Dodaj do ulubionych

Grand zaman garden

IP: *.net 05.12.07, 08:32
ma go w promocji alfa star .Proszę o opinie jeśli ktoś już w nim był
Obserwuj wątek
    • Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 05.12.07, 11:34
      wakacje.pl/hotele/turcja/grand-zaman-garden-14015.html oczywiscie z przodu
      www. Widzę,że zastanawiasz się nad wyborem między blue star a tym właśnie
      hotelem. Grand zaman garden ma 1 * więcej od blue stara i jest o niebo lepiej
      połozony. Ja nie byłam ani w jenym ani w drugim,ale znam je z widzenia dobrze.
      Jeśli chcesz ładne obejście hotelu(przy blue starze dziadostwo), blisko do
      plazy (blue star 500 m z górki na pazurki), 2 km blizej do portu (czytaj
      centrum)i nie potrzebne Ci są tłumy rodaków i możesz wydac więcej na wczasy
      bierz Grand Zaman Garden. Blue star to tańsza wersja hotelu niby4* (w
      rzeczywistości 3,5*). Wszystko zależy od kasy jaka chcesz wydać.
      • Gość: wiki43 Re: Grand zaman garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 11:39
        witam
        Mam zamiar w tym roku wybrać się w wakacje do GRAND ZAMAN HOTEL ale
        biura różnie piszą jeśli chodzi o odległość do centrum niby pieszo a
        mówią o połaczeniach autobusem Napiszcie proszę jak daleko jest do
        jakiejś starówki(portu) bo jedziemy z dzieckiem i autobusy mi się
        nie uśmiechają
        • Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.08, 13:08
          W Alanyi starówki nie ma,do portu to jest z 1,5 km. Do samego portu to dolmuszem
          (autobusem) nie dojedziesz,tylko taxi. Ten hotel jest przy głównej ulicy Alanyi
          i do portu z 1km możesz podjechać (ale to zależy jakie duże dziecko) bo tak
          naprawdę to piechotką spokojnie możesz dojść - spacer szybko leci bo nie idziesz
          droga polną,tylko elegancką ulicą pełną sklepów
          • Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 24.01.08, 13:10
            może przesadziłam (spojrzałam na mapę) do portu to z 2 km (na pewno nie więcej
            • Gość: wiki43 Re: Grand zaman garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:24
              a gdzie jest taka mapa Alanyi gdzieś w internecie?
              • Gość: ania w. Re: Grand zaman garden IP: *.gdynia.mm.pl 25.01.08, 12:54
                ja mam mapkę przywiezioną z Alanyi (bezpłatna z biura inf. turystycznej),ale w
                internecie jest skan mapki Alanyi (dzięki uprzejmości Asi Semik)
                ://www.smlw.pl/~mis/Alanya.jpg - oczywiście z przodu http
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka