Gość: nowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 11:25 JAKIE MACIE OPINIE O HOTELU VEGA/SIDE? kto jedzie w maju??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorota Opinie n/t VEGA IP: *.lucent.com 28.01.08, 11:43 Opinie n/t VEGA forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=30472949&a=30472949 Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: HOTEL VEGA 28.01.08, 13:07 O, wreszcie trafil sie ktos kto wybiera sie do Vegi. Ja sie tam wybieram ale dopiero pod koniec sierpnia. Sporo poczytalam opinii o Vedze na portalu wakacje.pl i wydaje mi sie ze hotel jest ok, ze bedzie adekwatny do swojej ceny. A z jakim biurem lecisz i w jakiej konfiguracji (sami dorosli czy z dzieckiem)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: HOTEL VEGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 14:56 na pewno chcę lecieć w maju i zastanawiam się m.innymi nad tym hotelem. 2sztuki dorosłe plus dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: HOTEL VEGA IP: *.mofnet.gov.pl 20.02.08, 10:34 Hej, my wybieramy się 8 maja do Vegi.Jestem pewna,że będzie fantastycznie!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: HOTEL VEGA IP: *.acn.waw.pl 20.02.08, 22:17 witam,ja też wybieram sie w sierpniu z mężem do tego hotelu,ale opinie są bardzo różne,raczej ludzie są na nie,więc sama nie wiem co zrobić i czy napewno wybrać ten hotel,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: HOTEL VEGA 21.02.08, 09:20 Iwona a ktorego sierpnia sie wybierasz? Bo ja pod koniec. Wiem, ze opinie sa rozne, ale nawiazalam kontakt bezposrednio z 2 osobami ktore byly i opinie byly pozytywne. Uwazam ze w tym przedziale cenowym nie ma lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: HOTEL VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 10:55 Tu tez znajdziesz opinie turystow: travelzone.pl/hotele/turcja/riwiera-turecka/vega.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaczek Re: HOTEL VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:13 a tu jest kilka zdjec z tego hotelu - jaka masakra. www.holidaycheck.pl/detail-ch_ub-id_1155874718-ebene_hid.html mozna tam sobie wpisac kazdy hotel i wyszukac opinie i zdjecia. W malo ktorym nie znajdzie sie jakis odpychajacych zdjec. Co jest grane?? Czlowiek zbiera na te wakacje, chce wydac ta kase a tu ciagle cos, ja tez bylam zdecydowana na ten hotel dopoki nei znalazlam wlasnei tych zdjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: HOTEL VEGA IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.05.08, 23:00 nie wiem kto wstawił te zdjęcia, ale zapewniam, ze hotel jest OK a te ruiny za oknem są, ale to jest budynek spalony (pewnie przez konkurencję)i wcale nie przeszkadza, bo ponad nim widać niebieskie morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.dka Re: HOTEL VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 21:55 A ja wybralam ten hotel, na przelom sierpnia i wrzesnia. Ktos jeszcze tam sie wybiera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.dka Re: HOTEL VEGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 22:42 A moze jest ktos kto tez wybral ten hotel i wybiera sie tam niedlugo?? Prosze o jakies relacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: HOTEL VEGA IP: *.mofnet.gov.pl 05.05.08, 08:27 Lecimy w czwartek do Vegi!!!!!Napiszę po powrocie opinie z pobytu,żebyście wiedzieli na co się nastawić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: HOTEL VEGA 05.05.08, 08:37 puki możecie - zmieńcie hotel ja wiem, ze to tylko 3* ja wiem że to miejski hotel - ale ... zmieńcie hotel mam zdjęcia - z kwietnia - chętnie pokażę wam co was czeka. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: HOTEL VEGA IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.05.08, 23:07 A dlaczego radzisz żeby zmieniać hotel? Jesteś taki wybredny, czy niezorientowany/a????? Hotel jest świetny i obsługa super. Daję swoim wakacjom majowym 5+. Wróciłam 06.05.2008, ale znjomi z Poznania (pozdrawiam Roberta, EWę, Renatę i Marka)byli od 25.04 i również byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: HOTEL VEGA 12.05.08, 22:25 Bożena, a mozesz napisac do mnia na skrzynke?? Mam pare pytan co do Vegi. a.dka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malgos74-on-line Re: HOTEL VEGA 31.05.08, 08:53 hej bozenko jade z rodzina do wegi w lipcu.ciesze sie ze ktos ma pozytywna opinie o hotelu bo zdjecia nie sa rewelacyjne.z jakim biurem byłas?i jak z rozrywka w hotelu?pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: HOTEL VEGA IP: *.tomaszow.mm.pl 17.05.08, 22:41 Rzeczywiście jest tak tragicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: HOTEL VEGA IP: *.tomaszow.mm.pl 17.05.08, 22:36 Jadę z rodziną do tego hotelu 25.06-09.07. Jestem ciekawa opinii od osób które tam były Odpowiedz Link Zgłoś
malgos74-on-line Re: HOTEL VEGA 31.05.08, 09:02 hej akiedy ty jedziesz bo ja w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziarkas Re: HOTEL VEGA IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.08, 20:11 Byłam z mężem w tym hotelu we wrześniu 2008. Było świetnie!!! Jedyny minus- przy zakwaterowaniu umieścili nas w Club Vega (ohydne pokoje, nie mówiąc o łazienkach z grzybem blee). Na drugi dzień zrobiliśmy awanturę i od razu znalazł się pokój w Hotelu Vega :). Standard zupełnie inny, pokoje sprzątana codziennie, ręczniki również codzziennie wymieniane. Jedzonko pyszne, obsługa świetna zawsze uśmiechnięci- szczególnie kelnerzy Feta i Ale ;). Baseny czyściutki, leżaków nigdy nie brakowało- może jedynie czasem cienia, żeby ukryć się przed ciągle świecącym słonkiem. Plaża bliziutko- duża, czysta, morze cieplutki. Naprawdę polecam wszystkim. Jestem zachwycona!!! Odpowiedz Link Zgłoś