aidan30 09.05.08, 20:07 Mam pytanie,czy w pokojach hotelowych są na wyposażeniu ręczniki? Będziemy w hotelu Blue Star w Alanyi,może ktoś był i mi powie.Nie chcę brać dużo ręczników ,a dla 4 osób na 2 tygodnie musiałabym mieć ich całą torbę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gtw Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 20:15 nie ma, podobnie jak pościeli, koców i poduszek - musisz wziąć własne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 09.05.08, 20:19 Wszystko masz w pokojach, weź tylko kąpielowe na basen i plażę... pozdrawiam i miłego pobytu, ja byłam w tym hotelu 1,5 roku temu (-: Odpowiedz Link Zgłoś
aidan30 Re: Ręczniki w pokojach? 09.05.08, 21:01 Sylwia dziękuje bardzo za odpowiedź.To trochę bagażu mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Ręczniki w pokojach? 09.05.08, 21:36 Weź dwa, a kolejne dwa sobie kupisz. W Turcji są piękne plażowe ręczniki. Dla dzieci z Diddle i innymi postaciami. Będą miały na długo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.08, 22:04 Zgadzam się,za 10$ wielkie,porządne ręczniki.I "markowe" i dla dzieciaków,do wyboru do koloru.Ja zawsze nakupuję a potem wracam z nadbagażem bo przecież nie wyrzucę;))W szafie się nie mieszczą,ale w Polsce takich wymiarów za taką cenę ze świecą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Ręczniki w pokojach? 09.05.08, 23:03 Olin Ty widzę jak ja :) Mam pełno Versace, które się nie mieszczą, ale za 7 dolców wzięłam sobie 6 kolorów. Ledwo się dopięłam :D :D Za to na plaży w Karwii jako jedyna miałam taką piękną niebieską meduzę, a na naszym bielusieńkim piasku wyglądał bosko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.08, 23:37 Fakt,na Bałtyckich piaskach robią furorę,piękne kolory i złota nić;)).Zazdroszczą co niektórzy,oj zazdroszczą;)))Mam zamówienia co roku na nie,ale niestety kończy się na obiecankach,bo w walizce nie ma miejsca na prezenty.Za każdym razem mam nadbagaż,dobrze że są w porządku i nie trzeba dopłacać :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_dab Re: Ręczniki w pokojach? 10.05.08, 00:34 Jednak tak miekkich,puszystych jak z mikrofazy nigdzie tam nie kupisz. Co mi z pieknego motywu jak bawelna jest szorstka i nie mila dla skory mimo,ze ja wypluczesz w plynie do plukania tak nigdy nie spelni walorow mikrofazy. Reczniki z mikrofazy sa oaza dla skory poprostu mieciutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d mikrofaza? IP: *.radioalfa.pl 10.05.08, 22:24 czy ty jesteś pewna tego co piszesz? mikrofaza? chyba żartujesz:)))) to co używasz jest piliesterowe? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_dab Re: mikrofaza? 10.05.08, 23:22 Gość portalu: d napisał(a): > czy ty jesteś pewna tego co piszesz? mikrofaza? chyba żartujesz:)))) > to co używasz jest piliesterowe? naturalnie,ze tylko i wylacznie mikrofaza zadna bawelna nie ma porownania z mikrofaza a ile jest w stanie wessac wody np. malutkim reczniczkiem 40cmx40cm jestes w stanie sie cala wysuszyc po kapieli. A kapielowy 70cmx140cm to cos pieknego.Swietnie nadaje sie dla alergikow gdyz nie podraznia skory i nie przyjmuje bakteri wiec swietnie nadaje sie na basen czy do sauny.W Polsce jeszcze malo znana,ale na zachodzie hitem jest posciel z mikrofazy gdyz w niej sie nie pocisz dziala jak "klima" w lecie chlodzi a zima grzeje.Wierz mi i jak raz sprobujesz to nigdy nie bedziesz chciala powracac do bawelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzia Re: mikrofaza? IP: *.radioalfa.pl 10.05.08, 23:26 ok, ok, ale ja jakoś sie nie przekonałam (a podejść miałam wiele). mogę tego używać jak idę na basen, a i tak mam podrażnioną skórę - myślałam, że inni też tak mają:) popróbuje jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
anulka_dab Re: mikrofaza? 10.05.08, 23:32 uwierz mi napewno dobra mikrofaza nie podraznia skory jednak wiem,ze sa roznice w gatunkach.Ja zawsze kupuje dobra gatunkowo i mam juz ok.12 kompletow poscieli i 10 roznych zestawow recznikow z mikrofazy. Kup sobie tezs szlafrok to zobaczysz,ze nie bedziesz chciala z niego wyskoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzia Re: mikrofaza? IP: *.radioalfa.pl 11.05.08, 11:37 spróbuje, może faktycznie kupiłam dziadostwo. jutro coś złowię w sklepie (w wakacyjnym bagażu zajmie na pewno mniej miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mka Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 10.05.08, 15:42 ręczniki w pokojach są ale trzeba na nie uważać bo są białe:) wytarłam w nie włosy i zostały lekkie ślady z szamponu koloryzującego.. :) i musiałam zapłacić 10 euro za zniszczenie ręcznika..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: Ręczniki w pokojach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 21:34 to zrobili cię w bambuko, pościel i ręczniki w hotelowej pralni poddawane są silnemu wybielaniu, każda farba puści... znaleźli jelenia, takie są fakty... w związku z powyższym odradzam korzystanie z oferty hotelowej pralni, nie liczcie na to, że będą się pieścić z waszymi brudami, kolorowymi czy nie, walą wszystko jak leci do cloroxu... Odpowiedz Link Zgłoś