Gość: Monika IP: *.net 05.12.07, 08:32 ma go w promocji alfa star .Proszę o opinie jeśli ktoś już w nim był Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 05.12.07, 11:34 wakacje.pl/hotele/turcja/grand-zaman-garden-14015.html oczywiscie z przodu www. Widzę,że zastanawiasz się nad wyborem między blue star a tym właśnie hotelem. Grand zaman garden ma 1 * więcej od blue stara i jest o niebo lepiej połozony. Ja nie byłam ani w jenym ani w drugim,ale znam je z widzenia dobrze. Jeśli chcesz ładne obejście hotelu(przy blue starze dziadostwo), blisko do plazy (blue star 500 m z górki na pazurki), 2 km blizej do portu (czytaj centrum)i nie potrzebne Ci są tłumy rodaków i możesz wydac więcej na wczasy bierz Grand Zaman Garden. Blue star to tańsza wersja hotelu niby4* (w rzeczywistości 3,5*). Wszystko zależy od kasy jaka chcesz wydać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki43 Re: Grand zaman garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 11:39 witam Mam zamiar w tym roku wybrać się w wakacje do GRAND ZAMAN HOTEL ale biura różnie piszą jeśli chodzi o odległość do centrum niby pieszo a mówią o połaczeniach autobusem Napiszcie proszę jak daleko jest do jakiejś starówki(portu) bo jedziemy z dzieckiem i autobusy mi się nie uśmiechają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.08, 13:08 W Alanyi starówki nie ma,do portu to jest z 1,5 km. Do samego portu to dolmuszem (autobusem) nie dojedziesz,tylko taxi. Ten hotel jest przy głównej ulicy Alanyi i do portu z 1km możesz podjechać (ale to zależy jakie duże dziecko) bo tak naprawdę to piechotką spokojnie możesz dojść - spacer szybko leci bo nie idziesz droga polną,tylko elegancką ulicą pełną sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.08, 13:10 może przesadziłam (spojrzałam na mapę) do portu to z 2 km (na pewno nie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki43 Re: Grand zaman garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:24 a gdzie jest taka mapa Alanyi gdzieś w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 25.01.08, 12:54 ja mam mapkę przywiezioną z Alanyi (bezpłatna z biura inf. turystycznej),ale w internecie jest skan mapki Alanyi (dzięki uprzejmości Asi Semik) ://www.smlw.pl/~mis/Alanya.jpg - oczywiście z przodu http Odpowiedz Link Zgłoś