprawność,
                  życzliwość i "nieprzekupność" obsługi hotelowej.
                  • Gość: iwona Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:43
                    W IB byliśmy w ubieglym roku ale do tamtego wyjazdu nie mamy
                    zastrzeżeń.Reklamację zlożyła za tegoroczny wypad w sierpniu do
                    Egiptu.
                    • beataz4 Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 do iwonki 17.09.07, 13:07
                      Aha, już rozumiem. Powodzenia! Pozdrawiam
      • Gość: Marek Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.icpnet.pl 10.09.07, 19:10
        Wysłałem kilka fotek na email
        Pozdrawiam
        • Gość: adam Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 11:32
          U mnie też zmiana hotelu mogę prosić o jakieś inne zdjęcia adam_goj@o2.pl
    • Gość: Łukasz Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 08:47
      Proszę o zdjęcia o których piszesz.Jadę 19.09 ze Scan Holiday.
      zarembol@poczta.onet.pl. Z góry dzięki
      • Gość: mysia Re: Incekum Beach- wróciłem 22.08 IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.07, 14:46
        Moje wspomnienia z I.B.- odsyłam. Dla mnie rewelacja!

www.panoramio.com/user/630083
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka