Gość: itka IP: *.acn.waw.pl 25.06.08, 12:32 Czy ktoś orientuje się, czy ręczniki plażowe są na wyposażeniu hotelu *** i czy trzeba się ich domagać w recepcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciulka Re: ręczniki plażowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 20:17 W hotelu BonApart w Analyi nie można było wynosić ręczników hotelowych na plażę czy na basen. Trzeba było mieć swoje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: ręczniki plażowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 10:45 Poczytaj w katalogu/na stronie hotelu czy mają ręczniki na wyposażeniu. Może się zdażyć, że będą płatne. Tak jak napisała Maciulka ręczników z hotelu nie można wynosić, dlatego lepiej będzie, jeśli zabierzesz ze sobą, jeśli nie znajdziesz o tym wyraźnej informacji. Ręczniki można kupić w Turcji, świetne, polecam, tylko potem są problemy z dopinaniem bagażu przy wyjeździe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ręczniki plażowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 11:34 Ręczników z hotelu nie można wynosić ani na plażę ani na basen. Niektóre hotele dają ręczniki na basen (plażę) za kaucją. Wymiana na czyste w moim przypadku , 1 euro. Zwrot kaucji - przy oddaniu ręczników. W hotelu były białe, na plażę - niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: ręczniki plażowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:36 na ogół trzeba mieć swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ręczniki plażowe IP: *.klc.vectranet.pl 26.06.08, 21:09 U mnie w hotelu było tak jak napisala wczesniej Asia! W pokoju reczniki biale ktorych nie wolno wynosic na basen ani plaze! W recepcji za kaucje mozna dostac reczniki plazowe w kolorze niebieskim, ktorych wymiana na czyste kosztuje 1Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia do Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 07:19 Magda, to może byłaś w Eftalia Village? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** 27.06.08, 07:48 tak jak reszta postów , ręczników nie wolno wynosić na plażę ani na basen jest to nawet nieraz sprawdzane , oczywiście niektórzy Polacy próbowali no ale to już bez komentarzy widocznie szkoda było kasy na ręcznik plażowy - poprostu aż wstyd ! w niektórych hotelach można wypożyczać za 1 euro , ale po co jak spokojnie kupisz w byle jakim kiosku na miejscu !!!dodam iż był to hotel 5 gwiazdkowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 10:32 sandra00 napisała: > dodam iż był to hotel 5 gwiazdkowy ! Chyba to były tureckie 5* - nie mylić z prwadziwymi. W normalnym hotelu wyższej klasy oferowanie ręczników plażowych wymienianych bezpłatnie na każde żądanie jest oczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 17:11 Azja- masz rację w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azetka Re: na pewno nie ma szczególnie że to tylko *** IP: *.kalisz.mm.pl 27.06.08, 21:12 Zgadzam się z azją. Ja byłam w hotelu 5* i otrzymaliśmy karty w recepcji, które wymianialiśmy w takim specjalnym punkcie (kiosku) przy basenach na ręczniki kąpielowe. Potem mokre po prostu oddawało się w tym samym miejscu. Mogłam robić to dowolną ilość razy w ciągu dnia i wynosić ręczniki na plażę. Oczywiście bez żadnej opłaty. Jedynie zagubienie karty wiązało się z zapłaceniem kaucji w wysokości 10 lub 15 euro (nie pamiętam). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda do Asia IP: *.klc.vectranet.pl 27.06.08, 18:27 Tak byłam w Eftalia:) od 11-18.06 Zdecydowanie za krótko:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Magda Re: do Asia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:25 A to niespodzianka, ja też 11-18.06 pokój 3065 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:26 Sorry, namieszałam w tytule A to niespodzianka, ja też 11-18.06 pokój 3065 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do Asia IP: *.klc.vectranet.pl 27.06.08, 21:01 Ja byłam w pokoju nr 2074:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda do Asia IP: *.klc.vectranet.pl 27.06.08, 21:41 Leciałam z Krakowa! Biuro GTI! W drodze powrotnej zbiorka w recepcji o 1:00, a wyjazd z małym 0,5h opóźnieniem:) Kazali komus zaplacic 45Euro za brudne przescieradlo:)żenada! Te przescieradla nie wygladaly mi na takie drogie:) Na lotnisku po odstaniu swojego w kolejce okazalo sie ze zmienili nam lot i trzeba bylo odstac w nastepnej kolejce swoje:) Ogolnie raczej pozytywne wrazenia, ale tydzien to zdecydowanie za krotko! Może za rok powtórka 2 tygodniowa:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 13:39 My mieliśmy transfer o 17.45 (lot do Katowic). Zapłaciliśmy następną dobę 30e aby nie czekać w recepcji 6 godz. U nas żadnych niespodzianek, Pani sprzątająca codziennie zmieniała nam pościel i ręczniki więc chyba nie zdążyło się nic wybrudzić. Pościel ścielił nam cudnie; łabędzie, płatki kwiatów, itp Ogólnie oprócz zbyt szybkiego zbierania naczyń w czasie posiłków , duży plus dla hotelu. Ale tydzień to za mało,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
slynet Re: ręczniki plażowe 28.06.08, 13:47 Proponuję zabrać, my byliśmy w *****-gwiazdkowym i była tylko możliwość odpłatnego wypożyczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś