Dodaj do ulubionych

Ręczniki w pokojach?

09.05.08, 20:07
Mam pytanie,czy w pokojach hotelowych są na wyposażeniu ręczniki? Będziemy w
hotelu Blue Star w Alanyi,może ktoś był i mi powie.Nie chcę brać dużo
ręczników ,a dla 4 osób na 2 tygodnie musiałabym mieć ich całą torbę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gtw Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 20:15
      nie ma, podobnie jak pościeli, koców i poduszek - musisz wziąć
      własne...
      • Gość: Sylwia Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 09.05.08, 20:19
        Wszystko masz w pokojach, weź tylko kąpielowe na basen i plażę...
        pozdrawiam i miłego pobytu, ja byłam w tym hotelu 1,5 roku temu (-:
        • aidan30 Re: Ręczniki w pokojach? 09.05.08, 21:01
          Sylwia dziękuje bardzo za odpowiedź.To trochę bagażu mniej.
          • pariss1 Re: Ręczniki w pokojach? 09.05.08, 21:36
            Weź dwa, a kolejne dwa sobie kupisz. W Turcji są piękne plażowe
            ręczniki. Dla dzieci z Diddle i innymi postaciami. Będą miały na
            długo :)
            • Gość: olin80 Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.08, 22:04
              Zgadzam się,za 10$ wielkie,porządne ręczniki.I "markowe" i dla
              dzieciaków,do wyboru do koloru.Ja zawsze nakupuję a potem wracam z
              nadbagażem bo przecież nie wyrzucę;))W szafie się nie mieszczą,ale w
              Polsce takich wymiarów za taką cenę ze świecą szukać.
              • pariss1 Re: Ręczniki w pokojach? 09.05.08, 23:03
                Olin Ty widzę jak ja :) Mam pełno Versace, które się nie mieszczą,
                ale za 7 dolców wzięłam sobie 6 kolorów. Ledwo się dopięłam :D :D
                Za to na plaży w Karwii jako jedyna miałam taką piękną niebieską
                meduzę, a na naszym bielusieńkim piasku wyglądał bosko.
                • Gość: olin80 Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.08, 23:37
                  Fakt,na Bałtyckich piaskach robią furorę,piękne kolory i złota
                  nić;)).Zazdroszczą co niektórzy,oj zazdroszczą;)))Mam zamówienia co
                  roku na nie,ale niestety kończy się na obiecankach,bo w walizce nie
                  ma miejsca na prezenty.Za każdym razem mam nadbagaż,dobrze że są w
                  porządku i nie trzeba dopłacać :-))
                  • anulka_dab Re: Ręczniki w pokojach? 10.05.08, 00:34
                    Jednak tak miekkich,puszystych jak z mikrofazy nigdzie tam nie kupisz. Co mi z
                    pieknego motywu jak bawelna jest szorstka i nie mila dla skory mimo,ze ja
                    wypluczesz w plynie do plukania tak nigdy nie spelni walorow mikrofazy. Reczniki
                    z mikrofazy sa oaza dla skory poprostu mieciutkie.
                    • Gość: d mikrofaza? IP: *.radioalfa.pl 10.05.08, 22:24
                      czy ty jesteś pewna tego co piszesz? mikrofaza? chyba żartujesz:))))
                      to co używasz jest piliesterowe?
                      • anulka_dab Re: mikrofaza? 10.05.08, 23:22
                        Gość portalu: d napisał(a):

> czy ty jesteś pewna tego co piszesz? mikrofaza? chyba żartujesz:))))
                        > to co używasz jest piliesterowe?

naturalnie,ze tylko i wylacznie mikrofaza zadna bawelna nie ma porownania z
                        mikrofaza a ile jest w stanie wessac wody np. malutkim reczniczkiem 40cmx40cm
                        jestes w stanie sie cala wysuszyc po kapieli. A kapielowy 70cmx140cm to cos
                        pieknego.Swietnie nadaje sie dla alergikow gdyz nie podraznia skory i nie
                        przyjmuje bakteri wiec swietnie nadaje sie na basen czy do sauny.W Polsce
                        jeszcze malo znana,ale na zachodzie hitem jest posciel z mikrofazy gdyz w niej
                        sie nie pocisz dziala jak "klima" w lecie chlodzi a zima grzeje.Wierz mi i jak
                        raz sprobujesz to nigdy nie bedziesz chciala powracac do bawelny.
                        • Gość: dzia Re: mikrofaza? IP: *.radioalfa.pl 10.05.08, 23:26
                          ok, ok, ale ja jakoś sie nie przekonałam (a podejść miałam wiele).
                          mogę tego używać jak idę na basen, a i tak mam podrażnioną skórę - myślałam, że
                          inni też tak mają:) popróbuje jeszcze
                          • anulka_dab Re: mikrofaza? 10.05.08, 23:32
                            uwierz mi napewno dobra mikrofaza nie podraznia skory jednak wiem,ze sa roznice
                            w gatunkach.Ja zawsze kupuje dobra gatunkowo i mam juz ok.12 kompletow poscieli
                            i 10 roznych zestawow recznikow z mikrofazy. Kup sobie tezs szlafrok to
                            zobaczysz,ze nie bedziesz chciala z niego wyskoczyc.
                            • Gość: dzia Re: mikrofaza? IP: *.radioalfa.pl 11.05.08, 11:37
                              spróbuje, może faktycznie kupiłam dziadostwo.
                              jutro coś złowię w sklepie (w wakacyjnym bagażu zajmie na pewno mniej miejsca:)
    • Gość: Mka Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 10.05.08, 15:42
      ręczniki w pokojach są ale trzeba na nie uważać bo są białe:) wytarłam w nie
      włosy i zostały lekkie ślady z szamponu koloryzującego.. :) i musiałam zapłacić
      10 euro za zniszczenie ręcznika..:(
      • Gość: gtw Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 21:34
        to zrobili cię w bambuko, pościel i ręczniki w hotelowej pralni
        poddawane są silnemu wybielaniu, każda farba puści...

znaleźli jelenia, takie są fakty...

w związku z powyższym odradzam korzystanie z oferty hotelowej
        pralni, nie liczcie na to, że będą się pieścić z waszymi brudami,
        kolorowymi czy nie, walą wszystko jak leci do cloroxu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka