elza17 Re: Xanthe Resort 20.12.07, 19:54 Byłam w Xanthe ale w zeszłym roku. Miło wspominam pobyt fajny hotelik, ładna restauracja i fajne położenie, jest co robic wieczorem. Ciekawy miniklub dla dzieci. Animacje takie średnie ale w sumie jak się uprzeć to moża się pobawić. Pokoje moga byc chociaż spotkałam sie z lepszymi. Troszke mało miejsca wkoło hotelu ale im bliżej plazy tym lepiej. Na plaży piaseczek i jest to duzy plus hotelu. Ogólne wrażenie fajne (4 w skali 0-5) ale przyjznaję że bylam w lepszych hotelach. Pozdrawiam i miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Xanthe Resort 20.12.07, 20:58 Dzięki za odpowiedź. Jeszcze trochę pytań, jeśli mogę. Z lotniska ile jechaliście? Czy wiesz może jak wyglądają pokoje rodzinne? I z jakiego biura jechaliście? Odpowiedz Link Zgłoś
elza17 Re: Xanthe Resort 21.12.07, 18:24 W xanthe byłam z Wezyrem i nie mam zastrzeżeń. Pokój rodzinny niestety nie mam pojęcia jak wygląda bo miałam 2+1. jesli chodzi o dojazd to busikiem z lotniska jest tak trochę ponad godzinę, ale podróż z reguły się nie dłuży. Jak masz jeszcze pytania to napisz na mój e-mail lub gg 8830035. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Xanthe Resort 21.12.07, 20:49 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Ale dziś podjęliśmy decyzję i jednak wybraliśmy Iberotel Palm Garden. Mam nadzieję,ze wybór bedzie trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
elza17 Re: Xanthe Resort 21.12.07, 21:14 Miło że na coś się przydałam:) w takim razie nie pozostaje mi nic jak tylko życzyć miłego wypoczynku (i wesołych swiąt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIWI Re: Xanthe Resort IP: 83.238.70.* 22.12.07, 19:51 Witam.IberotelPalm Garden....gratuluję wyboru-to będą udane wakacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Xanthe Resort 22.12.07, 22:45 dzięki:) Czytałam ten długi wątek o tym hotelu:) Trochę mnie zmartwiły te wypowiedzi o wirusie, bakteriach itp. Ale Twoje wypowiedzi KIWI były bardzo pozytywne. I to mnie cieszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIWI Re: Xanthe Resort IP: 83.238.70.* 22.12.07, 23:13 Moim zdaniem ,na problemy żołądkowe które przytrafiały się niektórym w 99% wpłynęło obszerne ALL IN.Wystarczyło obejrzeć co i w jakch ilościach pochłaniali niektórzy.I te zestawy np.sałatka...kilka rodz.potraw z mięs ...potem jeden torcik...drugi...a jeszcze ciacho ,arbuzik itd.Wszystko na raz.... przecież nikt na co dzień nie je takich zestawów.Wiem że wszystkiego ,,pełno'',apetyczne desery itd.i że ciężko było się oprzec a pokusa ogromna,ale....zdrowy rozsądek należy zachować.My jedliśmy wszystko ,nawet lody w 45 stopniowym upale i nic nam nie było.Dzieci nie wychodziły z basenow.Niejednokrotnie opiły się wody z basenu podczas zjazdu ze zjeżdzalni i nic....a więc no panic.Zdrowy rozsadek a będzie dobrze,wakacje będą super...czego życzę z całego serducha ;-))My w tym roku też oczywiście siec IBEROTEL ,ale w Egipcie- MAKADI OASIS CLUB.W końcu dojrzelismy do tego.Mam nadzieję że będzie tak świetnie jak w Palm Garden.Nie martwcie sie na zapas-a cieszcie sie z trafnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Kiwi 23.12.07, 20:44 Z tym zdrowym rozsądkiem to święta prawda. W tym roku też byliśmy w Turcji w Kemer z dzieckiem i wszystko było ok:) Tobie również życzę udanych wakacji i czekam na relację. Może przekonamy sie też do Egiptu ( bo do tejpory mamy pewne opory:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl82 Re: Xanthe Resort IP: *.broker.com.pl 23.12.07, 10:55 z jakiego biura lecicie do Iberotel Palm Garden? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl82 Re: Tui IP: *.broker.com.pl 23.12.07, 22:23 Moglbys mi napisac w jakim okresie wyjezdzacie i ile placicie za os, nie moge spr tego na stronce tui. Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Tui 30.12.07, 09:42 Druga połowa maja, 3 osoby dorosłe i jedno dziecko, niecałe 9.000. Odpowiedz Link Zgłoś