Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 19:48 kto w był w kemer, może hotelu hydros beach, proszę o jakieś informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ROMDER Re: kemer IP: 83.168.106.* 03.06.08, 20:21 Na przełomie lutego i marca tego roku, byłem w GRAND HABER HOTEL w Kemer. Hotel ten jest położony tuż przy Hydros Beach. O hotelu do , którego jedziesz nie mogę nic powiedzieć. Ale mogę powiedzieć o plaży,która jest kamienista, o przepięknych widokach na góry i morze. Jest blisko do centrum. Obowiązkowo trzeba się wybrać na całodniową wycieczkę do zatopionego miasta połączonego ze zwiedzaniem Myry i Demre. Jak masz jakieś pytania - to pytaj - postaram się odpowiedzieć - pozdrawiam - ROMDER. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kemer IP: 84.38.160.* 04.06.08, 14:19 dziękuje za informacje, może bliżej opowiesz o hotelu który widziałaś w sąsiedztwie twojego czyli tym do którego jadę, czy w Kemer jest coś do zwiedzania,dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMDER Re: kemer IP: 83.168.106.* 04.06.08, 19:10 Kemer jest małym, urokliwym miasteczkiem. W samym Kemer nie widziałem zabytków. Można wykupić wycieczki oferowane na miejscu, które są tańsze jak u rezydentów. Twój hotel widziałem przez płot, bo trwały tam prace remontowe. W okresie kiedy byłem - był nieczynny. Życzę udanego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś