qulqa 15.09.07, 00:00 Gdzie w Polsce mozna kupic oryginalna turecka herbate jablkowa (te w proszku)????? Przywiozlam niby duzo, ale dno juz widac, a tak ja kocham, tak ja kocham .... Szukam i szukam - nikt nie slyszal, nikt nie wie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra55 Re: herbata jablkowa 27.11.07, 15:39 Myślę, że będzie problem z kupnem w Polsce, Poprostu wybierz się ponownei do Turcji na wypoczynek i przy okazji kupisz herbatę Odpowiedz Link Zgłoś
kroowek Re: herbata jablkowa 13.04.08, 01:24 niestety raczej nie kupisz w polsce.ja zakochałam się w herbacie z granatów - cudowy różowy proszek.... ale zostały po nim tylko wspomnienia:( Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: herbata jablkowa 13.04.08, 15:35 W Warszawie jest sklep Samira, mają też swoją stronę internetową. www.samira.pl/podstrony/sklep.php?id=101 mają herbatę jabłkową tylko nie zawsze jest dostępna, trzeba pytać. Wogóle oni tam mają wszystko, tylko , że ja nie mieszkam w Wawie. Przez net można zamówić zawsze te produkty, które mają obecnie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanije Re: herbata jablkowa 13.04.08, 17:18 na allegro widziałam. Ja za 2 tyg jadę do Turklandii to mogę kupić dla Was..... Odpowiedz Link Zgłoś