Gość: abcd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 20:43 Jeśli ma ktoś pytania dotyczące tego hotelu, dzielnicy Lary niech pyta, chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek Re: wróciłam a riva diva, pytajcie IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.07, 08:01 i jak tam było skad lecieliscie?czy warty ten hotel tej kasy?/ Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek1 Re: wróciłam a riva diva, pytajcie 01.09.07, 14:06 witaj, za 2 tygodnie lece do tego hotelu z mezem i rocznym synkiem i stad moje pytanie o atrakcje dla dzieci i czy w menu sa jakies potrawy, ktore moglyby jesc takie maluchy, no i jeszcze jestem ciekawa jak duze sa w rzeczywistosci pokoje (bedziemy mieli dwojke z dostawka) i czy mozna liczyc na towarzystwo Polakow, bo z poprzednich postow dotyczacych tego hotelu wynika, ze Polakow tam raczej niewielu, z gory dzieki za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: wróciłam a riva diva, pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 10:50 Nie mamy dzieci, ale mniej wiecej co 2 godziny jest coś organizowane dla dzieci, wieczorem równiez dzieci maja swoja dyskoteke, jest rówez przy basenie wydzielona czesc dla dzieci, mysle ze powinno byc ok. Co do jedzenia dla maluszków nie ma nic osobnego, ale z tego co jest podane myśle, ze wybierzesz cos dla dziecka. Jeśli chodzi o pokoje to niestety są malutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: wróciłam a riva diva, pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 10:45 Moim zdaniem hotel wart jest tych pieniędzy, chodz z obserwacji wydaje mi się,że hotel obok czyli delfin jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek1 Re: wróciłam a riva diva, pytajcie 01.09.07, 16:20 mozesz jeszcze cos napisac o okolicy hotelu? i o ogolnych wrazeniach z calego pobytu, bede wdzieczna, zastanawia mnie tez jedna sprawa, doba hotelowa konczy sie o 12, a my mamy wylot dopiero o 2 w nocy nastepnego dnia, wiec troche sie boje jak to bedzie z naszym rocznym synkiem, moze wiesz czy w takiejk sytuacji daja do dyspozycji jakis zastepczy pokoj czy moze pozwalaja zostac w tym, w ktorym sie jest przez caly pobyt, no i jak wyglada wyzywienie w tym dniu, czy mozna w dalszym ciagu korzystac ze swiadczen, 6 lat lemu bylismy w Turcji w podrozy poslubnej wlasnie z biurem GTI w hotelu Riva, ktorego co prawda nie ma juz w ofercie, ale bylo super, no i liczymy ze tym razem bedziemy mieli wspanaiale wakacje :), pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek1 Re: wróciłam a riva diva, pytajcie 02.09.07, 15:33 mam jeszcze pytanko co warto zobaczyc w Antalyi i czy nie ma problemu ze znalezieniem autokaru GTI przed lotniskiem, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: wróciłam a riva diva, pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:00 Na lotnisku nie mieliśmy zadnych problemów z busem gti, bo raczej nim pojedziecie. gti jest bardzo dobrze oznakowane. my nie bylismy na zadnej wycieczce, ale z naszą rezydentką bylismy w centrum miasta na zwyklych zakupach i9 w fabrykach złota i skór. W centrum jedynie złoto jest tańsze a tak nic po za tym. Zycze miłego pobytu. Jesli masz jeszcze jakies pytania pisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: wróciłam a riva diva, pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 10:56 Jeśli chodzi o naszych rodaków, to jak my byliśmy to było ich 60. Hotel znajduje się przy głównej ulicy, obok są same 5 gwiazdkowe hotele, duzo budynków w budowie, 4 centra handlowe, 2 bazarki, i kilka innych sklepów, ogólnie ok tylko strasznie drogo. Jeśli chodzi o dobę hotelową to ci nie odpowiem, bo my wylatywaliśmy o godz 10. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiek1 riva diva 03.09.07, 11:13 Dzięki za wszystkie Twoje odpowiedzi, juz nie moge sie doczekac urlopu :), a moze masz jeszcze jakies praktyczne wskazowki, ktore ulatwia pobyt, np. z jakich atrakcji warto skorzystac? acha, zastanawiam sie jeszcze czy warto isc na spotkanie organizacyjne w hotelu z rezydentem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abcd Re: riva diva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 12:53 Jeśli nie interesują was wycieczki, to nie ma sensu iść na spotkanie. Jedyne co warto jeszcze wiedziec to to, ze karty magnetyczne czarne sa do recznikow, a czerwone sa kluczem do pokoju i wlanczaja prad. Czarne karty powinniscie dostac z chwila zakwaterowania, ale czesto ich brakuje i moga kazac wam przyjsc po nie nastepnego dnia rano. Warto pojsc do restauracji la kebab ktora znajduje sie na terenie hotelu riva diva, ale trzeba sobie zarezerwowac stolik dzien wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś