pina_colada20 04.09.07, 08:59 czy może mi ktos podpowiedziec jakie są niezbędne rzeczy,ktore musze ze sobą zabrać, bo lece za tydz. do Turcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grusz Re: co zabrac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:47 Szczoteczka do zębów chyba się przyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: co zabrac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:29 Przynajmniej dół od kostiumu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada20 Re: co zabrac? 04.09.07, 13:24 yyyyyyyyyyyyyyyhy super ze mi powiedziales-lece do sklepu bo mi wykupia hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: co zabrac? IP: *.sukcesnet.pl 04.09.07, 12:26 KASE PRZEDE WSZYSTKIM I NIEKIEDY RELANIUM SIE PRZYDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag-ha Re: co zabrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:57 Było juz o tym, było.. Okulary, balsam do opalania, mata na plażę, jeśli będziesz leżeć na piasku, nakrycie głowy, cienka bawełniana bluzka z długim rękawem (dobra na wycieczki od słońca).Poszukaj na forum, gdzies juz pisałam o tym wszystkim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada20 Re: co zabrac? 04.09.07, 16:01 wielkie dzięki,jakas normalna odp przynajmniej, a czy buty do pływania są potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: co zabrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:47 Wypraszam sobie ! Czy moja rada odnośnie kostiumu kapielowego nie była bezcenna ?? ;). Chyba, że chcesz jechać bez.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grusz Re: co zabrac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 07:33 a co? ja źle napisałam, żeby szczoteczkę do zębów zabrać? Aaa, pastę jeszcze można wziąć... Odpowiedz Link Zgłoś
sana Re: co zabrac? 04.09.07, 18:24 Na wszelki wypadek weź buty do kąpieli. Rok temu byłam w Alanyi i buty się przydały bo w niektórych miejscach przy plaży są skały i można sobie pokaleczyć stopy przy pływaniu. Nie wiem jak z Twoim żołądkiem ale na wszelki wypadek weź Nifuroksazyd. Tam jest inna flora bakteryjna i jeśli załapiesz tzw. "zemstę" to Nifuroksazyd pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag-ha Re: co zabrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:24 Nie wiem, gdzie jedziesz. W Side buty nie były potrzebne. Plaże sa piaszczyste.Ale mogą sie przydać sandały zapinane np. na rafting. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag-ha Re: co zabrac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:12 Ha ha ha Dobrze radzą! Paste i szczoteczkę wziąć! Ah, i wszelkie rózności na babskie przypadłości. Drogie to w Turcji :) Pozdrówka słoneczne bo za oknem leje Odpowiedz Link Zgłoś