Dodaj do ulubionych

ręczniki plażowe

IP: *.acn.waw.pl 25.06.08, 12:32
Czy ktoś orientuje się, czy ręczniki plażowe są na wyposażeniu hotelu *** i
czy trzeba się ich domagać w recepcji?
Obserwuj wątek
    • Gość: maciulka Re: ręczniki plażowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 20:17
      W hotelu BonApart w Analyi nie można było wynosić ręczników
      hotelowych na plażę czy na basen. Trzeba było mieć swoje.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Mela Re: ręczniki plażowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 10:45
        Poczytaj w katalogu/na stronie hotelu czy mają ręczniki na
        wyposażeniu. Może się zdażyć, że będą płatne. Tak jak napisała
        Maciulka ręczników z hotelu nie można wynosić, dlatego lepiej
        będzie, jeśli zabierzesz ze sobą, jeśli nie znajdziesz o tym
        wyraźnej informacji. Ręczniki można kupić w Turcji, świetne,
        polecam, tylko potem są problemy z dopinaniem bagażu przy wyjeździe:)
        • Gość: Asia Re: ręczniki plażowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:34
          Ręczników z hotelu nie można wynosić ani na plażę ani na basen.
          Niektóre hotele dają ręczniki na basen (plażę) za kaucją. Wymiana na
          czyste w moim przypadku , 1 euro. Zwrot kaucji - przy oddaniu
          ręczników. W hotelu były białe, na plażę - niebieskie
          • Gość: ewa Re: ręczniki plażowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:36
            na ogół trzeba mieć swoje
          • Gość: Magda Re: ręczniki plażowe IP: *.klc.vectranet.pl 26.06.08, 21:09
            U mnie w hotelu było tak jak napisala wczesniej Asia!
            W pokoju reczniki biale ktorych nie wolno wynosic na basen ani
            plaze! W recepcji za kaucje mozna dostac reczniki plazowe w kolorze
            niebieskim, ktorych wymiana na czyste kosztuje 1Euro
            • Gość: Asia do Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 07:19
              Magda, to może byłaś w Eftalia Village?
              • sandra00 na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** 27.06.08, 07:48
                tak jak reszta postów , ręczników nie wolno wynosić na plażę ani na
                basen jest to nawet nieraz sprawdzane , oczywiście niektórzy Polacy
                próbowali no ale to już bez komentarzy widocznie szkoda było kasy na
                ręcznik plażowy - poprostu aż wstyd ! w niektórych hotelach można
                wypożyczać za 1 euro , ale po co jak spokojnie kupisz w byle jakim
                kiosku na miejscu !!!dodam iż był to hotel 5 gwiazdkowy !
                • Gość: azja Re: na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 10:32
                  sandra00 napisała:

> dodam iż był to hotel 5 gwiazdkowy !

Chyba to były tureckie 5* - nie mylić z prwadziwymi. W normalnym
                  hotelu wyższej klasy oferowanie ręczników plażowych wymienianych
                  bezpłatnie na każde żądanie jest oczywistością
                  • Gość: Mela Re: na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 17:11
                    Azja- masz rację w 100%
                  • Gość: Azetka Re: na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** IP: *.kalisz.mm.pl 27.06.08, 21:12
                    Zgadzam się z azją. Ja byłam w hotelu 5* i otrzymaliśmy karty w
                    recepcji, które wymianialiśmy w takim specjalnym punkcie (kiosku)
                    przy basenach na ręczniki kąpielowe. Potem mokre po prostu oddawało
                    się w tym samym miejscu. Mogłam robić to dowolną ilość razy w ciągu
                    dnia i wynosić ręczniki na plażę. Oczywiście bez żadnej opłaty.
                    Jedynie zagubienie karty wiązało się z zapłaceniem kaucji w
                    wysokości 10 lub 15 euro (nie pamiętam).
                    Pozdrawiam
              • Gość: Magda do Asia IP: *.klc.vectranet.pl 27.06.08, 18:27
                Tak byłam w Eftalia:) od 11-18.06
                Zdecydowanie za krótko:(
                • Gość: do Magda Re: do Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:25
                  A to niespodzianka, ja też 11-18.06 pokój 3065
                  • Gość: Asia Re: do Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:26
                    Sorry, namieszałam w tytule

A to niespodzianka, ja też 11-18.06 pokój 3065

• Gość: Magda Re: do Asia IP: *.klc.vectranet.pl 27.06.08, 21:01
                    Ja byłam w pokoju nr 2074:)
                    • Gość: Magda do Asia IP: *.klc.vectranet.pl 27.06.08, 21:41
                      Leciałam z Krakowa!
                      Biuro GTI!
                      W drodze powrotnej zbiorka w recepcji o 1:00, a wyjazd z małym 0,5h
                      opóźnieniem:)
                      Kazali komus zaplacic 45Euro za brudne przescieradlo:)żenada! Te
                      przescieradla nie wygladaly mi na takie drogie:)
                      Na lotnisku po odstaniu swojego w kolejce okazalo sie ze zmienili
                      nam lot i trzeba bylo odstac w nastepnej kolejce swoje:)
                      Ogolnie raczej pozytywne wrazenia, ale tydzien to zdecydowanie za
                      krotko! Może za rok powtórka 2 tygodniowa:) Pozdrawiam!
                      • Gość: Asia Re: do Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:39
                        My mieliśmy transfer o 17.45 (lot do Katowic). Zapłaciliśmy następną
                        dobę 30e aby nie czekać w recepcji 6 godz. U nas żadnych
                        niespodzianek, Pani sprzątająca codziennie zmieniała nam pościel i
                        ręczniki więc chyba nie zdążyło się nic wybrudzić. Pościel ścielił
                        nam cudnie; łabędzie, płatki kwiatów, itp Ogólnie oprócz zbyt
                        szybkiego zbierania naczyń w czasie posiłków , duży plus dla hotelu.
                        Ale tydzień to za mało,pozdrawiam
    • slynet Re: ręczniki plażowe 28.06.08, 13:47
      Proponuję zabrać, my byliśmy w *****-gwiazdkowym i była tylko
      możliwość odpłatnego wypożyczenia....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka